Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Engelse top trekt zich niets aan van streken PSV'er

Laatste update:
/
José Mourinho gunde Fernando Torres een transfer, maar hij vindt het wel jammer dat de Spanjaard naar AC Milan is gegaan. “Ik ben een fan van Internazionale, dus ik had hem liever in het shirt van i Nerazzurri gezien. Ik hoop echter dat hij het ook in het rood-zwarte shirt goed doet, uit respect voor de mensen die daar werken en uit respect voor Fernando”, zegt de manager van Chelsea. (Sky Italia)
/
Paris Saint-Germain probeert Marco Verratti uit de grijpgrage handen van andere topclubs te houden. De 21-jarige spelmaker tekende onlangs een nieuwe verbintenis tot medio 2018 en de verwachting is dat de Italiaan nóg een keer zijn contract gaat verlengen. Verratti krijgt in ruil voor zijn trouw tot medio 2019 een jaarlijks salaris van vier miljoen euro. De Italiaan wordt in verband gebracht met clubs als Arsenal en Real Madrid. (L’Équipe)
/
Je zou denken dat de houding van Zakaria Bakkali ervoor zorgt dat de Engelse topclubs wel twee keer zullen nadenken over het aantrekken van de PSVer. Daar is volgens de Britse pers echter geen sprake van: nu PSV het contractvoorstel voor Bakkali heeft ingetrokken, wordt beweerd dat Manchester United, Arsenal, Chelsea en Liverpool de jonge Belg willen aantrekken. We zijn benieuwd. (Daily Express)
/
Het blijkt dat het Valencia nog flink wat moeite heeft gekost om Paco Alcácer bij de club te houden. De 21-jarige ster van de toekomst werd begeerd door VfL Wolfsburg en een onbekende club uit de Serie A. Wolfsburg bood serieuze bedragen, beginnend bij tien miljoen euro. Alcácer heeft een contractueel vastgestelde afkoopsom van achttien miljoen, maar dat wilde Wolfsburg dan weer niet betalen. (AS)
/
De transferperiode zit erop, maar voor Gaby Mudingayi lonkt nog altijd een nieuw avontuur. De 32-jarige Belg is na het aflopen van zijn verbintenis bij Internazionale transfervrij en heeft de clubs dus voor het uitzoeken. De middenvelder staat in de belangstelling van Queens Park Rangers, dat wel wat uitbreiding van de selectie kan gebruiken. Bovendien komt de ervaring van Mudingayi goed van pas. (Sky Italia)
Zakaria Bakkali gaat slagen in de top

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Logisch toch kan hun het wat als hij faalt en als hij enigsinds slaagt is het mooi meegenomen. Talent heeft hij wel dus daar kijken doe clubs ook naar. Overigens snap ik psv volledig

6 september 2014 om 09:11

Neem mee, neem mee! Wat een vreselijk ventje.

6 september 2014 om 09:42

Kan iemand mij de situatie van bakkalli vertellen? Ik heb het wel gevolgd maar snap t niet helemaal. Is zn contract nou verlengd of ontbonden? Clubs kunnen anders toch niet achter m aan als t verlengd is? Of gaat vz nu al speculeren voor januari

6 september 2014 om 10:17

@Azchelsea er is volgens mij niks met zijn contract gebeurt en dat betekend dat hij volgende zomer tranfervrij is.

6 september 2014 om 11:02

Oke, thanks

6 september 2014 om 14:01

Zijn contract loopt volgend jaar af, PSV heeft hem (meerdere malen) een nieuw contract aangeboden.
Laatste x vermoedelijk 1 waar hij 400.000 kon verdienen (!) Ook dit heeft hij op de 1 of andere manier niet geaccepteerd.
Nu is PSV klaat ket hem en speelt hij geen duels meer voor PSV/jong PSV.

Heeft dat mannetje toch zijn zin. Daar was het hem tenslotte om te doen. Miljoentje tekengeld toucheren en een contractje van een half miljoen per maand.

6 september 2014 om 10:23

Hoop lekker dat ie naar een topclub gaat, voelt zichzelf er waarschijnlijk goed genoeg voor maar ik denk dat het niks wordt.

6 september 2014 om 11:12

Alsof hij het voor het geld doet? Dan zat hij nu wel bij Atletico

6 september 2014 om 14:02

Maar geen speeltijd, zou gelijk weer uitgeleend worden ... Dat zag hij ook weer niet zitten

7 september 2014 om 16:53

Klopt, hij wil ook niet weg bij PSV vanwege het geld maar vanwege zijn speeltiijd. Hij eiste 20-25 duels per seizoen wat PSV hem niet kan garanderen

Ook in België staan ze klaar om hem binnen te halen. Vooral Anderlecht en Standard zouden er geen probleem mee hebben om hem binnen te hengelen.

M.i. kan hij beter niet in Nederland blijven of naar België trekken. Hier kennen ze hem te goed en gaan ze alles wat hij doet onder de microscoop leggen.

Hij kan beter naar een andere competitie trekken waar hij terug een nobody is. Kan hij in alle rust aan zijn ontwikkeling werken.

Liverpool zal er goed aan doen hem voor 1 miljoen oid aan te trekken zijn het laagste salaris bij Liverpool zal bij denk ik wel accepteren dat ligt geloof ik rond de 700.000

Die gaat er nooit komen want met zo'n mentaliteit red je het nergens maar daar gaat deze snotneus nog wel achter komen want hij krijgt ook bij andere clubs een keer problemen en dan wil ik wel eens zien of hij ook zo flink is want daar gaat het er anders aan toe hoor .

Nou dat ze hem maar snel komen halen dan, zijn wij van hem verlost.

Toivonen en Labyad hebben geen problemen nu. Bakkali zou bij Wenger zich beter kunnen ontwikkelen dan onder Cocu.

Hij heeft talent maar de kans is best groot dat hij mislukt. Dat risico willen ze best nemen. Als ik hem was zou ik zkr naar Engeland gaan, niemand kent je. In Nl of belgie weten ze hoe vervelend hij kan zijn. Dat is niet lekker binnenkomen. Als hij naar engeland gaat zlu ik wel naar bijv. Aston Villa ofso gaan. Daar speelminuten maken en mis. Nig hogerop daarna.

Ha bij alle genoemde clubs krijgt hij rugnummer 96 en zal nooit in het eerste elftal spelen.
Maar wat zou het? Als hij maar vertrekt.
Deze hoog van de toren blazende puber is een smet voor je club.
Groot feest op het stadhuisplein op de dag dat hij vertrekt.
Maar zijn handelswijze kennende zal hij wel via de oirschotse bossen als een dief in de nacht ertussenuit knijpen zodat we pas een tijd later afvragen : waar is ie toch?

Je kan 10 x beter een jongen hebben met minder "talent??" die er wel trots op is dat een club als psv hem 4 ton wil betalen om zijn hobby te mogen uitvoeren.

Je wordt kampioen en dan is het feest.
Je wordt het een aantal jaren niet dan is dat een zwarte bladzijde maar dit is gewoon een compleet zwart boek.

Aangezien het feit dat hij besloten heeft om doofstom te blijven spelen is duidelijk dat hij weg wil.
Zijn goed recht , liever gisteren nog dan vandaag.
Eigenlijk moet psv per direct het contract ontbinden maar ik snap gezien de rompslomp die dat met zich mee brengt ze het de rest van het seizoen het er maar bij laten.

Kalezic moet er in ieder geval geen gebruik meer van maken want er zijn jongens die staan te popelen om zijn positie in te nemen.

Gewoon mee uit naar emmen nemen in de bus , aldaar de tassen laten dragen om na de wedstrijd weer braaf mee terug te laten rijden en dat het hele seizoen door.

Gelukkig is dit individu een apart typetje en heeft psv in het verleden wel supervoetballers gehaald uit belgie dus we zien het maar als een heel negatieve uitzondering.

Engelse topclubs??????
Zou best kunnen ze zijn er gek zat voor en dan zullen we zijn naam ook godzijdank nooit meer horen.

6 september 2014 om 10:25

Helemaal mee eens, geloof dat het met opleidings vergoeding heeft te maken dat psv contract niet ontbind.

6 september 2014 om 14:06

@ albertino...
Klopt, anders hebben ze daar geen recht meer op, snap best dat PSV hem dat ook weer niet gunt.

van persie was ook niet de makkelijkste en kijk wat wenger ervan gemaakt heeft.

ik denk dat bakkali talent zat heeft maar verkeerde mentaliteit , waar wenger bijvoorbeeld wel mee weet om te gaan.
goeie ppl manager weet dat het beste

ik persoonlijk vind brands en cocu niet echt ppl persons. zoals wenger en Brendan Rodgers juist weer wel

7 september 2014 om 00:57

Zit nog altijd een wereld van verschil tussen wat van Persie deed, en bakkali

7 september 2014 om 02:40

dan nog maakt het niet wat je doet ,ze hadden alle twee verkeerde mentaliteit , kijkend naar balotelli zat talent verkeerde mentaliteit , ik geloof dat rodgers eerder op de rails krijgt dan dat cocu dat doet

Waarschijnlijk heeft Bakkali al 'n topaanbieding uit Engeland op zak anders kan ik me niet voorstellen dat hij 4ton per jaar van Psv afslaat. Zou onder Wenger 'n topper kunnen worden. Alleen Spanje lijkt me met zijn lengte 'n betere competitie voor hem. Verder ken ik 'm niet om hem op zijn karakter te beoordelen, ken ik hem niet goed genoeg voor .

6 september 2014 om 11:39

Lijkt me niet handig dan van een club om hem een topaanbieding te doen als hij daardoor vervolgens een seizoen niet speelt. Is volgens mij niet goed voor zijn ontwikkeling dit. Kost je als club een extra jaar en veel salaris terwijl er weinig tegenover staat.

Echt zo onnozel de voetballerij. Waarom PSV zoveel tijd in zo gozer steekt is mij onduidelijk. Zo gozer snapt het leven niet zo. Eerst bij Psv, dan bij Tottenham en naar de top? Of andersom het kan ook allemaal. Maar van PSV met 2 wedstrijden in de benen naar een topclub. Tja, dat is iets teveel van het goede.

Vervelend ventje die Bakkali, maar hij is binnenkort transfervrij dus voor de grote clubs zal het een gok zijn die ze wel willen nemen.

Belg, het is toch een marokkaan?? Als ie iets slechts doet word hij dan wel bestempeld als Marokkaan

Ik denk dat het nu toch wel écht einde verhaal is bij Psv, niet dat daar nog twijfels over waren.

Hij zou volgens de Belgische media ook niet meer mogen spelen bij Jong Psv.

"zakaria Bakkali nu ook bij Jong PSV niet meer welkom"

hln.be/hln/nl/1300/eredivisie/article/detail/20436...

Maw. ze zullen hem dra wel ontslaan of Bakkali trekt straks zelf naar de rechtbank. Ik geloof nooit dat ie gewoon wat gaat komen trainen tot januari.

Denk dat een vlugge scheiding nu het beste zal zijn voor beide partijen. Hij mag altijd naar Gent komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren