Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: 'El Pocho' denkt hardop na over terugkeer in Italië

Laatste update:
/
Filippo Inzaghi hoeft niet te vrezen voor het verliezen van zijn baan. De opvolger van Clarence Seedorf heeft AC Milan nog niet aan het voetballen gekregen en er werd dan ook hevig gespeculeerd over een mogelijk ontslag. Voorzitter annex eigenaar Silvio Berlusconi heeft dinsdagavond in zijn villa in Arcore echter een onderhoud gehad met vicevoorzitter Adriano Galliani en daarin is besloten om trainer Inzaghi nog even de tijd te geven. (Mediaset)
/
Bayer Leverkusen maakt haast met de contractverlenging van Gonzalo Castro. De 27-jarige middenvelder, ondanks zijn Spaanse naam toch echt een Duitser, staat namelijk in de belangstelling van een aantal clubs uit de Primera División. Castro, vijfvoudig international van Duitsland, staat al een voetballeven lang onder contract bij Leverkusen: hij begon al in 1999 in de jeugdopleiding van de club. (Kicker)
/
Veel indruk maakt Ezequiel Lavezzi niet bij Paris Saint-Germain en het begint er steeds meer op te lijken dat de aanvaller terugkeert naar Italië. “Als ik de kans krijg om terug te keren naar de Serie A, of het moet, dan heeft Napoli uiteraard mijn voorkeur. Gonzalo Higuaín en ik samen in de aanval? Waarom niet?”, vraagt Lavezzi zich af. Tussen 2007 en 2012 speelde Argentijn ook al in Napels. (Sky Italia)
/
Besiktas-trainer Slaven Bilic droomt van een overgang naar de Premier League. De Kroaat was in het verleden actief als speler actief voor West Ham United en Everton. “Als ik het pad van mijn carrière zou mogen uitstippelen, dan zou ik dolgraag in Engeland aan de slag willen. Ik ben er geweest, ik heb er gespeeld, ik houd van het leven daar”, aldus Bilic, die als coach ook werkzaam was bij Hajduk Split, Kroatië en Lokomotiv Moskou. (Daily Mirror)
/
West Ham United draait in de Premier League prima mee in de subtop, maar dat kan niet voorkomen dat manager Sam Allardyce op weg is naar de uitgang. Gesprekken over een nieuw contract zitten muurvast en West Ham moest dinsdag nog een verklaring uitbrengen dat Big Sam toch echt niet per direct is ontslagen. Een vertrek in de zomer lijkt echter onafwendbaar. (Daily Mirror)
Ezequiel Lavezzi is niet geslaagd bij Paris Saint-Germain

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lavezzi speelde erg zwak dinsdag, geen schim meer van wat hij was bij napoli, weg acties, weg snelheid, weg goede voorzet, weg goed schot

19 februari 2015 om 12:10

Ja, beoordeel hem maar op 1 match. Costa speelde ook niet erg goed, is hij dan ook niet meer wat hij was bij Atletico? Want bij Chelsea speelt hij fantastisch, elke voetballer heeft wel eens een mindere periode/match.

19 februari 2015 om 12:16

Vorig jaar speelde hij ook zwak. En ik lees ook nergens meer dat hij zo speelde als bij napoli

19 februari 2015 om 13:31

Welnee, zeker in het begin van vorig seizoen niet.

19 februari 2015 om 12:30

Het is meer dat Lavezzi heel incosistent is, hij wisselt vaak erg goede wedstrijden af met slechte, helaas speelt hij vaker slecht dan goed.

Als PSG zich op langere termijn wil meten met de absolute top (top 5) dan zullen ze een speler als Lavezzi moeten doorselecteren. Ik vind het meer een momenten voetballer. Maar ook een Cavani op linksbuiten is niet ideaal natuurlijk. Hij speelde dinsdag erg sterk, maar de momenten waar hij zich onderscheidde waren geen acties waarmee een linksbuiten zich normaal gesproken laat zien. Zodra Maxwell niet zo diep kan spelen als hij dinsdag speelt wordt het gemis van een linksbuiten zichtbaar.
Met 2 topwingers zou PSG significant sterker worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren