Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Everton ontslaat Allardyce en heeft opvolger in beeld

Laatste update:
/
Marcel Brands heeft nog altijd geen besluit genomen over zijn toekomst. Verwacht wordt dat hij op zeer korte termijn laat weten of hij ingaat op de aanbieding van Everton. (Eindhovens Dagblad). (Eindhovens Dagblad)
/
De technisch manager van PSV is momenteel druk met het vastleggen van een aantal jonge talenten. Een van die spelers die binnenkort een contract zal tekenen in Eindhoven is Amar Catic. (Eindhovens Dagblad). (Eindhovens Dagblad)
/
Sam Allardyce wordt binnen 48 uur ontslagen als manager van Everton. Marco Silva, ex-manager van onder meer Hull City, staat bovenaan het lijstje van the Toffees. (Daily Mirror)
/
VfL Bochum heeft zich versterkt met Milos Pantovic. De aanvaller komt transfervrij over van het tweede elftal van Bayern München en tekent voor drie jaar. (Kicker)
/
Chelsea wil af van Antonio Conte en heeft een nieuwe manager al in het vizier. De Engelse topclub wil Mauricio Pochettino weghalen bij Tottenham Hotspur. (Sky Sports)
/
Toby Alderweireld en Danny Rose mogen vertrekken bij Tottenham Hotspur. De club staat open voor aanbiedingen voor de twee verdedigers. (Daily Mirror)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
15 mei 2018 om 09:54

Ach zo zie je maar dat je met afbraakvoetbal wel je potjes kan winnen maar toch nooit lang meer aanblijft tegenwoordig. Gelukkig zegeviert het voetbal. Sam moet lekker in de championship gaan coachen of in Schotland maar laat hem maar niet meer de PL vervuilen aub 😋

15 mei 2018 om 12:11

Haha italie onderin zeker, denk niet dat hij in Spanje wegkomt met dit voetbal, zou wel materiaal zijn voor een gewrldige film of een leuk boek Allerdyce in Spanje 😋

15 mei 2018 om 23:04

Allardyce liet West Ham prachtig voetbal spelen, Everton moet hem houden. Ze moeten wel een paar goede aanvallers kopen, denk niet dat Tosun en Niasse aan de lopende band gaan scoren. Vond het maar vreemd dat Rooney zo makkelijk weg mocht, deed het prima nietwaar?

Ik geloof nooit dat Pochettino deze overstap zal maken. Ik zie hem sowieso niet zo snel een andere Engelse club trainen..(tenzij hij zelf ontslagen wordt).

15 mei 2018 om 23:08

Bij Chelsea zijn de salarissen wel hoger, maar het zou een hele rare stap zijn naar de rivaal. Tottenham speelt CL en Chelsea EL, zie het niet gebeuren.

Echt apart van die Evertonians en hun kritiek op Sam Allardyce. HIj heeft Everton van een laaggeklasseerde positie naar de top 8 geloods wat gewoon een mooie prestatie voor Everton is. Sommige fans klaagden dat ze niet in de top 6 zijn geeindigd wat een idiote gedachte is als je al weet dat de top 6 voorlopig zo goed als vast staat voor komende seizoen.

Daarnaast hebben zij de afgelopen seizoenen al coaches gehad zoals Martinez en Koeman die meer van het totaal voetbal zijn. Het echte probleem bij Everton is hun overbetaalde aankopen die zij hebben gedaan.

Pochettino weg bij de Spurs voor Chelsea zie ik ook niet gebeuren. Zeker nu niet nu zij in die moderne stadion gaan spelen waar Pochettino deels met zijn geweldige resultaten de afgelopen jaren heeft bij gedragen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren