Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (4/10): Exodus bij Arsenal dreigt na beslissing Van Persie

Laatste update:
/
Wayne Rooney heeft eindelijk succes geboekt op de paardenrenbaan. De spits van Manchester United bezit een aantal racepaarden, maar succesvol waren zijn dieren nog niet. Donderdag wist een van zijn paarden, Yourartisonfire, echter een overwinning te behalen. Overigens moet Rooney de winstpremie delen met ex-ploeggenoot John O’Shea, die mede-eigenaar is van het paard. (The Guardian)
/
Matthias Sammer vertrok bij de Duitse voetbalbond om te gaan werken voor Bayern München en zijn opvolger bij de bond wordt eveneens een grote naam. De legendarische oud-keeper Oliver Kahn, die momenteel als televisiecommentator werkt, is de belangrijkste kandidaat. “Over namen is nog niet gesproken, daarvoor is het nog te vroeg”, laat vicepresident Hans-Dieter Drewitz van de DFB snel weten. (Kicker)
/
Het nakende vertrek van Robin van Persie heeft niet alleen direct invloed op de prestaties van Arsenal. Ook andere spelers zien het namelijk niet meer zitten bij the Gunners als de Nederlander vertrekt en denken nu aan een nieuwe stap. Een van hen is Theo Walcott, die al langere tijd in de belangstelling staat van Chelsea en nu mogelijk werk gaat maken van die interesse. Wij vragen ons af: waar houdt dit op?. (Daily Mail)
/
Manchester United hoopt een, twee of misschien wel drie spelers weg te halen bij Newcastle United. Manager Sir Alex Ferguson is een groot fan van spelmaker Yohan Cabaye en spits Demba Ba en nu duikt ook de naam van Cheick Tioté weer op. Ferguson zelf wilde niet reageren, maar verklapte wel dat zijn ploeg binnen afzienbare tijd ‘een of twee deals’ gaat afronden. (Daily Express)
/
Dit weekend moet duidelijk worden wie Laurent Blanc opvolgt als bondscoach van Frankrijk. Blanc stapte na het EK in Polen en Oekraïne op en Didier Deschamps, Arsène Wenger en Zinédine Zidane worden genoemd als mogelijke opvolgers. Naar verluidt is Deschamps de topkandidaat en de bij Olympique Marseille vertrokken coach neemt zaterdag of zondag een definitieve beslissing. (TF1)
/
Edinson Cavani wordt bij vrijwel alle Europese topclubs genoemd, maar nu Ezequiel Lavezzi is vertrokken bij Napoli is een transfer niet zo zeker meer. Voorzitter Aurelio De Laurentiis wil het contract van de Uruguayaanse topschutter zelfs openbreken en verlengen. Cavani verdient 2,4 miljoen euro per seizoen; als hij zijn krabbel zet onder een nieuwe verbintenis krijgt hij vier miljoen euro per voetbaljaar. (La Gazzetta dello Sport)
/
Andriy Shevchenko denkt dat AC Milan komend seizoen kampioen van Italië wordt. “Ik volg de club nog steeds op de voet. Wat betreft de huidige selectie heb ik absoluut geen twijfel, het is een zeer sterke groep. Als je het contract van Thiago Silva weet te verlengen en je hebt daarnaast Zlatan Ibrahimovic, Kevin-Prince Boateng, Antonio Nocerino en vele anderen, dan kun je niet anders dan optimistisch zijn”, aldus Sheva. (Diverse Italiaanse media)
/
Fabrizio Ravanelli speelde twee seizoenen voor Olympique Marseille en hij baalt verschrikkelijk van het feit dat hij er niet de nieuwe hoofdtrainer wordt. “Ik heb geprobeerd contact op te nemen met de clubleiding, maar dat lukte niet. Nu is het voorbij. Ik houd nog steeds van de club en als ik de baan aangeboden kreeg, zou ik direct ja zeggen. Maar het ligt niet aan mij”, weet de Italiaan. (Diverse Franse media)
Verwacht jij dat Arsenal dit seizoen volledig instort als Robin van Persie vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou heel jammer zijn als Arsenal nu zo leegloopt...

Maar Wallcot naar Chelsea, lijkt me sterk, ze hebben op de vleugels al Marin, Hazard en Ramires. Ik vind deze allemaal niet slechter dan Wallcot, ik vraag me dus behoorlijk af, wat hij bij Chelsea denkt te kunnen doen..

7 juli 2012 om 12:07

Zou ook positief kunnen zijn: nieuwe gemotiveerde spelers?

7 juli 2012 om 12:07

Ramires is officieel een midmid. Chelsea mist nog wel degelijk een rechtsbuiten. Walcott is ook goedkoop want zijn contract loopt na dit seizoen af. (dacht ik)

7 juli 2012 om 12:42

Hazard is voor de 10 gehaald. Sturridge wil spits zijn, Marin is linksbuiten en zal dus back up zijn.
Maar Chelsea speelt veel matchen en daarom werden we 6de doordat onze bank niet super was. Mata was op maar er was geen alternatief. Marin zal meteen zijn kans krijgen denk ik doordat Mata nog naar de spelen gaan net als Sturridge als die fit geraakt.

Edit: Is reactie op ODO maar kwam op deze reactie terecht

7 juli 2012 om 13:15

Chelsea is toch ook geïnteresseerd in Hulk van Porto? En ook wordt er voortdurend over de eventuele komst van Moses van Wigan Athletic gespeculeerd in de wandelgangen. Kan je mij als Chelsea fan wellicht wat bijpraten wat betreft deze kwesties?

7 juli 2012 om 13:50

Chelsea en Porto zijn het al weken oneens over de transfersom. Chelsea wil vooralsnog niet hoger bieden, en Porto niet zakken met de vraagprijs. Ik geloof dat de vraagprijs op 40 miljoen pond zit. Volgens de laatste geruchten zou er binnen nu en 2 weken meer duidelijkheid moeten zijn over de situatie, maar ook dat moet je met een korreltje zout nemen. Als we de media zouden moeten geloven zou hij vorige maand al bij Chelsea spelen.

Over Moses, volgens de geruchten zijn Chelsea en Wigan al dicht bij een overeenkomst van 10 miljoen pond.

7 juli 2012 om 14:52

Gezien Walcott weg wil denk ik dat ze eerder voor hem zullen gaan dan voor Moses.

7 juli 2012 om 13:23

Ramires is nou niet bepaald een vleugelaanvaller.

Tiote of / en Cabeye zijn welkom, een spits is zoals altijd niet nodig ongeacht of Berbatov blijft of vertrekt.
De derde aankoop zal dan wel Baines worden.

Arsenal heeft dit over ziczelf afgeroepen.
Een gezonde club, die niet durft te investeren.
Als van Persie en Walcott gaan houden ze niet veel meer over van voor.
Dit jaar móét de club investeren om deze spelers erbij te houden, en om voor de prijzen te spelen.

7 juli 2012 om 12:19

Arsenal doet het heel slim ze gaan niet 120 miljoen investeren alleen maar voor Van Persie
Als hij weg wil laat hem maar gaan en kijk wat met hem gaat gebeuren.
Arsenal kan gewoon niet tegen die oliemiljoen.

Respect Arsenal Respect Wenger

7 juli 2012 om 12:53

Arsenal gaat alleen maar voor de goedkope afdankertjes en hele jonge spelers. Ze zouden het geld van Fabregas veel beter kunnen investeren. Nu haalden ze alleen maar middelmatige spelers. Nu betalen ze daar de prijs voor.

7 juli 2012 om 13:02

Is zo. Maar wie zegt dat je 120 miljoen moet investeren.
Podolski kostte toch ook geen 40 miljoen, is toch ook klasse speler met rond de 100 interlands voor Duitsland.
Daarbij moeten ze eens stoppen met het halen van mindere spelers, zoals Chamakh, Gervinho, Santos, Djourou,mertesacker, Denilson, Bendtner, Squillaci, Park.
Als je deze spelers verkoopt, heb je al weer aardig wat geld tot de beschikking.
Ze moeten dan een goede middenvelder halen, 2 goede centrum verdedigers, een linksback.

Wisselspelers: Fabianski, Koscielny, (aankoop cv), Gibbs, Rosicky, Ramsey, Song, Diaby, Arshavin, Chamberlain, Giroud.
De rest aanvullen met jeugd.

Szczesny
Sagna
AANKOOP
Vermaelen
AANKOOP
AANKOOP
Wilshere
Walcott
Arteta
Podolski
Persie
7 juli 2012 om 13:09

Oke, niet lullig bedoelt maar ik denk niet dat je Arsenal erg volgt. Je haalt Koscielny uit de basis, de beste verdediger van Arsenal vorig seizoen en 1 van de beste van de Premier League. Zelfde geldt voor Song, 1 van de beste op zijn positie zet je er ook naast. Arteta is iemand die naast een verdedigende middenvelder staat als box2box speler, niet als nummer 10. Verder heb je op linksback Gibbs, erg veel potentie, nog wel erg wisselvallig maar hij komt er wel.

Edit:
Verder is Mertesacker overigens gewoon een goede backup speler. Gervinho had veel moeite in zijn 1e seizoen maar wie weet wat er van hem nog komt, in Frankrijk deed hij het erg goed dus hij moet wel iets kunnen. Zou hem ook nog niet te snel afschrijven.

7 juli 2012 om 13:15

Song zou je wel als back-up kunnen houden als M'vila komt, die acht ik namelijk beter dan Song.

Arteta en Wilshere moeten er inderdaad ten allen tijden in. En een verdediger is nog wel nodig, iemand die als back-up kan fungeren achter Koscielny en Thomas.

7 juli 2012 om 13:21

die hebben we al met mertesacker
verder zie ik het liefst ook een back komen, ik denk niet dat je een heel seizoen lang kan vertrouwen op gibbs en santos
het liefst zie ik ook een nummer 10 komen, en dan rouleren met arteta en wilshere naast sing/m'villa

8 juli 2012 om 14:05

Song was na Van Persie misschien wel de belangrijkste speler afgelopen seizoen. 13 assisten. Hoe Wenger het gaat doen weet ik niet, maar verwacht dat M'vila nog komt. Ben benieuwd. 4 verdedigende middenvelders, waarvan 2 box2box spelers, voor 2 posities terwijl zij alle 4 horen te spelen. Ben heel benieuwd..

Theo Walcott wil ook weg.
op zich is het sneu voor Arsenal dat de beste spelers allemaal weg willen of gaan.
Uit hun standpunt gezien willen ze prijzen pakken.
En zie dat Arsenal in de komende jaren ook niet halen prijzen

7 juli 2012 om 12:35

Arsenal moet götze of kaka aantrekken en dan nog een redelijke spits want met giroud ga je het niet redden alleen.(als RVP weggaat war ik vanuit gaat). Waarom haalt arsenal geen luik de jong of demba ba of higuain of callejon of die spits van spartak moskou die wellington

Ik hoop echt niet dat Theo Walcott weggaat bij Arsenal.

Hij heeft echt zoveel snelheid en dreiging en daar geniet ik van bij hem. Walcott past ook uitstekend bij Arsenal. Nu dreigt er weer 'n paar belangrijke spelers weg te gaan bij Arsenal, net als vorig jaar.

Toen gingen hun twee sterspelers Samir Nasri en Cesc Fabregas weg, nu gaan waarschijnlijk hun sterspelers Robin Van Persie en Theo Walcott weg en waarschijnlijk wel meer, aangezien Laurent Koscielny en Thomas Vermaelen beide 'n paar keer zijn genoemd bij FC Barcelona.

Chelsea is al bijna rond met Moses dus ik denk niet dat Theo een optie voor hen is; Liverpool zou een poging kunnen wagen; hij is al jaren eigenlijk liverpool fan.

7 juli 2012 om 13:11

Als je weg wilt voor prijzen, waarom zou je in godsnaam, met alle respect, naar Liverpool gaan? De club die 5 plaatsen onder Arsenal eindigde vorig seizoen en echt een dramatische selectie hebben?

Exodus??? Dus als er 1 speler vertrekt is dat een exodus. Ik ga nu bang worden als er straks nog 1 gaat vertrekken.

Ach ja, het bestuur van Arsenal heeft zijn huishoudboekje op peil, maar de selectie nog lang niet. Die is helaas de laatste jaren steeds magerder geworden..

Vergelijk alleen het team van nu met dat van 10 jaar gelden, en je begrijpt waarom RvP weg wil. Middelmaat is het toverwoord geworden.

Dit krijg je als je geen ambitie hebt... Arsenal van top club naar opleidingsinstituut, voor andere clubs.

Vind het triest, zeer triest.

Door een eigenaar die Arsenal in feite nog maar pas bezit heeft , is alles mis gegaan. En iedereen maar weer, Arsenal koopt geen dure spelers etc en geven de talenten een kans maar als je eens vergelijkt hoeveel geld Arsenal heeft gegeven aan talenten die uiteindelijk niks hebben gebracht..... Daar kon je 4 wereld spelers van kopen.

7 juli 2012 om 12:23

jah echt ik vind het ook heel zielig voor Arsenal

Arsenal behandeld die spelers als de beste en dat is wat de spelers terug betalen...
Maar als walcott weg wilt gewoon laten gaan niet tegenhouden zulke spelers verdienen het niet bij Arsenal te spelen.
en RVP ook gewoon verkopen

Naast Walcott zal Song ook wel weg gaan. Die heeft ook nog maar een eenjarig contract, Arsenal wordt niet voor niets gelinkt met M'vila.

Walcott denkt echt dat hij een grote meneer is bij Arsenal, terwijl het gewoon een matige voetballer is. Volgend seizoen staat ie niet eens in de basis als Podolsi, Gervinho en Chamberlain fit zijn.
Als die spelers een beetje mentaliteit zouden tonen en zeggen dat ze Arsenal er eigenhandig weer bovenop willen helpen, maar nee: als het een beetje tegenzit, meteen weggaan.
Dus donder maar lekker op naar Chelsea zou ik zeggen!

7 juli 2012 om 12:21

Ik vind dat je de spelers niks kwalijk kan nemen. Ze hebben al 8(?) jaar geen prijs meer gewonnen en de situatie lijkt met het jaar slechter te worden. Het houd ook een keer op voor de spelers zelf. Hun carriere is maar tijdelijk en daar wil je toch wel het meest mogelijke uit halen.

Zou het totaal niet erg vinden mocht Theo vertrekken, pure middelmaat dat het is.

Verder moet iedereen die zich niet meer 100% kan geven gewoon lekker weggaan, het is graag of niet.
Dan maar van voor af aan beginnen. Walcott is wel zo;n speler die zich groot voelt en weg wil wanneer vpersie vertrekt.

Sowieso zal bij iedereen, buiten de jeugdige spelers, twijfel ontstaan.. de meesten hebben mogen aanschouwen waar toe de beste man in staat is, als degene vertrekt die ons min of meer boven water heeft gehouden dan is het logisch dat men gaat twijfelen.

Ik houd mn hart vast deze zomer.

Na de aankopen van Podolski en Giroud had ik echt een goed gevoel over de toekomst van Arsenal... Ik hoopte dat ze eindelijk weer ging concurreren, maar helaas. Ik heb een hekel aan die 'big spenders', maar het is nou eenmaal zo; geld is een garantie voor succes. Het vertrek van Walcott zou ik niet zo erg vinden, hij is immers toch maar een atleet die alleen kan sprinten. Het negatieve is echter wel dat het weer een slecht signaal afgeeft aan de buitenwereld. Arsenal loopt leeg en er komen alleen maar mindere spelers voor terug

sorry maar ik betwijfel of walcott volgend jaar wel een basisplaats heeft, chamberlain en podolski vind ik nu al beter.

Walcott zal onnodig zijn bij Chelsea aangezien die al buitenspelers in overvloed hebben, ik hoop toch echt voor Arsenal dat het niet waar is dat dit een reden is dat meer bepalende spelers vertrekken anders zie ik het somber in voor Wenger.

arsenal inter as roma zijn niet meer de clubs van vroeger in deze tijden strijden ze niet mee om de titel omdat de clubs hun beste spelers verkopen

Als Robin van Persie daadwerkelijk vertrekt verwacht ik de volgende top 6:

1. Man United
2. Man City
3. Chelsea
4. Tottenham Hotspur
5. Arsenal
6. Liverpool

Maar ook dit hangt af van welke spelers Chelsea aantrekt en welke bv Tottenham zullen verlaten.

On: Ik zou het erg jammer vinden als Arsenal zo uit elkaar valt. Na Tottenham vind ik Arsenal toch de mooiste club in Engeland. Dus laten we hopen dat Van Persie verstandig is en gewoon zijn contract zomaar opeens wel verlengt.

Bizar dat van Persie zulke eisen heeft terwijl hij met het EK gewoon niks heeft laten zien.
het is trouwens sowieso een geldwolf als hij 280.000 per week wil gaan verdienen bij evt Manchester City

Walcott mag wat mij betreft vertrekken. Is snel en kan af en toe een aardig balletje voor geven maar daar houd het dan ook mee op. Het verbaast me echter wel dat Chelsea interesse zou hebben. Dat lijkt me stug, aangezien ze al eerder Hazard en Marin hebben aangetrokken. Daarnaast hebben ze ook nog Ramires en Mata die op de flanken kunnen spelen.

Cabaye lijkt me een prima speler voor Man Utd. Ze hebben ook wel een speler als hij nodig. Tiote zou ook niet misstaan maar over Ba ben ik minder positief. Hij is een goede aanvaller maar is hij beter dan Hernandez en Welbeck? Ik vind van niet. Liverpool kan Ba dan weer wel goed gebruiken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren