Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Engels bod van 29 miljoen op Chiellini aanstaande

Laatste update:
/
Tottenham Hotspur heeft een bod van Schalke 04 afgeslagen. De club uit Gelsenkirchen had 11,5 miljoen euro over voor middenvelder Nabil Bentaleb. (Daily Mirror)
/
Liverpool is van plan om een bod van bijna 21 miljoen euro uit te brengen op Leandro Paredes. AS Roma lijkt de 22-jarige Argentijn echter niet te willen verkopen. (Daily Express)
/
Chelsea bereidt een bod van bijna 29 miljoen euro op Giorgio Chiellini. De club uit Londen ging aanvankelijk voor Leonardo Bonucci, maar die was onhaalbaar. (The Sun)
/
Bayern München houdt de ontwikkeling van Jeremy Toljan scherp in de gaten. De 22-jarige linkerverdediger van TSG Hoffenheim is ook in beeld bij Napoli. (Sky Italia)
/
Oumar Niasse blijft mogelijk in Engeland. De aanvaller heeft van Ronald Koeman te horen gekregen dat hij moet vertrekken bij Everton en wordt gevolgd door Hull City. (Daily Mirror)
/
Napoli staat op het punt om Nikola Maksimovic over te nemen van Torino. De club heeft een bod van 25 miljoen euro exclusief drie miljoen aan variabelen uitgebracht. (SportItalia)
Denk jij dat Giorgio Chiellini deze zomer bij Juventus gaat vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Chiellini is ook niet haalbaar.

Zou fantastisch zijn maar vertrekt echt niet. Zelfs Barzagli zou voor 30m niet verkocht worden. Die achterste 3 + Buffon houden veel te veel van Juventus om daar weg te gaan, en ik vind 't prima. Fantastische spelers maar zou 't zonde vinden als ze daar weg gaan om bij mijn favoriete club te spelen

21 augustus 2016 om 18:36

Precies dit BBC gaat niet weg uit Turijn tot dat ze stoppen met voetballen. Maar zelfs dan denk ik dat ze verbonden blijven aan de club. Chelsea kan beter voor Mustafi, Manolas of Murillo gaan

21 augustus 2016 om 18:58

Nee joh, Chelsea gaat al voor Koulibaly, ben ik gelukkiger mee. Staat een duo voor de toekomst van Zouma-Koulibaly. Zijn meeste clubs jaloers op. Mustafi gaat (hoop ik voor de fans) naar Arsenal. Manolas zal nog wel blijven en Murillo zal ook niet naar Chelsea vertrekken geloof ik.

21 augustus 2016 om 19:10

Koulibaly is inderdaad een geweldige verdediger, maar wel extreem duur. Manolas, Mustafi en Murillo zijn wel goedkoper en ook goeie CVs, daarom dat ik hen noemde als alternatief. Chelsea zou ook goeie zaken doen als ze Rodriguez weten te strikken voor op linksback

21 augustus 2016 om 19:11

Ik hoop toch nog steeds dat het uiteindelijke duo Christensen - Zouma wordt. Christensen is tenslotte bijna een kind van de club te noemen, zou geweldig zijn als zijn potentie uitkomt en hij bij ons komt te spelen.

21 augustus 2016 om 19:21

eens. chelsea heeft voordeel met Christensen, want hij is toch een homegrown speler. dus als terry stop, kan je christensen een kans geven. hij is ook de beste speler van monchengladbach.

Ermmmm no Chelsea. Chiello is ook niet haalbaar. Niemand is nu haalbaar bij Juve denk ik (tenzij er absurde som komt)

Haha 29 miljoen, oke hijs op leeftijd maar wel top 5 vd wereld. Minstens 45 miljoen waard

Chiellini is een belangrijke pion bij Juventus, je zal flink moeten betalen voor zijn komst. En dan is ook de vraag of hij wel weg wil.en hij is al weer 32, misschien is hij hierdoor wel blessuregevoeliger geworden.

Chiellini, Bonucci, Candreva, Koulibaly, Naiggolan, enz. Er worden een hoop namen uit de Serie A genoemd die van Chelsea een heuse vechtmachine zouden maken! Koulibaly of Manolas gaat naar Chelsea denk ik, de monumenten bij Juve achterin worden goed bewaakt en zullen echt niet gaan!

Maksimovic zal een goede verdediger zijn voor Napoli. Erg sterk, jong en kent de competitie al goed, Jammer dat Torino nu met Bruno Peres en Maksimovic 2 goede spelers kwijt raakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren