Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Chelsea ziet kans schoon na verzoek van Juventus

Laatste update:
/
Ronald Koeman moet nog vrezen voor een leegloop. Manchester United haalde Morgan Schneiderlin al op bij Southampton en wil ook Sadio Mané hebben, terwijl ook middenvelder Victor Wanyama in aanmerking voor een transfer. Tottenham Hotspur-trainer Mauricio Pochettino kent Wanyama nog van the Saints en wil hem graag nog deze maand naar White Hart Lane halen. (Daily Mail)
/
Massimo Moratti vindt dat zijn opvolgers er goed aan hebben gedaan door Mateo Kovacic te verkopen. De middenvelder is voor 35 miljoen euro verkast naar Real Madrid en volgens de ex-voorzitter heeft Internazionale daarmee prima zaken gedaan. “Ik geloof dat het een goede zet is geweest. Deze speler heeft immers nog veel te bewijzen. Hij was mijn laatste grote aankoop, voor veertien miljoen”, kijkt Moratti terug. (Mediaset)
/
Het was even wat stiller rond Paul Pogba, maar een toptransfer kan niet worden uitgesloten. Juventus heeft zich bij Chelsea gemeld voor Juan Cuadrado en mede daarom zien de beleidsbepalers van de Engels kampioen hun kans schoon. De vleugelspeler mag na het vastleggen van Barcelona’s Pedro vertrekken en de kans bestaat dat Chelsea probeert Pogba te halen, in ruil voor Cuadrado plus een zak geld. (Daily Express)
/
Er komt waarschijnlijk snel duidelijkheid over de toekomst van AC Milan-verdediger Gabriel Paletta. Een half jaar geleden pas kwam de Argentijnse Italiaan over van Parma en tekende hij een contract tot medio 2018 bij i Rossoneri, maar de nieuwe trainer Sinisa Mihajlovic ziet het niet zitten in Paletta en dus mag de 29-jarige stopper vermoedelijk alweer weg. Deze week nog komt er een gesprek met de clubleiding. (La Gazzetta dello Sport)
/
Gerardo Martino hoopt dat Lionel Messi zijn woorden niet al te letterlijk neemt. De bondscoach van Argentinië liet zich onlangs ontvallen ‘dat hij allang gestopt zou zijn bij het Argentijns elftal als hij Messi was’, maar begint zich nu zorgen te maken. “Ik had niet moeten zeggen dat hij zou moeten stoppen bij de nationale ploeg. Ik hoop maar dat hij komt opdagen”, kijkt Martino vooruit naar de komende duels met Bolivia en Mexico. (TyC Sports)
Zie jij Paul Pogba deze zomer nog naar Chelsea gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laten we hopen dat Pogba niet naar Chelsea gaat. Veel te leuke speler daarvoor.

21 augustus 2015 om 21:05

Wie weet kaapt een club Pogba voor de neus van Chelsea.

21 augustus 2015 om 21:24

United bijv xd

21 augustus 2015 om 21:54

Dat zal wel een mooie pay back van Man Utd zijn.

21 augustus 2015 om 22:42

jullie denken toch niet dat chelsea vooraf zijn transferdoelen aankondigt , ....dat is enkel om moeilijkheden vragen en dat zal dus niet gebeuren...
pogba heeft al lang een verbintenis met barca en mag door het transferverbod van barca nog een jaartje langer bij juve blijven ....

21 augustus 2015 om 23:31

Heb je een bron ?

21 augustus 2015 om 23:41

Nee dat kan hij niet hebben want dit brengen clubs of zaakwaarnemers natuurlijk nooit naar buiten.

Zou toch wel fantastisch nieuws zijn als Pogba echt naar Chelsea gaat. Vrijwel de gehele zomer was het stil bij ons omtrent transfers en nu in 1 week tijd Baba Rahman, Pedro en misschien zelfs Pogba erbij! Zou een geweldige versterking en verjonging zijn voor ons middenveld. Nu maar afwachten of het ook echt gaat gebeuren, Cuadrado mag tenslotte sowieso vertrekken.

Technisch directeur van Juve Marotta heeft al aangegeven dat Cuadrado niet de speler is met de ideale karakteristieken voor de nummer 10 positie waar Juve naar op zoek is. Hij is een interessante speler maar niet iemand die helemaal bovenaan staat op het lijstje en sowieso zou Juve hem eerst willen huren. Pogba heeft nummer 10 gekregen en zal gewoon blijven, zeker omdat er al 3 sterkhouders zijn vertrokken. De transfermarkt is nu ook nog maar een stuk of 10 dagen open.

Ik sluit niet uit dat Pogba ooit naar Chelsea zal gaan.. Maar dit jaar zie ik Pogba niet vertrekken.

Pogba heeft afgelopen seizoen zijn contract nog verlengd, heeft rugnummer 10 gekregen en te horen gekregen dat Allegri een team rondom Pogba wil bouwen met hem als belangrijkste speler..

Na het vertrek van Pirlo en Vidal en de blessure van Khedira vermoed ik dat Juve niemand meer zal verkopen van het middenveld, ook omdat zij zelf dan geen tijd meer hebben voor het binnenhalen van een degelijke vervanger.

Cuadrado en Mikel verkopen. Kopen Stones en Koke.en dat is genoeg voor dit seizoen.

Ik zie liever pogba naar fc barcelona maar fc barcelona is ook weer vol middenveld ineasta arda, nolito? Aleix vidal busquets song roberto rakitic en juventus zijn al veel goeie spelers wegegaan onder andere vidal en pirlo

22 augustus 2015 om 03:38

Song gaat hoogstwaarschijnlijk verkocht worden aan West Ham United, die hem dit jaar ook hadden geleend. Verder staat Vidal op de rechtervleugel, van rechtsachter tot rechtsvoor. Nolito staat linksbuiten en heeft centraal niet veel te zoeken. Sergi Roberto komt nog net dat kleine beetje te kort om echt mee te kunnen voor een lange periode en hetzelfde geldt voor Rafinha. Iniesta, de aanvoerder, zal er sowieso in staan. Busquets bepaald het tempo van het team, al is hij vrijwel onzichtbaar in het veld. De enigste waarmee Pogba van doen zou krijgen is Rakitic, die het overigens uitstekend doet bij FC Barcelona! Maar als hij goed weet te presteren, zou ik niet weten waarom hij Rakitic er niet uit zou kunnen spelen. Ondanks dit alles vind ik Pogba persoonlijk geen voetballer voor FC Barcelona. Zijn ze slim, kopen ze Marco Verratti* voor 1/4 van Pogba's transfersom. *Wat Barcelona ook van plan is om te doen in januari of na dit seizoen.

22 augustus 2015 om 03:56

Voor 1/4e van Pogba's transfersom? Laten we er van uit gaan dat Pogba zeker 80 miljoen moet kosten en dan denk jij dat PSG Verrati voor 20 miljoen laat gaan? Zij hebben het geld niet nodig, nooit niet een keer dat Verrati verkocht zal worden onder de 60 a 70 miljoen euro.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren