Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Europa League-finalist trekt voormalig Ajacied aan

Laatste update:
/
Besiktas hoopt binnenkort bij Málaga een WK-uitblinker te kunnen oppikken. De Turkse topclub is op zoek naar een nieuwe keeper en Guillermo Ochoa, die afgelopen zomer tijdens de strijd om de wereldtitel in Brazilië indruk maakte met het Mexicaans elftal, staat op het verlanglijstje in Istanbul. Ochoa tekende na het WK een contract bij Málaga, maar slaagde er niet in om bij zijn nieuwe club een basisplaats te veroveren. (Récord)
/
Het heeft er alle schijn van dat Hans van Breukelen actief blijft voor PSV. De oud-keeper krijgt de kans om ook de komende drie jaar in de raad van commissarissen te blijven zitten in Eindhoven. De 73-voudig Oranje-international is beschikbaar voor die functie en niets lijkt een hernieuwde aanstelling nog in de weg te staan. De Breuk stond tussen 1984 en 1994 onder de lat bij PSV en werd zes keer kampioen van Nederland. (Eindhovens Dagblad)
/
Michael Krohn-Dehli, in het verleden nog actief bij RKC Waalwijk, Ajax en Sparta Rotterdam, speelt de komende twee seizoenen waarschijnlijk bij Sevilla. De 31-jarige Deen is bij Celta de Vigo in het bezit van een aflopende verbintenis en de Europa League-finalist kan op die manier een goedkope speler naar de club halen. Bij Celta speelde hij de voorbije drie jaar liefst 101 van de 114 mogelijke competitiewedstrijden. (Sport)
/
Bij Internazionale gaat men ervan uit dat trainer Roberto Mancini een sterke selectie krijgt. Directeur Piero Ausilio rekent op de komst van Manchester City-middenvelder Yaya Touré én op een langer verblijf van topscorer Mauro Icardi. “Als het om Touré gaat, is er voor ons geen deadline: we zullen er alles aan doen om hem naar Milaan te halen. En Icardi wil bij ons blijven, dus hij krijgt een verbeterd contract”, zegt de beleidsbepaler. (Sky Italia)
/
Emmanuel Adebayor zet zijn loopbaan waarschijnlijk voort in Birmingham. Tim Sherwood werkte in zijn periode bij Tottenham Hotspur prettig samen met de lange spits uit Togo en wil hem komende zomer naar Aston Villa halen. Adebayor beseft dat hij weinig te kiezen heeft en is bereid fors in te leveren, terwijl de vraagprijs van acht miljoen euro geen probleem vormt voor the Villans. (Daily Mirror)
Is Michael Krohn-Dehli goed genoeg voor Sevilla?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is Krohn-Dehli eigenlijk niks voor Ajax?

25 mei 2015 om 09:13

Nee want hij gaat al naar Sevilla

Is Krohn-Dehli al weer 31? Ik kan me herinneren dat ie ooit een talent was bij de Ajax-jeugd, verhuurd werd aan RKC en daar vervolgens aan verkocht werd. Toen werd hij weer teruggekocht door Blind en Van Geel, maar toen Ten Cate kwam werd ie nooit ingezet en mocht hij uiteindelijk weer vertrekken.

Waarom zou BJK een buitenlandse transfer doen als hun huidige Turkse keeper goed genoeg is voor BJK? De Turkse topclubs moeten niet alleen aan hun eigen denken, maar ook aan het Turkse voetbal!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren