Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Galatasaray gaat ook voor ex-aanvaller van Ajax

Laatste update:
/
Caner Cavlan heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Adanaspor. De 24-jarige linkerverdediger lijkt zodoende al na één seizoen te vertrekken bij sc Heerenveen. (Ajansspor)
/
NEC hoopt zich te versterken met André Fomitschow en Fabian Gmeiner. De Duitse verdediger en Oostenrijkse rechtsback zijn beiden transfervrij. (Voetbal International)
/
Kolbeinn Sigthórsson blijft in beeld bij Galatasaray, dat ook Nigel de Jong probeert over te halen. De club uit Europees Istanbul schijnt de aanvaller met een optie tot koop te willen huren van FC Nantes. (L’Équipe)
/
Mathieu Debuchy kan een transfer voorlopig uit zijn hoofd zetten. De 31-jarige rechtsback van Arsenal kampt met een kuitblessure en moet eerst herstellen. (Daily Mirror)
/
Crystal Palace hoopt James McCarthy over te nemen van Everton. De club van Alan Pardew maakt een goede kans, want de middenvelder heeft een transferverzoek ingediend. (Daily Mirror)
/
Manchester United wil Dominic Calvert-Lewin overnemen van Sheffield United. De club van José Mourinho overweegt een bod uit te brengen van 1,2 miljoen euro. (Daily Mail)
Kolbeinn Sigthórsson zou Galatasaray sterker maken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer vond cavlan altijd heel leuk spelen. Wel beter op het middenveld dan als linksback maar nog altijd beter dan bijker

Allereerst, gaat NEC nog een paar Nederlanders in de selectie zetten?

En daarnaast is de aankoop van Kolbeinn immer een slecht idee. Hij was bij Ajax altijd een last, en in Frankrijk heeft hij het niet veel beter gedaan.

29 augustus 2016 om 21:41

Waarom geen Nederlanders.. Omdat buitenlandse spelers bou eenmaal minder salaris vragen.
Zolang ze het goed doen (de buitenlanders) en met veel strijd en passie voetballen zul je mij en de rest van de NECers niet horen klagen!

Maar er komen een aantal leuke talenten aan uit de jeugd bij NEC (nederlanders) haha

29 augustus 2016 om 21:47

Het maakt mijn niet heel veel uit. Maar het is gewoon opmerkelijk dat ze normaliter geen enkele Nederlander in de basis 11 hebben staan. De 6-5 verdeling van Cruiiff is ver te zoeken.

30 augustus 2016 om 08:28

Ze hebben er elke week minimaal 1 in de basis staan. Breinburg is gewoon in Nederland geboren. Wij zijn geen Ajax he dus dat 6 5 verhaal van Cruijf kijken wij niet naar haha

30 augustus 2016 om 08:30

En owusu is ook een Nederlander geboren in Amsterdam.

29 augustus 2016 om 22:12

Vanaf het begin van t seizoen maar 1 nederlander in de basis. De voorondes heb ik niet naar de opstelling gekeken maar zouden ook niet veel nederlanders bij zitten. Vraag me af waar al die supporters zijn gebleven die vitesse destijds een vreemdelingen legioen noemden ... vervolgens ondertussen gedegradeert bestuur in puin en met een vreemdelingen legioen spelen. De aanval ziet er overens wel erg goed uit met owusu en ofusu op de flanken en mayi in de spits. En die verdediger dumic kan ook wel aardig voetballen

Die voorzitter van Gala is wel erg fan van 'Sigi'. Die volgt hij nu al drie a vier jaar!

29 augustus 2016 om 21:48

De voorzitter moet dan wel echt een glas half vol persoon zijn. Want over de prestaties van Sigi zou ik niet naar huis schrijven.

29 augustus 2016 om 21:52

Grappig want dit is zijn 2e jaar als voorzitter 😂

30 augustus 2016 om 00:06

Ik neem aan dat de voorzitter ouder is dan twee jaar, waardoor hij Sigi wel gewoon kan volgen op TV. Ik vraag me wel af wat hij in hem ziet. Overigens zou het voor Kolbeinn een geweldige transfer zijn. Want de kans bestaat dat hij nu op een zijspoor gaat belanden bij Nantes

30 augustus 2016 om 09:52

Ze hebben gewoon een goedkoop alternatief voor Derdiyok halen. Baros en Elmander scoorden ook niet veel en toch speelden ze geweldig bij Galatasaray.

Dit vind ik dan weer beschamend van Galatasaray. Ze gaan een speler kopen die ze niet hebben gevolgd. Er is echt geen verschil met Umut

Ja als pinchhitter kan het een goeie zijn. Is enorm sterk in het koppen. Maar ik zie hem Eren Derdiyok niet uit de basis spelen.

Voor een jaartje in de Turkse competitie is het een welkome versterking denk ik voor GS. Alleen omdat ze dit jaar geen Europees spelen.

Hmm net nu ze Derdiyok binnen hebben denk ik niet dat ze Sigi ook gaan halen of wel?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren