Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Feyenoord moet vrezen voor aftocht van talent

Laatste update:
/
Andrei Arshavin bevestigt dat hij gestopt is met voetballen. Er gingen geruchten dat hij mogelijk toch nog ergens zou gaan spelen, maar de Rus stelt dat daar niets van waar is. (Match TV)
/
De toekomst van Adrien Rabiot lijkt in de Premier League te liggen. Arsenal en Tottenham Hotspur maken de meeste kans op de komst van de middenvelder van Paris Saint-Germain. (The Sun)
/
Orkun Kokcu kan Feyenoord verlaten. De getalenteerde aanvallende middenvelder is in beeld bij Paris Saint-Germain, Arsenal, Chelsea en Tottenham Hotspur. (Daily Mail)
/
Galatasaray gaat in januari de markt op voor een aanvaller. De club uit Istanbul hoopt de Oekraïener Evgen Seleznev over te nemen van Akhisar. (Milliyet)
/
Seleznev is niet de enige spits die in beeld is bij Galatasaray. Ook Emmanuel Adebayor en Leandro Damiao staan op het verlanglijstje van de club van Fatih Terim. (Diverse Turkse media)
/
Olympique Marseille gaat in januari een bod uitbrengen op Arek Milik. De club uit Zuid-Frankrijk tonde in de zomer van 2017 ook al interesse in de aanvaller van Napoli. (Diverse Franse media)
Denk jij dat Orkun Kokcu volgend seizoen nog bij Feyenoord speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eigen schuld moeten ze de jeugd maar meer kansen geven

4 december 2018 om 10:03

Staan toch minimaal 5 basis spelers die van Varkenoord vandaan komen.

4 december 2018 om 10:54

Bijlow, Vilenha en Malacia (omdat Haps geblesseerd is). Classie kan je niet meetellen, gaat juist ten koste van de eigen jeugd en Nieuwkoop en van Beek zijn geen basisspelers. Aan 5 kom je normaal gesproken echt niet, laat staan dat jonge spelers een kans krijgen. In de aanval af en toe Vente, bij blessures of schorsingen Nieuwkoop en Malacia.

4 december 2018 om 12:17

Hoezo kan je Clasie niet mee tellen het blijft eigen jeugd ook al is hij nu gehuurd. Je hebt met bijlow ,malacia,verdonk, van Beek Nieuwkoop Vilhena,vente en Clasie natuurlijk allemaal jeugd producten bij de selectie die ook gewoon regelmatig spelen. Ik vind dat het eerder bij van Geel ligt. Geef zo'n jongen een lang contract maak een plan en maakt hij goede progressie kijk dan een seizoen later weer naar zijn contract om hem te verlengen.

Volgend jaar lekker op 10 concurreren met nog aankoop. Robin stopt en Jens moet je dotselecteren. Je wil deze speler hoe dan ook behouden. Groot talent.

4 december 2018 om 10:05

Ze zullen vast hun best doen. Echter kunnen we niet op tegen de salaris aanbiedingen uit Engeland.

4 december 2018 om 10:05

Als Jens wekelijks zo speelt als afgelopen weekend hoeft hij niet doorgeselecteerd te worden

Zolang Van Bronckhorst nog aan het hoofd staat van het 1e elftal zal dit de tendens blijven: jeugdspelers die om zich heen gaan kijken. En weet je, dit soort spelers hebben groot gelijk. Onbegrijpelijk hoe Feyenoord haar talenten negeerd, terwijl dit je belangrijkste activa zijn in je hele organisatie.

Waarom kunnen talenten als Kokcu niet beloond worden met wat minuten in het eerste elftal? Hebben we nou echt allemaal van die sterspelers in het eerste die ervoor zorgen dat het verval in kwaliteit te groot is met het mee laten doen van een talent voor wat minuten. Onbegrijpelijk. Waar wordt dat nieuwe jeugcomplex precies voor gebouwd?

4 december 2018 om 10:01

Nieuwkoop, Verdonk, Malacia Bijlow Vente gedeputeerd onder Gio en basis dan wel bij wedstrijd selectie.

Dat de beste jeugdspelers vertrekken voor een dik vet contract in Engeland is al jaren het geval

4 december 2018 om 10:12

Die jongens die jij allemaal opnoemt hebben eigenlijk allemaal speelminuten gekregen uit pure noodzaak. Dat waren dus vervangers van geblesseerde spelers, die hebben niet vanuit ''een plan'' voor hun ontwikkeling mondjesmaat minuten gemaakt bij het eerste.

Vente en Verdonk zijn trouwens niet de talenten waar Feyenoord op moet hopen, die komen gewoon te kort. De echte talenten zijn Wehrmann, Zwarts, Gokcu en El Bouchataoui. Dat zijn de jongens die worden gevolgd door de grote clubs, en speelminuten in het eerste verdienen.

4 december 2018 om 10:26

Al die spelers die je noemt hebben een meerjarig contract en zitten nog bij o-19
Daarnaast is er dit seizoen niet echt momenten geweest dat je een jong talent ff kan inbrengen.
Is het niet vaak zo dat de talentjes hun kans krijgen bij blessures?

4 december 2018 om 10:52

Al deze talenten gaan hun minuten maken na de winterstop. Het gat naar ajax en psv is groot en het gat naar P4 is nog groter. Er staay dan minder druk op de wedstrijden maar nog wel wat druk dat je plek 3 moet binnen halen. Maar ik hoop dat feyenoord zich nog jan gaan mengen voor plek 2 of zelfs voor het kampioensschap

4 december 2018 om 10:35

Alsof dat aan Gio ligt. Elke Nederlande club verliest talenten aan het grote geld. Ze worden door zaakwaarnemers volgestopt met dromen over roem en dikke auto's. Als je goed genoeg bent krijg je ook van Gio gewoon speeltijd. Die ventjes moeten gewoon geduld hebben.

4 december 2018 om 10:56

@blindevogel

Je schrijft: "waarom kunnen talenten als Kokcu niet beloond worden met wat minuten in het eerste elftal?"

Je moet je als club onder geen beding laten gijzelen door jeugdspelers en hun zaakwaarnemers. Dan is het einde zoek en krijgen de zaakwaarnemers veel te veel invloed en bepalen uiteindelijk de opstelling. Een talent gaat niet van Feyenoord naar Arsenal omdat hij bij Feyenoord niet genoeg speeltijd krijgt. Bij Arsenal is de kans op speeltijd tien keer zo klein en zou een overstap in dat opzicht dus volstrekt onlogisch zijn. Als een talent een Nederlandse topclub verlaat voor een Engelse, is de enige reden dat dat gebeurt een financiele. En als Ajax dat al niet kan voorkomen terwijl die club veel meer financiele middelen heeft, geldt dat voor Feyenoord in het kwadraat. Het enige wat Feyenoord in dit geval kan doen, is appelleren aan het gezonde verstand van het talent en zijn entourage. En dat doe je het beste aan de hand van argumenten, bijvoorbeeld het gegeven dat het aantal talenten dat op jonge leeftijd naar het buitenland is gegaan en uiteindelijk is geslaagd, op 1 hand te tellen is. Ik zou zeggen laat hem eens gaan praten met Royston Drenthe.

4 december 2018 om 13:04

Het financiële is een zeer aanzienlijke verschil. Tuurlijk ben je bij Man utd, Man City, Chelsea, Arsenal etc. er bijna van verzekerd dat je niet in het eerste zal doorbreken. Maar voldoende mogelijkheden voor verhuur in bijv. Championship en evt PL club. Loopt je contract af kom je nog makkelijk aan een club met voor Nederlandse begrippen topsalaris.
Blijf je in Nederland en breek je niet door zal je financieel hele grote stap terug zetten en hopen in de subtop uiteindelijk terecht te komen.
Drenthe vind ik een heel ander verhaal. Die kwam bij de hoofdmacht van Real. 5jaar contract a ong 5mil per jaar. Speelde destijds goed en hield op LB Marcello achter zich. Alleen wilde hij op middenveld / aanval. Maar wel door zijn overstap naar Real heeft die nog bij aardig wat clubs zijn zakken kunnen vullen.
En de meeste die vertrekken zijn rond de 16jaar, de genoemde spelers zijn al 19

4 december 2018 om 11:03

Ik was afgelopen zaterdag met de miniklassieker weer eens op Varkenoord. Dan begrijp je meteen waarom een nieuw jeugdcomplex noodzakelijk is. Als we dan ook nog instromen in de pyramide, dan ligt er een bredere en betere basis dan nu.

4 december 2018 om 12:23

Hoewel ik vind dat je een punt hebt, wil ik ook benadrukken dat dit een bericht vanuit de Daily Mail is. Dat is niet de meest betrouwbare krant. Verder wil ik ook aangeven dat het gedoe met talenten eerder een Feyenoord-ding is dan een Van Bronckhorst-ding. Dan doel ik op zaken zoals geen team in de Jupiler League laten instromen, slechte verhuurperiodes en een klimaat dat geen talenten weet te kneden. Maar Gio is ook behoorlijk inflexibel als het gaat om zijn opstelling.

Gelukkig nog 1 jaar contract na dit seizoen. Hopelijk in de tweede seizoenshelft kansen krijgen van Gio en dan verlengen. Dit is een echt heel makkelijk scorende middenvelder. Samen met Burger zouden ze komende jaren op het middenveld bij Feyenoord 1 moeten gaan spelen

Pfff deze jongen mag echt niet weg wat een topper!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren