Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: FC Groningen raakt ster niet kwijt in zomer

Laatste update:
/
Aymen Abdennour staat in de belangstelling van Barcelona en daarmee lijkt zijn keuze gemaakt. Dat is echter de theorie, want de praktijk is iets ingewikkelder. De stopper van AS Monaco weet dat hij pas in januari 2016 mag overstappen naar Camp Nou, waarbij het bovendien de vraag is hoeveel speeltijd hij gaat krijgen. Tottenham Hotspur denkt daardoor toch nog een serieuze kans te maken op de komst van de Tunesiër. (Le 10 Sport)
/
Fernando Llorente wil koste wat kost bij Juventus blijven. De puntspeler heeft daarom twee aanbiedingen, waaronder eentje van VfL Wolfsburg, afgeslagen. De dertigjarige Spanjaard werd ook al gelinkt aan AS Monaco, Arsenal, Tottenham Hotspur, Valencia en zelfs Barcelona. De 24-voudig international heeft nog een contract tot medio 2017 en krijgt volgend seizoen waarschijnlijk concurrentie van Mario Mandzukic. (Tuttosport)
/
De supporters van FC Groningen hoeven niet bang te zijn dat Simon Tibbling komende zomer alweer vertrekt. De twintigjarige controlerende middenvelder heeft in zijn eerste half jaar grote indruk gemaakt in de Eredivisie en de Zweed wil nog zeker niet weg uit stadion Euroborg. “Hij heeft geen haast en is bovendien één van de beste spelers op zijn positie van de Nederlandse competitie”, reageert zaakwaarnemer Patrick Mörk. (Viasat)
/
FC Porto gaat geen werk maken van de komst van Marc Bartra. Dat zegt Jorge Nuno Pinto da Costa, de voorzitter van de nummer twee van de Liga NOS. “Ik weet niets van Bartra. Hij moet wel een goede speler zijn omdat hij bij Barcelona zit, maar wij zijn niet geïnteresseerd”, klinkt het. De 24-jarige Bartra kwam vorig seizoen tot slechts veertien wedstrijden in de Primera División en kan voor twaalf miljoen euro gekocht worden. (El Mundo Deportivo)
/
Roman Pavlyuchenko vertrekt bij Lokomotiv Moskou. De 33-jarige aanvaller kon bijtekenen, maar zou dan wel drie keer minder gaan verdienen en daar heeft hij voor gepast. De voormalig Russisch international blijft waarschijnlijk wel in de Premjer Liga, want FK Rostov en FK Krasnodar zouden belangstelling hebben voor de Slapende Reus. Pavlyuchenko scoorde vorig seizoen drie keer in twintig wedstrijden. (Sovsport)
Vind je Simon Tibbling klaar voor de top van de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is nu de meest interessante speler met de meeste potentie bij FC Groningen. Heel belangrijk.

21 juni 2015 om 09:36

Rusnak?

21 juni 2015 om 09:50

Tibbling heeft veel meer talent dan Rusnak.

21 juni 2015 om 10:44

Tibling is veel belangrijker voor Groningen vind ik dan Rusnak

21 juni 2015 om 10:45

Edit; dan Rusnak vind ik.

Tibbling is echt een super dik

21 juni 2015 om 10:59

Ja dikke kop.... Als je hem in de stad zou zien dan zou je van hem geen profvoetballer maken.
Maar zie je hem kappen en draaien op het veld dan snap je er helemaal niks meer van....

21 juni 2015 om 11:09

Ja klopt is echt een prima voetballer

Tibbling weet dat die zich in de Europa League in kijker kan spelen.
En ik weet niet hoe die het bij de onder 21 doet, maar daar kan die dat ook doen.

21 juni 2015 om 15:09

90 min op de bank eerste wedstrijd

Rusnak heb je niet veel aan vind ik,

Tibbling is een echt mannetje voor Groningen daar kan die wekelijks denk ik goed spelen!

21 juni 2015 om 11:06

Rusnak heb je niet veel aan?
Onder welke steen heb jij al die tijd gezeten dan?
Hij heeft persoonlijk met twee goals er voor gezorgd dat Fc Groningen voor het eerst in de geschiedenis de Knvb beker heeft gewonnen.
Die man is nu al onsterfelijk!

Deze man is niet van de bal af te krijgen. Zijn gemiddelde passes dat aankomt over de gehele eerste seizoenshelft ligt ergens rond de 90% naar schatting (sommige wedstrijden zelfs foutloos). Dit is 'the next big player' voor Groningen. Mag deze zomer zeker niet vertrekken tenzij er 10-15 miljoen op tafel komt :D.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren