Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: City leent Celina na Twente uit aan Championship-club

Laatste update:
/
Keita Baldé Diao heeft Everton de deur gewezen. De club uit Liverpool had 27 miljoen euro voor hem over, maar de aanvaller van Lazio wil alleen naar Juventus. (Il Messaggero)
/
Everton heeft donderdag opnieuw onderhandeld met Juventus. Ronald Koeman wil Mario Lemina overnemen, maar de vraagprijs bedraagt twintig miljoen euro. (Diverse Italiaanse media)
/
Bersant Celina vervolgt zijn loopbaan op huurbasis bij Ipswich Town. De ex-Tukker stond ook in de belangtelling van een aantal clubs uit Rusland en Engeland. (Sky Sports)
/
Lucas Pérez staat in de belangstelling van Sevilla, zo bevestigt zaakwaarnemer Rodrigo Fernandéz Lovelle. De aanvaller wil Arsenal zo snel mogelijk verlaten. (Radio Gallega)
/
Watford hoopt zich te versterken met Norberto Neto. De reservedoelman van Juventus, die zou moeten concurreren met Heurelho Gomes, is echter ook in beeld bij Napoli en Valencia. (Tuttosport)
/
Als het aan Marco Verratti ligt, speelt hij volgend seizoen bij Barcelona. De Italiaanse middenvelder heeft besloten dat hij de stap naar Spanje wil maken en is van plan om bij Paris Saint-Germain een transfer te forceren. (Sport)
/
Galatasaray heeft zich met zeven miljoen euro bij Sassuolo gemeld voor Francesco Acerbi. I Neroverdi willen echt een bedrag van twaalf miljoen ontvangen voor de Italiaans international. (Sky Italia)
/
Ondanks het aantrekken van Jordan Pickford en Davy Klaassen is Everton nog niet klaar. The Toffees zijn dichtbij het aantrekken van M’Baye Niang, die voor zo’n achttien miljoen euro over moet komen van AC Milan. (Diverse Engelse media)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft Juve niet al een talent op die Positie met Marko Pjaca?.

16 juni 2017 om 12:10

Ik lees bijna in elke wandelgangen dat Juventus die speler wil kopen, en die speler wil kopen, en daar een oogje op heeft, en die speler gaat kopen... Juventus kan heel veel willen en heel veel oogjes hebben, maar dit is allemaal financieel niet haalbaar, en daarbij zit het team niet zo langzamerhand een beetje overvol met goede spelers, en talenten die jammer genoeg daardoor op de bank zitten ...

16 juni 2017 om 12:16

Mee eens

16 juni 2017 om 12:21

Kom op elke grote club word met iedereen in verband gebracht. Nou niet alleen gedaan worden alsof dat bij Juventus is haha

16 juni 2017 om 12:59

Het is al een tijd bekend dat hij naar Juventus wil.

16 juni 2017 om 13:21

Balde is beter..

16 juni 2017 om 13:57

Ja die is alleen tot oktober geblesseerd. Dus zijn er versterkingen nodig op de flanken. Hoop alleen niet dat het keita word. Die vind ik ongeschikt.

Het was al een tijdje bekend dat Veratti naar Barcelona wilde hoor Voetbalzone.nl, het enige wat lastig is, is dat PSG hem niet wil laten gaan, en dus moet Veratti het zelf gaab forceren, ik vind dit altijd heel jammer. Als een speler denkt dat hij ergens anders gelukkiger is, dan moet je deze laten gaan als club. Helemaal als je er 100 miljoen aan kan verdienen.... maar dat is puur mijn mening!

16 juni 2017 om 12:19

wat is dat voor onzin? Verratti heeft het afgelopen jaar nog zijn contract verlengd en zit nu nog 4 jaar vast aan een contract. Waarom zou PSG een van hun beste spelers zomaar laten gaan als die nog zo lang een contract heeft?

Hij heeft altijd gezegd dat PSG speciaal voor hem is en hij hier de Cl wil winnen. Tot en met nu toe zijn al deze berichten over Verratti alleen maar media, totdat Verratti, zijn zaakwaarnemer of PSG zegt dat hij wil vertekken blijven het maar geruchten.

16 juni 2017 om 13:00

Het is al een tijdje bekend dat hij naar Juventus wil.

Jonge talent fernandes van feyenoord snel .technisch.behendig.neusje voor goals.gewoon halen we kunnen veel plezier aan hem gaan beleven https://youtu.be/THNkfnZ2Fc4

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren