Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Daniel Sturridge krijgt de voorkeur boven Bas Dost

Laatste update:
/
Chelsea lijkt de komst van Kalidou Koulibaly te kunnen vergeten. Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis geeft aan dat de verdediger niet te koop is. (Daily Express)
/
De zaakwaarnemer van Javier Pastore zegt dat de transfer van zijn cliënt naar AS Roma nog zeker niet rond is. Marcelo Simonian zegt dat hij en de club nog maar net met elkaar aan het praten zijn over een overgang. (Pagine Romaniste)
/
Besiktas heeft het voorzien op Daniel Sturridge. Senol Günes kreeg van de clubleiding vijf opties voorgeschoteld, onder wie Bas Dost, en de trainer besloot dat de aanvaller van Liverpool topprioriteit was. (Fanatik)
/
Verdediger Fabian Schär is op weg naar de uitgang bij Deportivo La Coruña. Eintracht Frankrfurt, Lazio en Celtic zijn bereid de afkoopclausule van vier miljoen euro te lichten. (El Desmarque)
/
Patrick Vieira aast op Thierry Ambrose. De aanvaller, die vorig seizoen werd verhuurd aan NAC Breda, en de trainer van OGC Nice kennen elkaar goed door hun samenwerking bij Manchester City. (Onze Mondial)
/
Ricardo Quaresma gaat waarschijnlijk verkassen naar China. Besiktas gaat twaalf miljoen euro verdienen aan de transfer van de aanvaller naar Guangzhou Evergrande. (Fanatik)
Daniel Sturridge zou goed passen bij Besiktas

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Besiktas moet is die Larin een kans geven, die scoorde volgens mij in zijn 1ste of 2de wedstrijd meteen een hattrick. Sturridge gaat duur zijn en is erg blessuregevoelig.

18 juni 2018 om 19:10

In 154 minuten heeft hij 4 x gescoord. Hij moet zeker meer minuten maken volgend seizoen maar we hebben wel een top spits nodig zodat de deuk eerder bij hem ligt dan Larin.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren