Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Chelsea wil zich versterken met Braziliaanse reus

Laatste update:
/
Liverpool wil de aanval in januari versterken en is in de zoektocht naar vers bloed uitgekomen in Florence. Manager Jürgen Klopp zou gecharmeerd zijn van de 22-jarige Khouma Babacar, die dit seizoen vijf keer scoorde in negen officiële wedstrijden voor Fiorentina. Hij verlengde onlangs nog zijn contract tot de zomer van 2019. De Senegalees geniet ook belangstelling van Tottenham Hotspur. (Diverse Engelse media)
/
Louis van Gaal winkelt in januari mogelijk opnieuw in Italië. De manager legde met Manchester United afgelopen zomer Matteo Darmian vast en zou nu interesse hebben in Daniele Rugani, die nauwelijks aan spelen toekomt bij Juventus. De 21-jarige verdediger staat ook op het lijstje van Napoli, Fiorentina, Sampdoria, AC Milan, Lazio én Arsenal. Rugani speelde pas één officiële wedstrijd in het eerste van Juventus. (Tuttosport)
/
Dante wordt in verband gebracht met Chelsea en staat niet onwelwillend tegenover een transfer naar de kwakkelende Engelsen. “Ik heb er altijd van gedroomd om een WK te spelen en om voor een grote club als Chelsea te spelen”, reageert de 32-jarige verdediger, die afgelopen zomer de overstap maakte van Bayern München naar VfL Wolfsburg. De Braziliaan ligt nog tot de zomer van 2018 vast. (The Sun)
/
Charlie Austin kan een transfer binnen de Championship maken. De aanvaller van Queens Park Rangers staat immers in de nadrukkelijke belangstelling van Derby County, dat momenteel op de vijfde plaats staat in de tweede Engelse voetbaldivisie. De 26-jarige Austin werd eerder al genoemd bij Newcastle United en Sunderland en heeft bij QPR nog een contract tot het einde van het seizoen. (The Sun)
/
Het is onrustig bij Spartak Moskou. De resultaten vallen tegen en trainer Dmitri Alenichev zou overhoop liggen met Dmitri en Kirill Kombarov en Denis Glushakov. Laatstgenoemde is een 28-jarige middenvelder die in de belangstelling zou staan van Zenit Sint-Petersburg en FK Krasnodar en linksachter Dmitri Kombarov zou eveneens in beeld zijn bij de titelverdediger. Spartak staat momenteel zesde in Rusland. (Sport-Express)
Zou Dante een goede aanwinst voor Chelsea zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk het niet want hij is er net

Laat dit alsjeblieft een grap zijn. Wat moet Chelsea nou met Dante? Dante heeft niks te zoeken bij een topclub. Heb veel liever dat ze voor Stones of Rugani gaan.

9 november 2015 om 21:40

Onder Mourinho is Dante perfect. Mourinho houdt van verdedigen Dante is de perfecte verdediger in mijn ogen alleen hij is wel oud. Onder Heynckes deed Dante het uitstekend, alleen het te hoog verdedigen van Pep kostte hem de kop

9 november 2015 om 23:08

Zon Topclub is Chelsea atm niet.

Hij droomde om voor een grote club te spelen wat zeikt hij dan hij heeft voor een van de grootste clubs op dit moment gespeeld bayern

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren