Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Engelse topclubs strijden om bankzitter van Oranje

Laatste update:
/
Víctor Valdés leek aan de slag te gaan bij AS Monaco, maar de keeper kwam niet door de medische keuring. Valdés claimt echter al een vierjarig contract te hebben getekend bij de Franse club en eist dan ook heel wat centen van Monaco. De kans dat hij nog aan de slag gaat in het prinsdom blijft evenwel klein en inmiddels heeft de zaakwaarnemer van Valdés al vier aanbiedingen van andere clubs ontvangen. (TV3)
/
Nani overweegt Manchester United te verlaten en dat klinkt AC Milan als muziek in de oren. I Rossoneri gaan Mario Balotelli en Robinho waarschijnlijk verkopen en hebben Juan Iturbe van Hellas Verona bovenaan het verlanglijstje staan. Als de Argentijn niet haalbaar is, richt Milan zich op Nani. De 27-jarige Portugees moet ongeveer vijftien miljoen euro kosten en hij wordt ook in verband gebracht met Internazionale. (Tuttosport)
/
Op het WK kwam hij tot nog toe niet verder dan een paar minuten tegen Spanje, maar in Engeland is men Joel Veltman nog niet vergeten. Tottenham Hotspur is nog altijd gecharmeerd van de Ajax-stopper, maar krijgt concurrentie van rivaal Arsenal. In Engeland wordt ook gesproken over Manchester United als mogelijke optie: Louis van Gaal heeft zijn jongere landgenoot nu wekenlang van dichtbij meegemaakt en weet dus precies wat hij in huis haalt. (Daily Mirror)
/
Galatasaray wil de opvolger van Didier Drogba uit de Premier League halen. De Ivoriaanse ex-spits van Chelsea belandde via Shanghai Shenhua in Istanbul en het is de bedoeling dat nu Pablo Osvaldo wordt vastgelegd. De Argentijnse Italiaan werd vorig seizoen door Southampton verhuurd aan Juventus en lijkt niet meer voor de club van trainer Ronald Koeman uit te gaan komen. Cim Bom wil elf miljoen euro betalen. (Corriere dello Sport)
/
West Ham United gaat waarschijnlijk in zee met Diego Poyet, de zoon van voormalig Sunderland-manager Gus Poyet. De negentienjarige middenvelder heeft de medische keuring al doorlopen en gaat een vierjarig contract tekenen bij the Hammers. Poyet, die de jeugdopleiding van Charlton Athletic doorliep, is transfervrij en is ook in verband gebracht met Chelsea, Manchester City en Sunderland. (Daily Mail)
Denk je dat Joel Veltman al mee zou kunnen in de top van de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

de wandelgangen! Veltman vertrekt dit jaar toch echt niet!

6 juli 2014 om 13:01

Dit is geen wandelgangen hoor, de interesse is echt.

6 juli 2014 om 13:23

Nou dan hebben die clubs geen topscouts als dat zo is. Veltman kan vast goed worden, maar maakt nog teveel fouten. Moet nog ff een paar jaartjes rijpen bij Ajax.

laat hem og bij ajax, zover is hij nog niet. te vroeg gaan kan slecht zijn voor zijn carierre

Eerst nog een sterk jaar maken bij Ajax, afgelopen seizoen zag ik nog teveel foutjes. Daarna kan hij altijd nog kijken voor een transfer.

Wees realistisch die gaat niet weg hoor. Die moet eerst even lekker bij Ajax blijven. Dat gedoe allemaal. Die vlugge transfers en dat gehype. Ik vind het allemaal best koop hem maar voor 30 miljoen. 30 miljoen ja inderdaad 30 miljoen. Ajax is niet genoodzaakt om te verkopen. Dan maar veel geld.

Wat goed is komt snel en dat geldt zekker ook voor Veltman. Voor echte talenten is die voorzichtige weg met kleine stapjes omhoog echt niet nodig. Het is maar de vraag of het huidige Mufc het niveau van Veltman aankan.

6 juli 2014 om 11:45

Dan ben ik niet met je eens. In vind Veltman een talentvolle verdediger maar moet in mijn ogen nog minimaal 1 jaar bij Ajax blijven. Hij kan nog veel leren bij Ajax en te vroeg naar het buitenland kan funest zijn voor zijn loopbaan.

Ik zou Nani liever bij Juventus willen zien, toch wel een stabiele ploeg die aanvallend wil spelen. En Balotelli zou wel iets kunnen zijn voor een Engelse club. Dan denk ik aan Liverpool, nu een vertrek van Suarez aanstaande lijkt.

6 juli 2014 om 21:40

Ik zie Nani ook liever bij Juventus, want wat is dat een matige speler zeg. Milan zou de plank echt volledig misslaan als ze hem halen

nog 2 jr bij ajax wordt ie alleen maar beter van en de champ spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren