Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Fenerbahçe wil na Janssen opnieuw Nederlander huren

Laatste update:
/
Danny Rose werd zaterdag bij Tottenham Hotspur buiten de selectie gehouden in de wedstrijd tegen Arsenal. Manchester United wil de verdediger verlossen, terwijl Luke Shaw in dat geval de omgekeerde weg zal bewandelen. (Daily Mirror)
/
Cristiano Ronaldo trekt in de toekomst hoogstwaarschijnlijk niet naar de Major League Soccer. De Portugees wil niet naar de Verenigde Staten verkassen, omdat Lionel Messi een dergelijke overstap ook niet ziet zitten. (ESPN)
/
Robin van Persie en Vincent Janssen krijgen na de winterstop mogelijk gezelschap van een landgenoot. Fenerbahçe praat met Swansea City over de huur van Luciano Narsingh. (Diverse Turkse media)
/
Scouts van Manchester United waren afgelopen aanwezig bij een interland van Portugal Onder-19. Doel van de trip was Domingos Quina, die momenteel bij West Ham United speelt. (ESPN)
/
Claudio Ranieri sluit een functie als bondscoach van Italië niet bij voorbaat uit. De trainer geeft echter wel aan dat hij nog onder contract staat bij FC Nantes. (Sky Italia)
/
Luca Rigoni krijgt mogelijk snel goed nieuws van Genoa. De middenvelder kan naar alle waarschijnlijkheid snel een nieuw contract gaan tekenen bij il Grifone. (Diverse Italiaanse media)
Denk jij dat Luciano Narsingh een versterking zou zijn voor Fenerbahçe?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oké dus omdat Messi daar niet heengaat gaat Ronaldo ook niet?
Raar

19 november 2017 om 21:18

Hahaha zijn droom is om ooit samen met Messi te kunnen spelen. Zo gaat dat natuurlijk nooit lukken :D

19 november 2017 om 22:40

Ronaldo heeft Messi nodig om te presteren, als Ronaldo daarheen gaat raakt hij buiten beeld, dan gaat alle aandacht alleen uit naar Messi best logisch toch.

Fener is bezig met een Nederlandse elftal lijkt het wel (volgens de wandelgangen) Klaassen was ook al in beeld namelijk.

19 november 2017 om 23:48

Fener heeft sowieso wel iets met Nederlanders, van Hooijdonk, Kuyt, Van Persie, Janssen, ook Dickie en Guus Hiddink hebben Fener gecoacht.. las laatst nog dat Alex Pastoor het 2e van Fener heeft getraint 😂

Vroeger werden de Nederlandse voetballer gezocht door Real madrid, Barcelona, Man U. Nu zie ik steeds vaker artikels over Nederlanders die steeds worden gelinkt met een overstap naar Fener....

Iemand die Narsingh volgt in Engeland ? Doet ie het een beetje naar behoren ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren