Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Compagnon van Pogba speelt nog voor Barcelona

Laatste update:
/
Luís Fabiano lijkt niet naar Santos te gaan. De 35-jarige aanvaller, die in januari bij Tianjin Quanjian vertrekt, wil zijn hoge salaris niet opgeven en blijft daarom rondkijken. (Globo Esporte)
/
Konstas Lamprou is nog niet klaar bij Willem II. De 25-jarige doelman, die een aflopend contract heeft, zegt dat hij gelukkig is in Tilburg en dat de club in zijn hart zit. (Omroep Brabant)
/
José Mourinho wikt en weegt een bod op een middenvelder van Barcelona. De manager van Manchester United wil dat Ivan Rakitic de compagnon van Paul Pogba op het middenveld gaat worden. (The Sun)
/
James McCarthy wordt in verband gebracht met een vertrek bij Everton. Manager Ronald Koeman zegt dat de geruchten momenteel niet zijn ‘prioriteit’ hebben. (Sky Sports)
/
Juventus heeft interesse in Gabriel Boschilia. De middenvelder, die wordt vergeleken met Juninho en Kaká, staat onder contract bij AS Monaco. (Calciomercato)
/
Khouma Babacar wil in januari de gelederen van Fiorentina verlaten. De aanvaller overweegt alleen te blijven als de geruchten over een naderend congé van trainer Paulo Sousa waar blijken te zijn. (La Nazione)
Denk jij dat Ivan Rakitic ooit in Engeland gaat spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ook dit gaat niet gebeuren. Zoveel onzin verhalen over United altijd, dan willen ze Messi kopen, dan weer het contract van Neymar afkopen etc. Ik hoop dat United deze komende twee transferperiodes alleen de achterhoede en een middenvelder/aanvaller erbij halen. Persoonlijk zie ik graag Fabinho voor rechtsback, van Dijk/Giminez voor centrale verdediger en Griezmann komen. Griezmann lijkt me in de zomer zeker haalbaar, hij heeft zelf al gezegd graag in de premier league te spelen, daarnaast denk ik dat Pogba een grote rol hierin kan betekenen. Er zal alleen wel CL gehaald moeten worden

Onzin bericht natuurlijk maar mocht er ooit een bod komen op Rakitic zal Barca zeker het maximum vragen want ze willen houden. Als een ploeg Rakitic wil overhalen zal er een minimumbod van al + 55 miljoen nodig zijn.

3 december 2016 om 09:34

Barca zal gewoon verwijzen naar zijn transferclausule (100 miljoen geloof ik)
Op dit moment is Rakitic nog veel te belangrijk voor Barca

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren