Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Fenerbahçe aast op stunt met Spaans international

Laatste update:
/
Armindo Tué Na Bangna, beter bekend als Bruma, heeft het wel gezien in Turkije. De twintigjarige aanvaller maakte in de zomer van 2013 de overstap van Sporting Portugal naar Galatasaray, maar heeft nog geen vaste basisplaats af kunnen dwingen. Hij zou daarom nu willen vertrekken uit Europees Istanbul en de Portugees heeft genoeg opties, want hij wordt gevolgd door FC Porto, Borussia Dortmund en VfL Wolfsburg. (Fanatik)
/
John Guidetti hoeft zich geen enkele zorgen te maken. De 23-jarige aanvaller maakte alleen in het begin indruk bij Celtic, maar er zijn nog genoeg clubs die met de Zweed in zee willen gaan. Onder meer Olympique Lyon en Norwich City werden reeds genoemd en Trabzonspor zou zich nu ook in de strijd om Guidetti hebben gemengd. De club wil Guidetti zo snel mogelijk laten invliegen om het contract in orde te maken. (Fanatik)
/
Fenerbahçe wil stunten met de komst van Xabi Alonso. De club uit Aziatisch Istanbul zou de onderhandelingen met het management van de middenvelder al hebben geopend. De 33-jarige Alonso heeft bij Bayern München nog een contract voor één seizoen en zou ongeveer vijf miljoen euro moeten kosten. Als de transfer doorgaat, loopt hij zijn voormalige ploeggenoot Dirk Kuyt jammer genoeg mis. (Sporx)
/
Loïc Rémy kan in de zomer alle kanten op. Crystal Palace, Southampton en Swansea City willen de aanvaller van Chelsea graag halen, ook al speelt hij pas een seizoen voor de Londenaren. Het is maar de vraag of de landskampioen van Engeland medewerking wil verlenen, daar Didier Drogba inmiddels is vertrokken. Alle drie de clubs willen Rémy circa 105.000 euro per week betalen. (The Sun)
/
Internazionale krijgt concurrentie van AS Roma. Beide partijen hebben belangstelling voor Nani, de 28-jarige vleugelspeler van Manchester United die het afgelopen seizoen op huurbasis voor Sporting Portugal speelde. De Portugees international kwam tot elf doelpunten in 35 optredens voor os Leões. Hij kan dus naar de Serie A vertrekken, maar vraagt wel een weeksalaris van ruim 135.000 euro. Waarvan akte. (Daily Mirror)
Denk je dat Fenerbahçe kans maakt op de komst van Xabi Alonso?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk niet dat ze kans maken, bayern geeft hem niet zo maar weg.

Heb nog nooit drie Turkse clubs tegelijkertijd vermeld zien staan in een pagina van wandelgangen. Deze dag is een historische! Xabi Alonso naar Fenerbahce is natuurlijk een wereldversterking, of het zal gebeuren? Heb zo mijn twijfels.

10 juni 2015 om 22:25

En ook nog in 3 verschillende posts. Alonso zal natuurlijk niet haalbaar xijn.

Sporx niet serieus te nemen net zoals fanatik en milliyet. Pas als LigTv (soort sky van turkije ) een transfer aangeeft is het nog geloofwaardig

Doen!!!! Die man die heeft aangetoond dat ie het in de topwedstrijden niet meer kan bijbenen. Laat het de eerste van velen spanjaarden zijn dei Bayern gaat verlaten.

Oke, Xabi Alonso zou een goede winst zijn. Maar van Bayern naar Fener? Gaat moeilijk.

Xabi stopt of gaat hierna naar de VS, dat heb ik hem nog vorig jaar in een interview bij LFC horen zeggen omdat de fans wilde dat hij terug kwam.

Dus, dream on Fenerbahçe

10 juni 2015 om 20:23

Volgens mij haal jij Fener door de war met een Nederlandse club. Als ome Yildirim zijn portefuille opentrekt kan die Alonso zo halen. Ik hoef hem niet te zien bij Fenerbahce. Genoeg oude spelers en Alonso zal wel een dikke salaris vragen. Trouwens die interviews wat ze geven slaat nergens op. Xavi zou ook ooit stoppen bij Barca of Raul bij Real...

11 juni 2015 om 10:40

Hoezo een Nederlandse club?

Xabi stopt of gaat naar de VS (het lucratieve afbouwland) is toch heel wat anders dan je carriere afsluiten bij een topclub toch? Dan zou het in jou voorbeeld moeten zijn "xavi stopt of gaat naar Quatar".

Ik zie wel dat je Fener's eer wil verdedigen, maar ik zeg alleen dat hij in een interview heeft te kennen gegeven dat hij de VS wel zou zien zitten. Engels zal hij ook beter beheersen dat Turks

Als ie naar feyenoord komt speelt ie wel samen met kuyt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren