Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Chelsea gaat zich melden bij Barcelona

Laatste update:
/
Everton heeft André Gomes dit seizoen gehuurd van Barcelona en wil hem graag definitief overnemen. De Catalanen weigeren vooralsnog om over een definitieve transfer te praten. (Liverpool Echo)
/
FCSB heeft belangstelling voor Dorin Rotariu. Voorzitter Gigi Becali wil de aanvaller, die door Club Brugge wordt verhuurd aan AZ, in januari naar Roemenië halen. (Digisport)
/
Denis Suárez komt weinig aan spelen toe bij Barcelona en wil graag vertrekken. Chelsea is geïnteresseerd in de middenvelder, die Maurizio Sarri eerder geprobeerd heeft naar Napoli te halen. (Marca)
/
Davide Nicola lijkt aan de slag te kunnen in de Serie A. De trainer is in beeld bij Udinese en Genoa, waar respectievelijk Lucas Velázquez en Ivan Juric op de schopstoel zitten. (Sky Italia)
/
Nicola is niet de enige kandidaat voor Udinese. Ook Massimo Carrera, de bij Spartak Moskou ontslagen coach, staat op het lijstje van de club uit de Serie A. (Sky Italia)
/
Patrik Schick blijft bij AS Roma. Directeur Monchi belooft dat de spits niet betrokken zal worden in een transfer van middenvelder Aaron Ramsey van Arsenal. (Sky Italia)
Denk jij dat Denis Suárez in januari bij Barcelona vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Helaas, maar een vertrek is misschien het beste voor beide kanten. Denis had opvolger van Iniesta moeten zijn. Hoe is het misgegaan?

Ik heb altijd het idee gehad dat het aan coach, zijn onzekerheid en het team ligt, dat hem niet even genoeg vertrouwen gaf. Als je deze man zag spelen bij Villarreal, zag het allemaal geweldig uit. Zijn wedstrijd tegen Barcelona komt dan bij mij op. Wat was hij toen goed. Waar is die Suarez dan in godsnaam gebleven? Deze jongen gaf vroeger aw zo veel creatieve passen naar voren, niet altijd op maat, maar het idee was er. Als je hem afgelopen jaar zag spelen, gaf die alleen maar meest zekere pass, wat vaak een balletje breed was. Is het de angst om te falen? I don’t know. In ieder geval had/heeft Barca ook niet een passende trainer die deze jongen kon integreren in het spelletje.

Ik moet wel zeggen dat hij genoeg minuten heeft gekregen om zich te bewijzen.

12 november 2018 om 00:32

Een beetje hetzelfde geval bij Andre gomes, was ook fenomenaal bij Valencia en heeft daarna bij Barcelona amper wat laten zien.

Denis heeft kansen genoeg gehad en kan de druk van een wereldclub niet aan. Dat is geen schande want ook Andre Gomes viel door diezelfde mand. Zo spoedig mogelijk vertrekken is de beste oplossing want ondertussen blokkeert hij speeltijd voor Alena en heeft hij de concurrentie met Arthur al lang verloren.

Denis Suarez past simpelweg niet in het systeem wat Barcelona speelt. Precies om dezelfde reden waarom Arda Turan daar ook is mislukt. Denis Suarez is een echte nummer 10. En Barca speelt met de punt naar achter. Op links deed hij het nog wel aardig. Brak daar ook door bij Villareal omdat hij toen constant naar binnen kon komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren