Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Contract van 120 miljoen euro lonkt in Engeland

Laatste update:
/
Newcastle United heeft veel interesse in Dwight McNeil van Burnley. Manager Steve Bruce wil echter niet meer bieden dan zeventien miljoen euro voor de jonge buitenspeler. (The Sun)
/
Manchester United en AS Monaco hebben stevige concurrentie inzake Blaise Matuidi. Ook zijn oude Paris Saint-Germain heeft het gemunt op de middenvelder van Juventus. (Le Parisien)
/
David de Gea gaat definitief een nieuw en verbeterd contract ondertekenen bij Manchester United. De doelman gaat in de komende zes seizoenen twintig miljoen euro per annum opstrijken. (The Telegraph)
/
Manchester United heeft gesprekken gevoerd met Lille OSC over Nicolas Pépé. De begeerde aanvaller werd eerder al gelinkt aan onder meer Liverpool, Arsenal en Everton. (The Times)
/
Arsenal heeft veel belangstelling voor Moise Kean. De Londenaren hebben al contact gehad met de zaakwaarnemer van de aanvaller van Juventus om te kijken of de interesse wederzijds is. (Daily Mail)
/
Crystal Palace heeft gesprekken met Liverpool achter de rug. Eerstgenoemde Engelse club heeft het voorzien op rechtsback Nathaniel Clyne, die de naar Manchester United vertrokken Aaron Wan-Bissaka moet vervangen. (Daily Mail)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ondanks een paar fouten afgelopen seizoen is DDG toch een rots in de branding gebleken. Voor de azijnzeikerds, ja het waren cruciale fouten. Maar hoeveel cruciale reddingen hij niet heeft verricht........ mooi wanneer hij blijft!

21 juli 2019 om 12:54

Ik zie niemand nu nog spreken over die fouten anders, dus zo rampzalig is het allemaal niet. Dat zijn tweede seizoenshelft niet zo goed was, klopt. Maar je maakt het zelf natuurlijk ook groter dan het is.

Hoe kan het toch dat Arsenal continu maar gelinkt wordt aan nieuwe spitsen?? Met lacazette en aubameyang zitten ze gewoon meer dan goed. Lijkt me dat al die berichten direct naar de prullenbak kunnen.

21 juli 2019 om 12:38

Dit lijkt me ook een aparte zet. Er moet zeker een derde spits bij, want zonder Welbeck mis je echt een snelle spits die je van de bank kunt brengen aan het eind van de wedstrijd. Maar Nketiah doet het zo goed in de voorbereiding en tegen het eind van het vorige seizoen aan dat het apart zou zijn om nu een nieuwe jonge spits aan te trekken. Dan zie ik Nketiah zo vertrekken en ergens anders uitgroeien tot een topper, net zoals Gnabry dat deed.

Van mij mag Matuidi gerust vertrekken. Zijn rol bij Juve is misschien wel goed (een goede loper, goede conditie), maar hij komt houterig over als hij aan de bal komt. Ik heb elke wedstrijd bekeken en ik geraak maar niet overtuigd.

Indien hij vertrekt en Juventus een mooi bedrag mag incasseren is er natuurlijk weer ruimte voor een nieuwe aanwinst op het middenveld, al zou ik Bentancur ook wel graag meer zien spelen.

Ik hoop tevens dat Kean blijft. Wat een beest! Wat een opkomend talent is me dat! Indien Dybala dan toch zou vertrekken hoop ik dat Kean in de vaste basis als diepe spits of op de rechterflank mag spelen, hoewel Bernardeschi de rechterflank al heeft ingenomen kan hij daar best invallen... Zodat Ronaldo in de spits staat (ookal is dat niet altijd de beste plaats voor hem) en kan Costa op links meer spelen. Desondanks zou ik het wel begrijpen als Kean verkast. Ik sta hoe dan ook achter zijn beslissing.

Al blijven het natuurlijk geruchten, we zullen zien wat de tijd ons brengt.

21 juli 2019 om 12:40

Ja juve heeft met rabiot ook al een goede vervanger en nog genoeg andere middenvelders. Ben erg benieuwd naar juve dit jaar wat een team. Zie Matuidi trouwens graag naar united komen voor een klein bedrag, denk dat als hij naast pogba staat pogba een stuk beter gaat ballen.

Arsenal gaat Kean nooit kopen. Nketiah sluit aan bij het eerste en je hebt Lacazette en Auba. Een typisch verhaaltje van de Daily Mail.

Degea zou gewoon voor een transfer moeten gaan, als die nog wat wilt winnen in clubverband de komende 3-4 seizoenen. Want met het huidige beleid bij Manutd zie ik dit nog niet echt gebeuren.

21 juli 2019 om 13:50

Of hij zit daadwerkelijk die 6 jaar uit en wordt op die manier en enorme legende op old Trafford bij United. De club die hem door een enorm lastige periode heeft gesleept en beter heeft gemaakt, nu zal hij dat met United doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren