Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Chelsea gaat voor bijzonder dure optie uit Serie A

Laatste update:
/
Jagos Vukovic gaat naar Olympiacos. De club uit Griekenland is akkoord met Konyaspor en gaat de voormalig PSV’er voor drie seizoenen vastleggen. (Agona Sport)
/
De toekomst van Frank Acheampong lijkt in China te liggen. Anderlecht gaat akkoord met een bod tussen zeven en negen miljoen euro, terwijl de vleugelaanvaller bij Tianjin Teda vier keer zoveel kan verdienen. (Het Nieuwsblad)
/
Na het missen van Romelu Lukaku heeft Antonio Conte het vizier gericht op een landgenoot. Chelsea is bereid om honderd miljoen euro te betalen voor Andrea Belotti, die een dergelijke transfersom in zijn contract heeft staan bij Torino. (La Stampa)
/
Chelsea heeft Pierre-Emerick Aubameyang aangeboden gekregen. De Gabonese aanvaller van Borussia Dortmund moet the Blues 73 miljoen euro kosten. (The Sun)
/
Jorn Vancamp is komend seizoen toch niet te bewonderen in de Eredivisie. De spits had zijn zinnen gezet op een huurperiode in Nederland, maar NAC Breda en Anderlecht zijn er niet uitgekomen. (BN/De Stem)
/
In de zoektocht naar een nieuwe middenvelder is Juventus bij FC Porto terechtgekomen. De Oude Dame heeft de pijlen gericht op Danilo Pereira, in het verleden nog op huurbasis actief bij Roda JC. (A Bola)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De Franky naar China, we zullen er schoon geld voor krijgen. Maar toch een dubbel gevoel, ik heb er veel op gevloekt, maar bracht veel swung in de ploeg.

Ben echt benieuwd wie er nu echt komen vanwege dat er zoveel namen genoemd worden .belotti,auba,Sandro,Bayaoko

Vitolo is toch op weg naar Atletico. Na zijn contractverlenging bij Sevilla komt er toch een transfer, hij is momenteel in Madrid bezig aan zijn medische testen.

12 juli 2017 om 12:30

Heeft Atletico geen transferban?

12 juli 2017 om 12:47

Gek genoeg betekent zo'n transferban enkel dat er geen aangekochte spelers geregistreerd mogen worden. Atletico kan dus kopen wat het wil en dan het komende half jaar verhuren of mee laten trainen en op de tribune laten zitten.

Barcelona kocht bijvoorbeeld ook Aleix Vidal en Arda Turen tijdens hun 'transferban'.

12 juli 2017 om 13:43

Zoals ilprincipe zegt heeft het enkel een registratieverbod eigenlijk, ze mogen wel spelers halen maar pas in januari inschrijven. Vitolo wordt verhuurd wss naar Las Palmas.

Belotti is een high risk transfer. 100mil is echt een gekke bedrag voor een season wonder. Zijn leeftijd 22 is best goed maar lang niet 100mil waardig. Las hij nog een super season draaiet dan zou je hem niet eens voor 200mil kunnen halen. Super risk maar ja Conte heeft weinig keize over.

12 juli 2017 om 13:47

Als hij een nieuw contract onder tekent kan het zijn dat de clausule naar 200 miljoen gaat, maar niet als hij geen nieuw contract onder tekent. Wel oneerlijk eigenlijk zo'n clausule. Het zorgt er alleen maar voor dat clubs hechter aan de clausule houden en dus niet gaan verlagen. Daarnaast heeft zo'n clausule helemaal geen zin, omdat ze toch achterlijk hoog zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren