Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (1/8): Ferguson scoutte twee doelwitten in ArenA

Laatste update:
/
Liverpool-trainer Brendan Rodgers heeft zeker nog vertrouwen in keeper José Reina. De Spaanse doelman keerde zaterdag terug na een hamstringblessure en werd ook daarvoor al in verband gebracht met een winterse transfer, maar volgens de coach hoeft Reina niet weg. “Ik heb absoluut geen twijfels over Pepe. Hij is een modelprof, ik praat veel met hem en hij is vastbesloten om weer zijn topniveau te halen”, laat Rodgers weten. (Sky Sports)
/
Het is afwachten of Atlético Madrid hem laat gaan, maar Radamel Falcao kan flink gaan verdienen. Chelsea, Manchester City en Paris Saint-Germain zijn geïnteresseerd in de Colombiaanse goalgetter en bij al die drie clubs wacht Falcao een jaarsalaris van tien miljoen euro. De 26-jarige spits zou zijn huidige inkomen daarmee verdrievoudigen. Chelsea-coach Roberto Di Matteo liet al weten de aanvaller graag aan zijn selectie toe te voegen. (AS)
/
Na de jaarwisseling spelen er mogelijk twee Duitse internationals voor Manchester United. Martin Ferguson, de broer van Sir Alex en hoofdscout van de Engelse recordkampioen, zat vorige week woensdag in de Amsterdam ArenA voor het treffen tussen Nederland en Duitsland. Hij zat daar voor verdediger Mats Hummels van Borussia Dortmund en middenvelder Lars Bender van Bayer Leverkusen. (Daily Mirror)
/
Valencia is voor de komende jaren verzekerd van een rechtsback. De Kameroense verdediger Serge Tchaha Leuko gaat in de komende dagen namelijk een contract tekenen tot de zomer van 2014. De jeugdinternational speelde dit seizoen al drie wedstrijden in de Primera Divisón. De negentienjarige Leuko komt van de Samuel Eto’o Foundation, waar hij de aanvoerder was van de Kameroense ploeg Onder-16. (Superdeporte)
/
Ricky Álvarez is niet op weg naar Espanyol. De tweede club uit Barcelona huurde vorig seizoen al Philippe Coutinho van Internazionale en pleziert zich momenteel met het tijdelijke verblijf van Samuele Longo. De Catalanen zouden opnieuw willen winkelen in Milaan, en wel voor Álvarez. “Alles is mogelijk, maar er is niets concreet. Dat we tevreden waren met Coutinho en Longo betekent niet dat we al hun spelers willen hebben”, zegt technisch directeur Ramon Planes. (Sport)
/
De eisen van Óscar Cardozo zijn op straat komen te liggen. De Paraguayaanse spits heeft een contract tot medio 2014 bij Benfica, maar kan dat verlengen. De linkspoot staat daar best voor open, maar dan wil hij wel anderhalf miljoen euro per jaar gaan verdienen. Momenteel strijkt de 29-jarige Cardozo één miljoen op. Fiorentina, Juventus, AC Milan, Aston Villa, Chelsea en Everton lijken hem echter meer te kunnen bieden. (A Bola)
/
Cardozo vertrekt dus mogelijk uit Lissabon en dan kan Jozy Altidore zijn huis wel overnemen. De Amerikaanse aanvaller van AZ, die dit seizoen al negen keer scoorde in twaalf competitiewedstrijden, staat namelijk in de belangstelling van Sporting Portugal. De Leeuwen vrezen namelijk de uittocht van Ricky van Wolfswinkel. De 23-jarige Altidore heeft met Fiorentina, AC Milan, Rubin Kazan en Aston Villa meer ijzers in het vuur. (A Bola)
/
De Engelse topclubs staan in de rij voor Will Hughes, maar mogelijk maakt de tienersensatie van Derby County direct een transfer naar het buitenland. De zeventienjarige middenvelder staat namelijk ook in de belangstelling van Barcelona, dat Hughes al sinds februari schijnt te volgen. De jonge Engelsman viel destijds op tijdens een jeugdtoernooi in Portugal. (El Mundo Deportivo)
Welke Duitser zou de grootste aanwinst voor Manchester United zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

als ik ferguson was zou ik voor hummels gaan. zeker na het vertrek van vidic laatste zomer

20 november 2012 om 00:47

Vidic is niet weg maar geblesseerd. Hij heeft wel een aflopend contract geloof ik. Maar ik zie in Hummels alsnog ook een grotere aanwinst voor United.

20 november 2012 om 00:50

oh ik dacht dat hij al was vertrokken maar hummels zou de perfecte vervanger zijn

20 november 2012 om 05:20

Goede mee voetballende verdediger. Ik pleit oiok zeker voor hummels!

20 november 2012 om 11:39

ik ook, maar ik hoop niet dat vidic snel weg gaat. naar mijn mening een van de beste verdedigers van de wereld. Hummels heeft dat ook wel in zich, het zou goed voor hem zijn als hij van Vidic kon leren.

20 november 2012 om 00:48

Vidic speelt nog steeds for United, hij is alleen geblesseerd en komt binnenkort terug.

20 november 2012 om 00:51

oh ok bedankt

20 november 2012 om 01:04

Misschien dat je wel Ferdinand bedoeld; die zal denk ik niet lang meer spelen voor United! Vidic daar in tegen is nog steeds 'n topper, alleen wat al werd gezegd; blessure!

20 november 2012 om 01:10

@rink-15

Je kan ze beter allebei vervangen Vidic gaat egt niet meer op top niveau komen zoals vroeger. Hummels halen en Utd heeft nog Evans, Jones en Smalling.

Hummels is zeker een goede optie ! Vidic blijft overigens een geweldenaar !

ik vind cardozo echt een hele goede, kan me ook voorstellen dat iemand met zijn kwaliteiten meer dan een miljoen wil verdienen.. dat is hij in het huidige voetbal gewoon waard. ik dacht trouwens dat de salarissen in portugal iets rianter waren, maar blijkbaar vallen de verschillen met nl nog mee?

wat is die Hummels een goeie voetballer zeg. die kan in iedere top competitie makkelijk mee draaien. Real Madrid had toch ook concrete belangstelling voor hem?

Ik hoop wel dat Falcao een goede beslissing neemt en niet alleen voor het geld gaat. wat wel voor de hand liggend is

Heel duidelijk, Vidic is blessure gevoelig en bij Ferdinand gaan de jaren tellen. Mocht 1 van deze 2 weer onverhoopt wegvallen heb je een topper die ze kan vervangen. Naast Hummels een getalenteerde Jones/smalling, dan heb je een heerlijke verdediging.

Ik denk dat Hummels echt een goede aankoop zou zijn voor Man Utd. De verdediging waar spelers een aantal jaren geleden nog voor vreesde, lijkt er tegenwoordig soms er weinig op. Vidic is veel te vaak geblesseerd en door die blessure(gevoeligheid) speelt hij ook onzekerder. Ferdinand is de oude Ferdinand niet meer en de jaren beginnen bij hem echt te tellen. Dan heb je nog verdedigers als Smalling en Evans, waarvan ik Smalling de betere vind, maar allebei écht geen top. Verder is Jones sinds zijn overstap van Blackburn ook alleen maar geblesseerd geloof ik..

Met Hummels haal je een jonge en zekere kracht voor achterin.

jaaa! hummels naar united? dat zou echt fantastisch zijn. de vervanger voor ferdinand . dat zou goed zijn. ik zelf vind hem tussen de 20 - 40 mil waard. is mijn mening he.

Lekker misleidende titel weer... Iedereen denken dat er een Ajax-speler wordt bedoeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren