Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Chelsea wacht geduldig op telefoontje uit Turijn

Laatste update:
/
Napoli heeft Fiorentina afgetroefd in de strijd om een verdediger van Tottenham Hotspur. Het leek er aanvankelijk op dat Vlad Chiriches zou verkassen naar Florence, waar hij de opvolger had kunnen worden van de naar Atlético Madrid vertrokken Stefan Savic. Napoli is evenwel tussenbeide gekomen en de kans is groot dat de huurdeal snel wordt afgerond, nadat de Roemeen dinsdag al met de club praatte. (Daily Mail)
/
Álvaro Negredo is geen succes geworden bij Valencia en dat gaat ook niet meer gebeuren. De spits werd een jaar lang gehuurd van Manchester City en deze zomer moesten los Che 28 miljoen euro betalen voor de Spanjaard. Een langer verblijf in het Mestalla is echter niet waarschijnlijk voor Negredo, want Valencia wil hem direct weer verder verkopen. Het is evenwel de vraag welk bedrag de club nog krijgt voor Negredo. (Daily Mail)
/
Chelsea rekent op een belletje van Juventus. De Italiaanse kampioen wil een nieuwe aanvallende middenvelder hebben en ging voor Julian Draxler, maar Schalke 04 heeft duidelijk gemaakt dat het niet wil meewerken aan een transfer. Juventus zoekt nu verder en Chelsea heeft via ‘inside information’ begrepen dat de Oude Dame nu Juan Cuadrado wil hebben. Chelsea is bereid om mee te werken aan zijn vertrek. (Daily Express)
/
Carpi is nieuw in de Serie A en wil drie gerenommeerde aanvallers inlijven. Alberto Gilardino, Marco Borriello en de bij Liverpool overbodige Fabio Borini hebben allen heel wat ervaring en moeten eraan bijdragen dat het verblijf van Carpi op het hoogste Italiaanse niveau niet tot slechts één seizoen beperkt blijft. Borini zou zich bij de bescheiden Serie A-club terug in de nationale ploeg kunnen knokken, zo wordt hem voorgehouden. (Sky Italia)
/
Manager Tony Pulis van West Bromwich Albion is al enige tijd op zoek naar vleugelspelers en hij lijkt eindelijk iemand te hebben gevonden. De transfervrije Bakary Sako, die vorig seizoen onder contract stond bij Wolverhampton Wanderers, staat op het punt om zijn verhuizing naar the Baggies af te ronden. Vorig jaar had West Bromwich ook al interesse in de 27-jarige international van Mali. (The Guardian)
Juan Cuadrado zou een aanwinst zijn voor Juventus

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch mooi een kampioenschap in Engeland mee gepakt voor je Palmeras latet.

29 juli 2015 om 19:58

IK moet nog een fatsoenlijke wedstrijd van die jonge zien.

Cuadrado+ geld voor Rugani en Marchisio dat zou een mooie transfer zijn, alleen zou dat helaas nooit gebeuren.

29 juli 2015 om 18:47

Rugani en Marchisio zijn kinderen van de club. Die zie ik echt niet vertrekken..

Rugani gaat aan zijn eerste seizoen beginnen en heeft al aangegeven niet weg te willen en Marchisio heeft onlangs zijn contract verlengd.

29 juli 2015 om 18:52

Neen inderdaad, onze grootste clubjongen en tevens een topspeler plus het grootste verdediging talent van de Seria A (samen met Romagnoli), die jongens mogen echt niet weg haha. En Cuadrado zitten we ook niet meteen op te wachten om eerlijk te zijn, is ook totaal geen creatieve 10.

29 juli 2015 om 19:03

Voor zowel Rugani en Marchisio is het een droom voor Juve te spelen en ook daar af te sluiten denk ik. Jammer want het zijn spelers die ik heel graag bij Chelsea zie. Ik hoop wel dat ze volgend zomer vol voor Berardi gaan. Flanken met Hazard en Berardi, twee geweldige spelers

Yeah right, cuadrado op 10 bij Juve? En nog voor 25 miljoen zeker... Dan toch liever Dybala gewoon een rij naar achter.

Ik geloof er niks van. Juventus zoekt een spelverdeler a la Nedved en dan komt die speler niet bepaald in aanmerking. Draxler niet, dan wellicht spelers als Mata, Ozil, Sneijder, Isco, Gotze wel? In ieder geval zulke type spelers..

29 juli 2015 om 18:18

Jij noemt aanvallende middenvelders op die het liefst in de as spelen en je zegt dat ze een soort Nedved willen die als rechtsmidden speelde.

29 juli 2015 om 18:52

Nedved speelde als linkermiddenvelder, niet als 10 en niet als rechtsbuiten. De toekomst heeft wel gelijk dat Nedved een spelverdeler was, maar hij acteerde vanaf linksmiddenveld. Nedved was eigenlijk de voorloper van de types Hazard, Silva, Cazorla en andere spelverdelers die vanaf de flanken zijn gaan spelen.

29 juli 2015 om 19:31

Nedved heeft wel degelijk vaker rechtsmidden gespeeld (zei ook geen rechtsbuiten), dat geeft transfermarkt ook aan. ik zeg ook nergens dat Nedved geen spelverdeler was, ik weet dat namelijk ook. het ging mij om de vergelijking qua spelers die hij opnoemde niet op de positie van Nedved spelen.

29 juli 2015 om 19:50

Ahzo mijn excuses, Nedved speelde bij Juve echter wel altijd LM hoor, misschien voorheen niet bij Lazio, en als hij al eens rechts speelde zal dat heel incidenteel geweest zijn.

29 juli 2015 om 20:09

Dat denk ik ook, Transfermarkt vind ik toch vrij betrouwbaar

29 juli 2015 om 19:15

Voor juve is eigenlijk alleen Sneijder haalbaar. Ozil, Mata, isco en gotze zullen minstens 40 miljoen en een godsvermogen aan salaris kosten. Daarnaast is voor hun een stap van de absolute top naar Europese top toch een stapje achteruit. Ook van bpl naar serie A

Chelsea moet ook aan de champions Leaque denken en dan moeten ze reus - varane- pogba halen en verkoop van cuadrado, mikel, rameres, Oscar,

Er wordt juist overal gemeld dat Juve deze week nog een nieuw bod uit zal brengen op Draxler.

De altijd betrouwbare Di Marzio heeft vermeld dat de inbreng van de speler cruciaal is. Juve en Draxler hadden al een persoonlijk akkoord en Draxler wil weg bij Schalke.

Cuadrado zal wel een versterking zijn voor Juve.. Echter niet voor de positie waar Juve nu wil versterken. Cuadrado is een speler voor over de vleugels en niet voor op '10'.

29 juli 2015 om 19:53

Ja las het ook al. Verder zou Juve volgens Di Marzio ook vollop bezig zijn met Alex Sandro, Siquira of Kurzawa, alle drie goeie spelers waarvan ik liefst Sandro zie komen dan. Ook is Juve met Cagliari aan het praten over Donsah en Astori.

29 juli 2015 om 20:28

Astori zie ik liever niet komen. Hij is gewoon niet van het niveau dat Juve op dit moment nodig heeft. Als Allegri echt nog een verdediger nodig denkt te hebben hoop ik niet dat dit ten koste gaat van Rugani zijn speeltijd.

Ik hoop dat Isla zijn niveau weet te behouden wat hij tijdens de Copa America heeft laten zien. Er is dan geen nieuwe rechtsback nodig.

Chiellini en Bonucci in de verdediging met Rugani, Barzagli en Caceres als wissels lijkt mij ook voldoende. Tevens is de verdediging dan zo sterk dat er in mijn ogen naar een sterk aanvallende linksback gekeken mag worden.

Sandro is een uitstekende speler die ik graag zie komen. Maar als Juve Kurzawa binnen weet te halen zou ik het nog mooier vinden.

Nog heel jong, zeer aanvallend maar ook defensief sterk en Europees (Frans, dus kan nog een seizoen lang ervaring opdoen van leermeester Evra).

Niet goed genoeg voor chelsea, maar toch zeker ook niet voor juventus. Ik vraag me af hoeveel verlies ze er op zullen maken.. En wie er dan in die plaats komt. Juventus heeft hem toch ook echt niet nodig?

Wat heeft die jongen nu gepresteerd en dan al zo ophemelen.?
Ook nog eens een miljoenenbedrag vragen oor die gast.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren