Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Chelsea denkt aan hoofdtrainer van concurrent

Laatste update:
/
Denis Cheryshev had in januari over interesse niet te klagen. De vleugelspeler van Real Madrid kon naar Liverpool en Sevilla, maar koos er uiteindelijk voor om zich voor de rest van het seizoen te laten verhuren aan Valencia. Dit was vanwege de interesse die coach Gary Neville toonde uiteindelijk een makkelijke keuze. “Ik ben naar Valencia gekomen omdat de club en de coach duidelijk lieten blijken zeer geïnteresseerd te zijn. Dit is een grote club”, aldus de Rus. (Valencia TV)
/
De Thaise zakenman Bee Taechaubol is al enige tijd in gesprek met Silvio Berlusconi om een deel van AC Milan over te nemen. Aangezien de besprekingen zich al maanden voortslepen en Berlusconi gefrustreerd schijnt te raken verschijnen er nu andere kapers op de kust. Zo zou het Amerikaanse Madison Fund geïnteresseerd zijn om met Berlusconi in zee te gaan en een minderheidsbelang over te nemen. In de komende weken wordt er waarschijnlijk meer duidelijk. (Tuttosport)
/
Manuel Pellegrini moet in de zomer het veld ruimen voor Josep Guardiola, maar de coach zou zomaar in de Premier League werkzaam kunnen blijven. Chelsea ontsloeg eerder José Mourinho en heeft nu tot het einde van het seizoen Guus Hiddink aangesteld als interim-coach. De Nederlander is echter geen oplossing voor de lange termijn en Roman Abramovich zou er nu sterk over nadenken om Pellegrini te benaderen. Ook Valencia denkt aan de Chileen. (Daily Express)
/
Volgens voorzitter Clemens Tönnies doet Leroy Sané er verstandig aan om nog een seizoen bij Schalke 04 te blijven. Het supertalent wordt in verband gebracht met clubs als Manchester City en Barcelona. “Maar ik denk niet dat hij in de zomer al gaat. De mensen die het goed met hem voor hebben, zullen hem zeggen dat hij bij Schalke 04 moet blijven. Hij ontwikkelt zich nog iedere wedstrijd”, klinkt het. (Rheinische Post)
/
Leicester City probeerde in januari al om Clément Chantôme naar Engeland te halen, maar kreeg nul op het rekest van Girondins Bordeaux. De Franse middenvelder heeft echter nog maar een contract tot het einde voor het seizoen, waardoor hij over een aantal maanden transfervrij is op te pikken. The Foxes zouden de onderhandelingen met het management van Chantôme al hebben geopend. (L’Équipe)
Is Manuel Pellegrini een goede manager voor Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Cheryshev lijkt mij een leuke speler voor Valencia.
Is ook wel slim van hem geweest dat hij nu bij een andere team speelt omdat hij nooit in de basis mocht beginnen.
Hopelijk gaat dat ook niet bij Valencia gebeuren.

Pellegrini zou een enorme imago-boost aan Chelsea geven, denk dat ze dat goed kunnen gebruiken. De gunfactor zou stijgen en bovendien heeft Chelsea gewoon een uitstekende manager te pakken.

Geweldige trainer. Zou een enorme aanwinst zijn voor zowel Valencia als Chelsea. Maar zie toch liever Simone bij Chelsea. Simone Bij Chelsea. Mourinho bij Man u. Klopp Liverpool en Guardiola bij city. Vuurwerk!

3 februari 2016 om 16:56

Dan kunnen we geweldige derby's verwachten! Mourinho's Man Utd en Guardiola's Man City.

3 februari 2016 om 17:44

Verschrikkelijk Mourinho bij united, ik zou janken als dat gebeurt

3 februari 2016 om 19:57

Mourinho heeft bewezen dat hij een garantie voor succes is op korte termijn. Dat is wel iets waar een grote club als Man Utd aan toe is na drie jaar.

nee aub niet, die coach bakt er niks van en hij hoort niet in een topclub als chelsea te zijn.
Ik hoop op diego simeone of sampaoli!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren