Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ex-AZ'er zet zinnen op zomerse stap naar Arsenal

Laatste update:
/
Julien Lopetegui is al enige tijd in gesprek met de Turkse topclub Fenerbahçe. Althans, dat wordt gesteld in de Portugese media. Lopetegui is op dit moment nog de hoofdtrainer van FC Porto, waar hij met name in de Champions League een prima indruk maakt. Bayern München werd in de eerste wedstrijd van de kwartfinale met 3-1 verslagen. Lopetegui kan bij Fenerbahçe de opvolger worden van Ismail Kartal. (Radio Rennasança)
/
De jacht op Juan Iturbe is definitief geopend. Liverpool is de beschietingen op de vleugelspeler van AS Roma begonnen met een bod van circa 25 miljoen euro. De bijnaam van Iturbe is ‘de nieuwe Lionel Messi’, maar veel indruk heeft de Argentijn dit seizoen niet kunnen maken bij de club uit de Italiaanse hoofdstad. Liverpool denkt dat Iturbe wel oren heeft naar een verandering van omgeving. (Metro)
/
Héctor Moreno heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Arsenal. De voormalig verdediger van AZ heeft begrepen dat de belangstelling van the Gunners serieus is en heeft zijn zaakwaarnemer de opdracht gegeven om een transfer mogelijk te maken. De 27-jarige Moreno is bezig aan zijn vierde seizoen bij Espanyol en heeft nog een contract voor een jaar. De Mexicaan wil echter graag hogerop. (Metro)
/
Wellington Silva heeft zijn Spaanse paspoort binnen en kan dus zijn debuut maken voor Arsenal. De 22-jarige aanvaller speelt dit seizoen op huurbasis voor Almería, maar in Londen zit men eigenlijk helemaal niet op de geboren Braziliaan te wachten. Manager Arsène Wenger denkt dat Wellington niet goed genoeg is voor het eerste elftal. Sevilla en Málaga hebben intussen belangstelling voor de kleine buitenspeler. (The People)
/
James McCarthy wordt regelmatig de hemel in geprezen door Roberto Martínez, maar de loftuitingen van de Everton-manager doen de middenvelder weinig. Feit is namelijk dat de club nog altijd geen nieuw contractvoorstel heeft gedaan en dat steekt. McCarthy vindt dat hij in aanmerking komt voor een verbeterde dienstovereenkomst en gaat nu mogelijk zijn heil elders zoeken. Manchester City en Tottenham Hotspur wachten gespannen af. (Daily Mirror)
Héctor Moreno is goed genoeg voor Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arsenal haal nou eens een keer een goeie verdediger van wereldtop zoals Hummels! Wil je meedoen om het kampioenschap haal Hummels!

21 april 2015 om 15:34

Hummels speelt al een heel jaar onthutsend zwak. Ik weet niet waar dat geschreeuw om Hummels nog vandaan komt. In de Bundesliga zijn er veel betere verdedigers te vinden. Zelfs bij Dortmund zelf...

Echt wat voor ons,25+ miljoen betalen voor een speler die geen indruk maakt..

21 april 2015 om 15:41

Hector Moreno kost hoogstens 8 miljoen, 1 jarig contract en weinig gespeeld dit seizoen door blessures. Ik vraag me ook ten zeerste af of dit waar is. Ik zie ze eerder Laporte halen of Vertonghen.

21 april 2015 om 15:49

Zal dan ook gaan om Iturbe...

21 april 2015 om 15:50

ja gaat idd om Iturbe,sorry voor het niet vermelden..

21 april 2015 om 16:12

Dacht al

21 april 2015 om 16:31

Toch is het geen slechte gok voor een speler die misschien het niveau wereldtop kan halen.
Je weet maar nooit, ik zie hem graag naar Liverpool komen.

Balotelli gewoon verkopen dan maar met verlies, die vent verdiend het simpelweg niet om profvoetballer te zijn hoeveel potentie hij ook heeft.

Als dit waar is over Moreno zou dat echt erg zijn. We hebben met Kos, Gabriel en Chambers al 3 goede Cv's, waarvan Gabriel en Chambers nog jong zijn. Als er een CV gehaald wordt zou dit er tenminste 1 van wereldtop zijn waarvan Gabriel en Chambers nog veel van kunnen opsteken. Ook hoop ik dat Per weggaat. Opzicht kan je hem nog wel op de bank hebben, maar dat zie ik niet gebeuren als hij blijft. Als hij blijft wordt hij gewoon aanvoerder en basisspeler daarom kan je hem liever weg doen.

21 april 2015 om 16:13

Volgens mij is het ook een repost van een jaar geleden.

21 april 2015 om 21:02

Gnabry, heb ik liever samuel umtiti van Lyon, of laporte van Bilbao, Koscielny en gabriel staan al klaar, en dan 1 van die beiden chambers voor de toekomst.

Zou mooi zijn als Lopetegui naar Fenerbahçe zou komen, maar ik denk dat Fener Lucescu zal aannemen.

Als er een buitenlandse trainer moet komen, hoop ik toch op Lucescu. En anders gewoon de traditie met Turkse trainers voortzetten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren