Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (1/10): Clubs in de rij voor overbodige Feyenoorder

Laatste update:
/
Roda JC en PSV kunnen opgelucht ademhalen: Martin Jol gaat de strijd om RKC’er Cuco Martina definitief staken. Aanvankelijk toonden alleen de Kerkradenaren interesse, maar vorig week meldden ook PSV en nog een ‘onbekende Engelse club’ zich in Waalwijk. Naar nu blijkt ging het om Fulham, maar de Engelse hebben inmiddels ook alweer laten weten af te zien van de komst van de 22-jarige verdediger. (Algemeen Dagblad)
/
Willem II gaat het extra geld dat binnenkomt vanwege de lucratieve tv-deal met Fox International niet aanwenden om de spelersgroep te versterken. Dat verzekert technisch directeur Marc van Hintum. Hoewel de exacte bedragen nog niet bekend zijn, zou de promovendus vanwege de tv-deal dit seizoen al een bedrag van rond zeven ton ontvangen dat niet in de begroting is opgenomen. (Brabants Dagblad)
/
Bart Schenkeveld gaat het (voorlopig) niet maken bij Feyenoord, maar de jonge verdediger hoeft ook niet in te zitten over zijn toekomst. Het nieuws dat hij weg mag uit De Kuip is namelijk aangekomen bij andere Eredivisieclubs. Roda JC, SC Heerenveen, RKC Waalwijk, VVV-Venlo en Heracles Almelo zijn stuk voor stuk geïnteresseerd. Bij laatgenoemde club onderging hij zelfs al een medische keuring. Nu is de keuze aan hem. (Algemeen Dagblad)
/
Tiener M’Baye Niang van het Franse Caen ziet een overstap naar Milaan absoluut zitten. De zeventienjarige aanvaller moet op den duur Zlatan Ibrahimovic doen vergeten in het San Siro en loopt niet weg voor die uitdaging. “Ik heb Milanello al bezocht. Ik was echt onder de indruk, een geweldig complex. Ik kan dan ook niet anders dan toegeven dat ik bijzonder geïnteresseerd in een overstap naar AC Milan”, aldus Niang. (L’Équipe)
/
De loopbaan van Ariza Makukula is compleet ingezakt. De lange aanvaller, 31 jaar, was in dienst van Salamanca en Kayserispor een regelrechte doelpuntensensatie, maar in de tenues van Sevilla, Benfica en Bolton Wanderers mislukte hij volledig. Het contract van Makukula met Manisaspor werd recent ontbonden, waardoor hij nu op weg lijkt naar Bucaspor, een club uit de tweede afdeling van Turkije. (A Bola)
/
Stephan El Shaarawy hoopt dat zijn club AC Milan niet ook nog Robinho van de hand doet. De jongeling is bijzonder gecharmeerd van zijn Braziliaanse ploeggenoot, die hij dan ook alle lof toezwaait. “Op technisch gebied is hij zonder meer de beste speler van onze selectie”, meent de negentienjarige aanvaller. “Voor het doel gaat het nog wel eens fout, maar hij is in mijn ogen echt een fenomeen”, vindt de Italiaans jeugdinternational. (La Gazzetta dello Sport)
/
Van concrete interesse is nog geen sprake, maar toch deinst Andrés Iniesta er niet voor terug alvast zijn zegje te doen over Alex Song. De Kameroense middenvelder van Arsenal zou in de belangstelling staan van Barcelona, zo weet ook de begaafde technicus. “Ik heb tegen hem gespeeld. Hij is sterk en technisch. Ik zou hem met open armen verwelkomen. Hij past goed bij onze club”, denkt El Blanquito. (Marca)
/
Martin Jol zal voorlopig geen gebruik maken van de diensten van Clint Dempsey. De Amerikaanse aanvaller leek op weg naar Liverpool, maar de overgang naar Anfield lijkt alsnog af te ketsen. The Reds vragen zich namelijk af of hij gezien zijn leeftijd (29 jaar) nog wel een verantwoorde investering is. Totdat er duidelijkheid is, traint hij bij Fulham in ieder geval apart. (The Sun)
Welke club moet Bart Schenkeveld kiezen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop wel op een terugkoop clausule bij schenkeveld. Het is een zeer getalenteerde verdediger.

9 augustus 2012 om 00:42

kan je hem vergelijken met Clasie?

9 augustus 2012 om 00:47

Clasie is een VM en Schenkeveld een CV. Was in de jeugd altijd minimaal evenwaardig aan de Vrij, maar heeft veel blessureleed gekend. Wat dat betreft wel logisch dat hij weg kan, maar is zeker een groot talent. Clasie was overigens altijd de mindere op het middenveld, Van Haaren zou het altijd gaan maken. Zo zie je maar hoe anders dingen kunnen lopen.

9 augustus 2012 om 00:50

Clasie speelt als defensieve middenvelder terwijl Schenkeveld een centrale verdediger die geloof ik ook rechts ingezet kan worden.

9 augustus 2012 om 01:02

@ Livinglegend
Evenwaardig aan de Vrij? Hij werd toch wel altijd gezien al dé verdediger van de toekomst, nog meer als de Vrij.

@ Ajax3stars!
Ja, als je doelt op de ontwikkeling van Clasie. Hij zal naar een club toe moeten gaan als Roda JC, daar speelt hij wekelijks en ik denk dat hij dan zeker opbloeit en gewoon een vaste kracht kan worden van een willekeurige subtopclub in Europa.

Is voor Feyenoord te hopen dat er een terugkoop-clausule opgenomen word, of in iedergeval een zeer gunstig doorkoop-clausule. Martin van Geel kennende zal dit zeker wel gebeuren.

9 augustus 2012 om 03:03

@lucvz
Is inderdaad te hopen dat Feyenoord er wel wat voorwaarden aan verbind bij een transfer van Schenkeveld. Ik vind het eigenlijk zelfs nu nog, na zo'n lange tijd dat het niet gelukt is bij Feyenoord 1 aan te sluiten dan wel door te breken, haast onwerkelijk dat ze hem laten gaan. Hij was altijd zo ongeveer het meest veelbelovende talent in de opleiding als je terug kijkt, maar hij heeft echt ongelofelijk veel pech gehad.. Ik hoop er nog altijd op dat hij bij een middenmoter of subtopper in de eredivisie 1 (of 2) jaar de kans krijgt uit te groeien tot een hele degelijke kracht om vervolgens als een baas terug te komen bij Feyenoord, en daar revanche te nemen op al zijn pech en blessureleed!

Ik ben in totale vertwijfeling of het realistisch is, maar ik gun hem echt een superontwikkeling de komende jaren met als beloning een titel met Feyenoord of een mooie transfer naar een topcompetitie..!

9 augustus 2012 om 03:57

Klopt lucvz. Hij stond als een groter talent ate boek. Alleen koos Been toen voor wat meer voetbal na de trainingskamp. En daarna kwamen blessures. Ik vind t echt jammer dat hij weg gaat.

9 augustus 2012 om 07:40

Schenkeveld was altijd de nieuwe CV van Feyenoord. Groot talent, die op een gegeven moment samen met De Vrij het hart van de verdediging vormde in de jeugd. Schenkeveld was voor de winterstop de man op rechtsback destijds. Tijdens de winterstop heeft De Vrij zich bewezen. Niet veel later raakte Schenkeveld ook nog eens geblesseerd. Iedereen weet hoe het verder afliep met De Vrij.

Als ik Feyenoord was had ik met Schenkeveld wel het risico genomen op contract verlenging en daarna verhuren. Als je de interesse allemaal ziet moet dit kunnen. De Vrij ontwikkelt zich zodanig, dat bij blijvende ontwikkeling het niet lang kan duren dat er clubs op de deur gaan kloppen, dan heb je wel een vervanger nodig, waarom dan Schenkeveld weg doen?

Ik zou Schenkeveld wel graag bij de buurtclub hier zien, bij Roda. Een goede Nederlandse verdediger is sowieso nooit mis en met Ruud Brood als coach kan hij uitgroeien tot een prima Eredivisie speler. Roda zit verdedigend sowieso niet heel breed, het allemaal een beetje matig achterin, hoewel ze nu die Hongaar hebben aangetrokken.

in niets
Leuke verdediger voor een club uit het rechterrijtje die kan doorgroeien naar de Nl(sub)top op latere leeftijd. Heeft echter veel pech gehad met blessures en is voorbijgestreefd door Bmi, de Vrij en Ramsteijn.
Een terugkoopclausule zou niet eens zo gek zijn.

PSV heeft geen interesse in Martina! Is gewoon een simpel gerucht omdat hij een rechtsback is en PSV een nieuwe Rechtsback gaat proberen te halen als Manolev weggaat. Martina is daarbij geen optie!

9 augustus 2012 om 02:16

oh en dat kan jij zo vertellen? grappig denk dat jij er weinig van af weet wat psv wel en niet wil.

9 augustus 2012 om 11:27

En waarom denk je dat? Omdat er een keer iets over Martina heeft gestaan in de wandelgangen?

Hij heeft niet eens alle wedstrijden gespeeld bij Rkc.
En bovendien meldt Thijs Slegers(die een stuk stuk betrouwbaarder is dan de wandelgangen):
"#psv heeft geen interesse in #martina van #rkc"

Maar waarschijnlijk ken jij Marcel Brands persoonlijk en ben jij een stuk beter ingelicht.

9 augustus 2012 om 12:01

Bedankt voor de zinloze informatie, wist je dat Real Madrid geen intresse in Manolev heeft....
en Heracles niet in Messi...

Alexandre Song Billong, een leuke versterking voor Barcelona. Maar toch maken deze geruchten me nerveus. Gaat Rosell dan 20 miljoen euro uitgeven voor een breedteversterking? Ik mag hopen dat hij niet zal komen. Niets tegen Song, maar het principe van een speler kopen voor de breedte terwijl er meer dan genoeg jeugdspelers op die positie rondlopen doet me de teennagels krommen.

9 augustus 2012 om 01:26

Wie in de jeugd kan direct het gemis van Keita opvangen dan?

9 augustus 2012 om 01:33

Sergi Roberto heeft er een aantal keer gespeeld, maar ook Thiago kan op als back-up van Busquets dienen. Verder heeft Barcelona nog Jonathan dos Santos, Sergi Samper en Illie. Daarnaast kunnen ook Muniesa, Fontás, Piqué en Mascherano op die plek uit de voeten. Ik zie niet in waarom Barcelona dan Song zou moeten halen, die miljoenen kunnen veel beter bespaard worden.

Zegt Iniesta dat in Marca? Das toch verdacht. Barça moet gewoon Romeu terughalen als ze perse een nieuwe CVM willen halen.

Van Caen uit de Ligue 2 naar AC Milan, sla je niet een paar stappen over, M'baye Niang? Hij is nog maar zeventien.

9 augustus 2012 om 02:18

misschien wel en groot talent! chadli ging ook naar twente en speelde daar gelijk goed, die kwam maar van agovv af.

9 augustus 2012 om 03:21

Mwuah, van Caen naar AC Milan lijkt me niet helemaal vergelijkbaar met van Agovv naar Twente..

Iedereen zegt dat over Robinho. Ook toen hij voor Madrid speelde..maar jammer dat hij geen echte killer is, ik geniet iig altijd van hem. Vandaag scoorde hij wel (tegen Madrid).

9 augustus 2012 om 11:11

Ik dacht dat cassano altijd het meest technies was bij ac milan, blijkbaar niet. Ook grappig dat ac milan eigenlijk met geen diepe spits speelt in de voorbereiding, aangezien pato bij de os is en cassano, robinho en el shaarawy schaduw spitsen zijn.

Allereerst moet ik bekennen dat ik Bart Schenkeveld een vrij aardige verdediger vind en dat M van geel hem te snel afschrijft. Verder ga ik er van uit dat Feyenoord een transfersom voor deze speler krijgt, anders zou ik niet kunnen begrijpen waarom hij zo snel weg moet.

Ja deze jongen krijgt bij feyenoord geen kans. Hij heeft de vrij en indi voor zich. als mathijssen wordt gehaald ook nog daarnaast is ramsteijn ernog en kongolu die al een paar minuutjes met invalbeurten heeft gemaakt. Hiernaast kan bart rechtsback spelen maar heeft hij leerdam en janmaat voor zich. Ik denk voor de subtop een bruikbare verdediger die zich goed kan ontwikkelen tot een verdediger die wel mee kan bij feyenoord. Jammer voor feyenoord dat excelsior geen eredivisie meer speelt dan had hij daar nog een jaar gestalt kunnen worden.

Zie Schenkeveld graag naar Heracles komen. Hier kan hij mooi de concurrentie aangaan met Ben Rienstra.

Niang moet gewoon bij Caen blijven en zich daar verder ontwikkelen, hoeveel talenten uit het 2de van Milan zijn er uberhaupt doorgebroken?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren