Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Engelse clubs willen af van transfers in januari

Laatste update:
/
Paulo Dybala heeft benadrukt dat hij nooit van plan was zich aan te sluiten bij Barcelona afgelopen zomer. De aanvaller van Juventus is gelukkig bij de Italiaanse landskampioen. (Diverse Italiaanse media)
/
Zlatan Ibrahimovic had geen enkele intentie om Manchester United links te laten liggen voor een terugkeer naar Italië. De spits is gelukkig bij the Red Devils, verzekert zaakwaarnemer Mino Raiola. (Daily Express)
/
Vanaf volgend seizoen sluit de zomerse transferwindow in Engeland vóór aanvang van de start van de competitie. De grote clubs in de Premier League willen daarnaast nog de winterse transfermarkt afschaffen. (The Sun)
/
Barcelona heeft de transfer van verdediger Yerry Mina naar Palmeiras, die komende zomer aansluit bij de club, expres niet eerder afgerond. De Catalanen wilden Lionel Messi en Javier Mascherano niet teleurstellen. (Diario Gol)
/
Muharrem Usta zegt dat hij direct contact heeft gehad met Jack Wilshere over een tijdelijke transfer van de Engelsman. De trainer van Trabzonspor heeft de middenvelder van Arsenal uiteindelijk niet kunnen strikken. (Daily Star)
/
Gareth Bale heeft afgelopen zomer nooit overwogen over te stappen naar Manchester United, hoewel hij daar wel kan uitgroeien tot de belangrijkste speler. De Welshman vindt het pakken van prijzen bij Real Madrid echter het allerbelangrijkste. (Daily Mail)
Vind jij het een goed plan om de winterse transferperiode af te schaffen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zou ik niet doen. Wat nu als één of meerdere spelers langdurig geblesseerd zijn geraakt? Of als een speler die in zijn laatste contractjaar zit nog verkocht kan worden? Krijg je er toch nog wat voor. Nee, ik vind dat geen goed idee.

12 september 2017 om 12:15

Clubs hebben nog zoiets als jeugd, maar een mens zou dat haast vergeten dezer dagen, ik neem het je dus niet kwalijk

12 september 2017 om 12:52

We hebben het hier over Engelse clubs hè. Die willen toch echt spelers die er meteen staan. Bij geen winterse transfers zullen ze geen risico nemen en elke positie 3/4 X bezet willen hebben. Dan zal je weer wat aan de maximaal aantal contract spelers moeten doen.

12 september 2017 om 13:15

@blackpool Dus omdat engelse clubs ongeduldig zijn, moet er niet gebruik worden gemaakt van jeugd en de winterse transfers in stand worden gehouden. Dat is toch stom? Er moet juist meer geopteerd worden voor het gebruik van jeugd zodat carriëres van duizenden spelers niet verspild worden en clubs niet tussendoor uit balans worden geraakt. Een club bestaat toch niet alleen uit het eerste elftal? Clubs moeten laten zien dat ze ook clubs zijn in de zin dat ze meer dan het eerste elftal zijn en de rest van de club dan ook betrokken is.

12 september 2017 om 12:15

Daar moet je als club dan simpelweg voor het seizoen op anticiperen. Buiten dat kunnen Engelse clubs altijd nog verkopen zolang andere landen wel gewoon winterse transferwindows aanhouden.

12 september 2017 om 12:40

Met dit argument kan je de transfermarkt het hele jaar door open houden. Gewoon je selectie op orde hebben, klaar. Worden clubs ook gelijk een stuk bewuster van wie en wat ze inkopen/verkopen.

12 september 2017 om 12:50

Juist niet. Clubs zullen dus geen risico willen nemen en elke positie dan 3/4 x bezet willen hebben.

12 september 2017 om 13:11

Spelers verkopen die uit hun contract lopen kan ook in de zomer... Ik weet niet de cijfers, niet maar hoeveel procent van dit soort spelers worden verkocht op dat moment? Clubs en spelers gaan toch vaker voor die transfervrije status.

Persoonlijk denk ik dat er een uitzondering gemaakt moet worden voor het verhuren van spelers. Opvangen van blessures etc kan beter met een huurspeler dan dat er weer miljoenen besteed gaan worden voor middelmaat...

Heel goed 1 transferperiode is voldoende als je gewoon beleid maakt en niet bij een beetje tegenslag in paniek raakt en weer voor vele tientallen miljoenen spelers gaat halen. Nu nog een maximum aan contractspelers of een maximum stellen aan het aantal verhuurde spelers of beide. Dan zijn we weer een stukje op weg naar enigzins iets wat in buurt komt van fairplay.

Volledig mee eens om de transferdeadline voor aanvang van de competitie te sluiten.
Stoppen met de winterse periode vind ik dubbel. Dan kunnen spelers niet meer halverwege worden weggekaapt of met een half jaar contract geforceerd laten gaan als ze nog wat willen verdienen.
Maar aan de andere kant krijg je ook te maken met langdurige blessures, dus dan zou je willen kunnen versterken in de winterstop. Alles dan ineens op de jeugd gooien is ook niet handig lijkt.
In de winter gewoon 1 week open gooien en meer niet.

12 september 2017 om 15:15

Als je trainer/manager ben is het de bedoeling dat je dingen managet en dus ook met problemen van langdurige blessuregevallen. Als je voor elke scheet die een keer dwars zit een nieuwe speler kan kopen wordt het alleen maar meer een spelletje voor de rijkste vier clubs in Europa en daar moeten we nou net vanaf.

12 september 2017 om 15:29

Klopt wat je zegt, maar als je de winterse markt gaat sluiten loop je ook een risico dat in de zomerse periode alleen nog maar meer spelers gehaald worden en zeker bij de grotere clubs meer dan dubbele bezettingen komen.
Ik weet niet wat beter is in ieder geval... Beide hebben voor- en nadelen.
Maar een korte periode in de winter vind ik nog wel prima.

13 september 2017 om 08:05

Daarom moet er ook een maximum aan het aantal contract komen en een maximum voor het aantal verhuurde spelers.

Dat zou ik echt geweldig vinden als er nu afgesproken kan worden (wereldwijd) dat de transferperiode voor de start van de competitie is afgelopen en geen winterse transferperiode meer. Echt dat zou geweldig nieuws zijn. Gewoon weer weten waar je aan toe bent als supporter al is het maar voor 1 seizoen.

Tuurlijk en hoe lang gaan ze dit volhouden?? De rest kan natuurlijk nog gewoon shoppen, en dus gewoon spelers ophalen in Engeland. En als spelers willen vertrekken heb je daar nog een hele kluif aan. Raak je zelf je sterspeler kwijt en kun je er niets meer voor terug halen....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren