Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Engelse toptransfer lonkt voor Adama Traoré

Laatste update:
/
Chelsea wil langer door met Armando Broja, die een contract tot medio 2026 kan tekenen. De spits, vorig seizoen verhuurd aan Vitesse, krijgt in de voorbereiding de kans bij de A-selectie. (Fabrizio Romano)
/
Bayern München hoeft niet de hopen op de komst van Federico Chiesa. Juventus laat de aanvaller niet gaan, daar hij als belangrijke pion wordt gezien door trainer Massimiliano Allegri. (Fabrizio Romano)
/
Wolverhampton Wanderers en Adama Traoré raken het niet eens over een nieuw contract. Liverpool wil profiteren van de situatie en heeft ongeveer veertig miljoen euro klaarliggen om de Spanjaard over te nemen. (Football Insider)
/
Real Madrid krijgt concurrentie van Tottenham Hotspur in de strijd om Jules Koundé. De Premier League-club is bereid om zestig miljoen euro te betalen, een bedrag waar de Spanjaarden niet aan kunnen tippen. (Sport)
/
In de zoektocht naar een nieuwe keeper is West Ham United uitgekomen bij Paris Saint-Germain. De Engelse club wil Alphonse Areola huren, die geen uitzicht op speeltijd heeft in Parijs. (Daily Mail)
/
Barcelona kan Clément Lenglet slijten aan Everton. De Franse verdediger moet de Catalen een transfersom van ongeveer twintig miljoen euro opleveren. (Fichajes)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Traore, net een blind paard (Snel en sterk, that's it) Voor 40 Mio kun je toch wel iets beters kopen?

10 juli 2021 om 10:54

Hij zou in het rugby of in American football niet misstaan.

10 juli 2021 om 11:12

Hij is al eens benaderd door een NFL team voor een carriere switch.

10 juli 2021 om 13:49

Is dat serieus?

Ontopic: De laatste tijd hoor ik steeds minder over hem. Had wel al een vriendschappelijke interland gespeeld voor Spanje, maar daar bleef het geloof ik bij. Denk niet dat hij überhaupt bij de voorlopige EK-selectie zat.

10 juli 2021 om 14:50

Wat bedoel je dat hij niet bij de voorlopige selectie zat? Hij was mee naar het EK en heeft zelfs minuten gemaakt in 1 wedstrijd.

10 juli 2021 om 14:59

Serieus. Dat was ik niet. Hij zou daar beter in zijn dan in het voetbal vermoed ik. Hij heeft wel erg ingezet op kracht de laatste jaren.

Is die Traore hype niet een beetje voorbij!? Ik kijk niet heel veel van Wolves, maar de laatste keer dat ik keek was hij wissel. Gezien zijn attributen begrijp ik de interesse van Liverpool, maar ik weet niet of hij zoveel beter dan een Shaqiri is.

10 juli 2021 om 11:04

Dus je vraagt je eerst af of die hype niet voorbij is, om vervolgens te concluderen dat je gezien zijn attributen de interesse van Liverpool begrijpt? Oke....

Kounde gaat echt niet voor Spurs kiezen als ie echt naar Real kan. als ik Real was zou ik Kounde gelijk binnenhalen.

10 juli 2021 om 11:00

Gerucht is in de Engelse media ook al ontkracht. Leek me sowieso veel te hoog gegrepen voor Spurs, maar hij wil ook CL voetbal.

10 juli 2021 om 11:39

Real gaat niet eens voor de komst van Kounde. Centraal achterin zit het goed, zelfs zonder Varane als hij weggaat. Als er dan toch een CV wordt gekocht, zal dat Pau Torres worden. Spaans, jong, basisspeler nationale elftal, goedkoper dan Kounde. En op de CV positie ook beter dan Kounde. Ik weet niet welke club buiten de PL nu bereid is om tussen de 60-80mil neer te leggen voor Kounde. Kan je verzekeren dat de Spaanse giganten dit niet gaan doen deze zomer. Dan zie ik hem toch wel naar de PL verkassen en dan zou Tottenham niet eens heel gek zijn.

10 juli 2021 om 11:43

Kounde is momenteel echt een van de beste CV’s die er rondloopt en nog jong ook.. lijkt me heel sterk dat hij voor Tottenham gaat waar hij bijna zeker niet voor prijzen gaat voetballen.

10 juli 2021 om 12:07

Ik vrees dat hij niet veel keus zal hebben omdat zijn prijskaart gewoon enorm hoog is. Ik kan geen titelkandidaat in de 5 grote competities noemen die zo een groot bedrag voor hem kan neerleggen. De grotere clubs hebben achterin of al een goede bezetting, of het geld niet om hem te kopen. Behalve man united, maar die lijken voor Varane of Torres te gaan. Of misschien toch Chelsea? Schiet me net te binnen. Ik persoonlijk zou hem liever op de back willen zien ergens. Vind hem toch iets te klein voor een cv met zijn 1.78

10 juli 2021 om 12:37

Volgens mij had Real ook interesse in Ndombele destijds en was die toch naar Spurs gegaan

10 juli 2021 om 12:47

Interesse hebben en actief werken aan een transfer zijn 2 hele verschillende dingen.

Ik weet niet of Onana ervoor open staat maar als ik in de schoenen van Overmars stond zou ik een belletje naar West Ham United doen om Onana proberen te slijten.

Hoe kan het dat een keeper zoals Areola zo uit de gratie is geraakt zeg! Van PSG naar fulham en nu misschien hier

10 juli 2021 om 11:38

Deed het toch uitstekend bij Fulham, maar die man wilt spelen en is niet de keeper die PSG wilt. Denk dat een definitief transfer naar de premier league beter is voor hem want hij kan zo de 1ste keeper bij het Franse elftal worden.

Ik ben benieuwd wat Broja kan laten zien in de voorbereiding. Ik heb hem bij Vitesse nauwelijks zien spelen maar als ik puur op goals af ga heeft hij het redelijk gedaan. Dat Chelsea zijn contract wilt verlengen zegt dat Chelsea in ieder geval wat in hem ziet.

10 juli 2021 om 14:09

Wat denk je nou zelf? Heeft waarschijnlijk een contractverlenging gekregen zodat ze hem voor meer geld kunnen slijten. Die wordt gewoon dit jaar verhuurd aan Real Betis of iets dergelijks.

10 juli 2021 om 15:10

Dat iemand zijn contract word verlengt betekent niet automatisch dat degene verkocht word. En ja, misschien wordt hij wel verhuurd maar dat is toch alleen maar goed als hij zich daar kan ontwikkelen. Maar goed, blijkbaar weet jij nu al wat er gebeuren gaat.

Als Barca het lukt om Lenglet voor 20 miljoen weg te krijgen vind ik dat al een hele prestatie

Traore is nou een voorbeeld van iemand die teveel krachttraining doet een verwijt dat Depay ook vaak treft. Ze leveren enorm in op wendbaarheid en bewegingsvrijheid in kleine ruimte. En t ziet er niet uit als voetballer maar goed. Compleet over de top

10 juli 2021 om 13:10

Traore is toch best wendbaar voor zijn postuur. Hij combineert zijn snelheid en kracht met dribbelen. Wat wel ontbreekt bij Traore, is dat hij geen eindproduct heeft.

Nee aub niet Traore, Shaqiri is beter. Traore heeft geen overzicht, geen goed schot, geen goede voorzet etc… alleen snel en sterk. Ik zie liever Raphinha van Leeds komen.

10 juli 2021 om 14:15

En op welke positie zou Rapinha gaan spelen?

Traore is een speler met nauwelijks rendement, alleen een goede dribbel, snelheid en passeer actie. Wordt alleen zo gehypt vanwege z'n indrukwekkende sportschool uiterlijk, en de Engelse tabloids die schaamteloos probeerden te suggereren dat hij met ene Mo Salah zou gaan concurreren op de LW positie: 🤭😂😂😂. Hilarisch, de onbetwiste topschutter met de beste cijfers in de PL de afgelopen 4 jaar zou moeten vrezen voor renpaard Traore, aldus The Scum, Daily Fail etc. I kid you not.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren