Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Fàbregas kan in januari naar ex-werkgever terugkeren

Laatste update:
/
Juventus heeft nog geen streep door de naam van Mahmoud Dahoud gezet. De Turijnse club is net als Liverpool van plan om de middenvelder van Borussia Mönchengladbach in januari aan te trekken. (Kicker)
/
Transfergoeroe Walter Sabatini kan bij Internazionale aan de slag. De Chinese eigenaren zien in de voormalig technisch directeur van AS Roma een betere optie dan Piero Ausilio, die sowieso een aflopend contract heeft. (Sky)
/
Arsenal gaat in januari proberen om Cesc Fàbregas terug te halen. De middenvelder is niet gelukkig bij Chelsea en moet bij zijn ex-werkgever de oplossing zijn voor het gebrek aan creatieve centrale middenvelders. (Sunday Express)
/
Hull City, Burnley en Celtic zullen de portemonnee moeten trekken. Middlesbrough wil Jordan Rhodes alleen laten gaan als een zo groot mogelijk deel van de transfersom van 11,5 miljoen euro wordt teruggewonnen. (The Sun)
/
David Ospina gaat aan het einde van het seizoen met Arsène Wenger in gesprek. De keeper wil bij Arsenal meer aan spelen toekomen, ook omdat hij zijn plek in het nationale elftal van Colombia niet wil verliezen. (The Sun)
/
Hugo Lloris moet de volgende voetballer worden die zijn contract met Tottenham Hotspur verlengt. Het is echter geen toeval dat de doelman als laatste aan de beurt is; hij twijfelt namelijk over zijn toekomst. (Daily Mail)
Denk jij dat Cesc Fàbregas ooit weer voor Arsenal gaat spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat gaat nooit gebeuren denk ik, hij is met Chelsea koploper en de kans is groot dat ze kampioen worden. Bij Arsenal kan ie weer 4e worden.

4 december 2016 om 13:00

Arsenal staat maar 3 punten achter Chelsea op dit moment... Die hebben dus gewoon nog steeds kans om kampioen te worden (is ook nog veel te vroeg om daar überhaupt uitspraken over te doen..). En bij Chelsea speelt Fabregas nu toch wel weinig, waar hij bij Arsenal misschien meer kan spelen vanwege de blessure van Cazorla.

4 december 2016 om 13:06

Erg leuk als je niet speelt.

Zou schitterend zijn om hem weer als Gunner te zien, echter is hij niet meer de speler die op zijn top bij hen is weggegaan. Wellicht dat Wenger hem weer het vertrouwen kan bieden om te groeien naar zijn potentie

4 december 2016 om 13:02

Het zou mooi zijn, maar wel overbodig denk ik. Xhaka is in principe een zelfde soort speler (goede lange bal, spel verleggen) alleen fysiek sterker. Het is dan zonde om Fabregas terug te halen, hoe mooi het ook zou zijn om Captain Kid terug te hebben. Wenger had hem dan 3 jaar geleden terug moeten halen van Barca, niet nu...

4 december 2016 om 14:58

Mooi?! doe even normaal, laat die slang lekker wegblijven. Hij is weggegaan voor zn grote liefde en nu hij bij Chelsea speelt hoef ik hem echt niet meer te zien hoor.

Dat er gooners zijn dat wel willen ... tjonge jonge jonge

4 december 2016 om 18:49

Rustig aan chef.
Wilde gewoon terug komen naar Arsenal maar de club had geen intresse wat moet hij dan dan maar niet terug naar Engeland terwijl hij daar wel wilde spelen en weer wilde wonen.

Cesc is een van ons👊

Fabregas was dit weekend weer belangrijk voor Chelsea, met een magistrale assist. Ik verwacht dat hij zich weer in de basis speelt, en zie hem niet meer overstappen naar een andere club in Engeland.

Als de clubs er uit kunnen komen zou ik het als ik hem was en geen mooie toekomst had bij Chelsea zeker doen. Fantastische speler als je hem vertrouwen geeft en dat is net waar Wenger zo goed in is (of slecht) en dan hebben ze wel een topper erbij

Fabregas is ook nog altijd gewild door Juventus en AC Milan, meldt La Gazzetta dello Sport.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren