Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Fiorentina-aanwinst mocht niet naar Real Madrid gaan

Laatste update:
/
Fabian Delph zorgde onlangs voor veel reuring door over te stappen naar Manchester City, maar Shay Given begrijpt de keuze van de middenvelder wel. “Hij is een geweldige speler en verdient het om mee te doen om het kampioenschap en dat gaat hij doen bij City. Voetballers zijn ook mensen die van gedachten veranderen en zulke kansen komen niet iedere dag voorbij”, zegt de doelman van Stoke City. (Sky Sports)
/
Gary Medel mag niet vertrekken bij Internazionale. Liverpool zou een bod op de middenvelder uit willen brengen, maar sportief directeur Piero Ausilio laat weten dat de 27-jarige Chileen niet te koop is: “Hij is een belangrijke speler voor onze ploeg. We hebben ook niet onderhandeld met Liverpool of een andere club. Er is dus ook geen vraagprijs, want hij staat niet te koop.” Medel kwam vorig jaar over van Cardiff City. (El Mercurio)
/
Mario Suárez is een droomtransfer door de neus geboord. Een maand geleden informeerde Real Madrid bij stadsgenoot Atlético Madrid naar de beschikbaarheid van de middenvelder, maar de Koninklijke kreeg te horen dat hij absoluut niet naar de stadsgenoot mocht vertrekken. Suárez verhuisde later naar Fiorentina, als onderdeel van de transfer van Stefan Savic naar Atlético. (AS)
/
AC Milan is met Newcastle United in gesprek over een eventuele transfer van Olivier Kemen. De zaakwaarnemer van de negentienjarige middenvelder zou ook al een onderhoud hebben gehad met Adriano Galliani, de vicevoorzitter van i Rossoneri. Kemen is een in Kameroen geboren Fransman die in 2013 van Metz naar Newcastle vertrok. Hij staat ook in de belangstelling van Tottenham Hotspur en Liverpool. (L’Equipe)
/
Frank Lampard hoopt op een aantal mooie jaren in de Verenigde Staten, maar zijn voetbalhart ligt nog altijd in Engeland. Bij Chelsea om precies te zijn. De voormalig middenvelder van the Blues bewaart nog altijd goede herinneringen aan zijn lange tijd op Stamford Bridge en belooft de fans alvast dat hij terugkeert. 'Dat zeker!", verkondigde hij tijdens een 'meet & greet' met een aantal supporters. (Daily Mirror)
'Real Madrid had Mario Suárez goed kunnen gebruiken'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze hebben al veel middenvelders

24 juli 2015 om 16:21

Nee helemaal niet. We hebben kroos en modric als centrale duo. (Punt). Khedira is weg en assier vertrekt ook. vorig jaar werden we geteisterd door blessure leed en lag dat blok er lang uit. Waardoor we veel punten morsten omdat we, met alle respect terug moesten vallen op silva, assier en khedira. James en isco zijn namelijk te aanvallend samen dus een stofzuiger was altijd welkom geweest.

24 juli 2015 om 16:46

Lucas Silva en Casemeiro?

Vooral voor de breedte is zo'n speler erg nuttig.
Maar de vraag is dan of Suares veel speelt.
Ik denk het niet.
Dus niet overstappen.,

24 juli 2015 om 16:22

Ligt eraan. Centrale duo is standaard kroos-modric. Maar als ze er uit lagen zoals vorig seizoen dan kun je er voor kiezen james/isco er neer te zetten, die aanvallender zijn en suarez als stofzuiger het vuile werk laten doen.

Given speelt toch gewoon bij Aston Villa?

24 juli 2015 om 16:24

Hij voetbalde in birmingham tot 2013-2014, daarna een jaar middleaborough en dit seizoen stoke city.

Dat van Kemen is al een paar dagen oud

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren