Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: De Boer kan overbodig selectielid in Istanbul kwijt

Laatste update:
/
Ronald Koeman lijkt beet te hebben. Everton is naar verluidt namelijk flink gevorderd in de onderhandelingen met FC Porto over de komst van Yacine Brahimi. (France Football)
/
Joleon Lescott staat op het punt om aan zijn eerste buitenlandse avontuur te beginnen. De verdediger is namelijk dicht bij een akkoord met het Italiaanse Pescara. (Corriere dello Sport)
/
Caner Erkin gaat Internazionale inruilen voor Besiktas. De veelzijdige back, die niet in de plannen van Frank de Boer voorkomt, is inmiddels in Istanbul om zijn transfer naar de rivaal van zijn ex-werkgever Fenerbahçe af te ronden. (Sky)
/
Arsenal maakt zondag of maandag de komst van Skhodran Mustafi officieel en Valencia weet al wie de verdediger gaat opvolgen. De Oost-Spaanse club wil zich versterken met Ezequiel Garay, die een terugkeer naar Spanje de voorkeur geeft boven een langer verblijf bij Zenit Sint-Petersburg. (AS)
/
Newcastle United nam na de degradatie al afscheid van een flink aantal spelers en Cheick Tioté lijkt de volgende te zijn. Hij is naar verluidt dicht bij een overstap naar Galatasaray. (Hürriyet)
/
Alessio Cerci en Ciro Immobile lijken herenigd te worden. Het duo dat furore maakte bij Torino speelt de rest van het seizoen mogelijk samen bij Lazio, dat Cerci wil huren van Atlético Madrid. (Sky)
Denk jij dat Yacine Brahimi deze zomer naar Everton gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Erkin was deze zomer nog vastgelegd en mag nu alweer weg?

28 augustus 2016 om 00:37

Idd. Zonder, zover ik het weet, een wedstrijd te hebben gespeeld onder de Boer.

Het is echt een schande dat je als AM met een zo'n defensieve opstelling begint tegen een laagvlieger die de bus gaat parkeren. Ik verwacht als voetbalsupporter een correa, carrasco of torres erbij.

Slechter dan Nagatomo is hij niet toch? Ik weet niet hoe Ansaldi het doet, maar je kunt Erkin ook de kans geven om wat te late zien. Ook al wordt hij verhuurd, je kunt hem beter dit seizoen houden. Anders doorverkopen, Liverpool wilde hem ook.

Erkhin is een veel betere back dan nagatoma, zowel verdedigend als aanvallend. Maakte op mij tegen Nederlands elftal (3-0) een zeer goede indruk.

Een warm welkom hoeft Caner niet te verwachten.
Toen hij wegging heeft hij via onze officiele kanalen een brief laten uitzenden, waarin hij aangeeft dat hij verdomd veel van Fenerbahce houdt en dat hij er alles aan zou gaan doen om ons goed te vertegenwoordigen. Nog geen paar weken later(nu) is die brief verdwenen van zijn instagram en komt hij voor Besiktas spelen. Echt zo jammer dat ze geen voorbeeld kunnen nemen aan Arda Turan die ons een paar keer heeft afgewezen. Caner Erkin kiest niet voor het geld maar voor zijn huidige vriendin Sukran Ovali op wie hij stapel is. Ik kan me dat echt niet realiseren dat ik een vrouw boven mijn club zou kiezen.
Ik hoop dat ik tickets kan krijgen op tijd, want die Caner en Gokhan moeten echt uitgefloten worden.

28 augustus 2016 om 01:06

Hopelijk krijgen die twee er spijt van, dat ze hun contracten niet hebben verlengd. Beide hebben aangegeven trouw te blijven voor hun clubs en in Europa te willen spelen, maar dan kiezen voor de huidige kampioen van de competitie, dan naai je je club en de rest van je team. Caner kan beter blijven bij Inter en als dat niets wordt door naar een ander land.

Door Galatasaray wordt hij al gehaat, als hij niet wilt dat Fener hem zal gaan haten, moet hij maar Sukran naar Milaan meenemen.

28 augustus 2016 om 01:18

Aziz Yildirim gaf vorige week tijdens zijn interview aan NTV-spor al aan dat Caner niet meer terug zal komen. 1 van de laatste wedstrijden heeft hij ruzie gemaakt met de trainer(perreira) en dingen gezegd die niet door de beugel kunnen. Al zou hij terug willen komen, dan wilt Fenerbahce beide niet.

28 augustus 2016 om 01:35

Door Pereira hebben we miljoenen misgelopen, misschien had hij zijn contract wel verlengd als ze geen ruzie hadden.
Van mij hoeft hij ook niet terug te komen, maar ik wil ook niet dat hij naar de rivaal gaat.

28 augustus 2016 om 01:38

Klopt man jammer dat het zo is gegaan. Champions league is toch wel grootste inkomstenbron. Hopen dat Dick Advocaat het voor elkaar krijgt om dit team kampioen te maken.

28 augustus 2016 om 01:49

Ik bedoelde de miljoenen die we zouden krijgen voor Caner

28 augustus 2016 om 01:54

Ow zo, ja man Perreira heeft veel verkeerd gedaan. Advocaat gaf ook aan dat de conditie en kracht van het team op dit moment waardeloos is.

Aight, als dat lukt met Brahimi, dan heb je een aanval met: Bolasie - Lukaku - Brahimi! Wow!

Brahimi zou toch wel een sterke aankoop zijn van Everton! Hoewel ik het wel jammer voor Porto zou vinden als die daar weg gaat.

Cerci Immobile was bij Torino een goud duo zou mooi zijn als dat ook bij Lazio gebeurd. Hoop dat die wat betere jaren in gaan.

Garay zou een uitstekende opvolger zijn voor Mustafi. Er moet echter meer gebeuren om Valencia van de laatste plaats in La Liga te helpen....

Cerci gaat niet naar Lazio, maar naar Bologna. (sky Italia)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren