Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Chelsea biedt stadsgenoot 27 miljoen euro aan

Laatste update:
/
Luciano Vietto heeft, wanneer hij besluit weg te willen bij Villarreal, opties genoeg. De naam van de jonge Argentijn werd al gelinkt aan Real Madrid, maar ook Internazionale houdt de 21-jarige aanvaller in de gaten. Bij i Nerazzurri moet Vietto de vervanger worden van Mauro Icardi, die in de belangstelling staat van tal van Europese topclubs. Ook Atlético Madrid zou zich al voor Vietto hebben gemeld. (AS)
/
Er komt mogelijk toch nog een snelle oplossing voor Bryan Ruiz. De Costa Ricaan is in een uitzichtloze situatie beland bij Fulham en zag onlangs tot overmaat van ramp een overgang naar Levante op het laatste moment afketsen. Cruzeiro biedt mogelijk uitkomst: in Brazilië is de transfermarkt nog tot 31 maart open en de club is bereid de ex-speler van FC Twente en PSV op huurbasis over te nemen. (SambaFoot)
/
Chelsea gaf in januari circa 35 miljoen euro uit aan Juan Cuadrado en de club is van plan om in de zomer een soortgelijk bedrag te spenderen. Het grootste deel is gereserveerd voor Enner Valencia, aanvaller van West Ham United. Valencia maakte op het WK al indruk bij de nationale ploeg van Ecuador en hij doet het in Londen nu zo goed, dat Chelsea liefst 27 miljoen euro wil betalen. (Daily Express)
/
Shkodran Mustafi kan zijn debuut in de Bundesliga gaan maken. De Duits international trok al op jonge leeftijd naar Italië, waar hij in het shirt van Sampdoria zijn doorbraak beleefde. Valencia haalde hem daar na het succesvolle WK in Brazilië weg en inmiddels geldt de 22-jarige stopper als een van de revelaties in de Primera División. Borussia Dortmund wil komende zomer een fors bod uitbrengen op de speler van die Mannschaft. (AS)
/
Godfred Donsah is met Tottenham Hotspur in gesprek over een contract. De jonge middenvelder van Cagliari staat ook in de belangstelling van Arsenal, maar de eeuwige rivaal uit het noorden van Londen hoopt de 'nieuwe Michael Essien' binnenkort al te kunnen presenteren. De Ghanese middenvelder, achttien jaar pas, kwam dit seizoen tot op heden tot 793 minuten voor de club van Sardinië. Hij scoorde twee keer. (Metro)
Denk je dat Enner Valencia kans van slagen zou hebben bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan wordt de kas van west ham aardig gespekt. Die speler is natuurlijk geen 27 miljoen waard. Als ik west hem was, snel verkopen en beharino halen

Altijd gedacht dat Valencia uit Ecuador kwam. ON: Onzin gerucht dat nergens op gebaseerd is. Daarnaast komt deze jongen nog steeds te kort voor Chelsea en is hij volledig overbodig. Ik geloof er niks van.

19 februari 2015 om 01:21

Het is een Ecuadoriaan en zo goed speelt hij dit seizoen helemaal niet. Met Diego Costa en Remy is de spitspositie goed bezet.

Geweldig dat hij het zo goed doet. Net als heel West Ham. Snel en een sterke spits. Alleen denk ik wel dat hij blijft.

Als er wordt gekeken naar het bestedingspatroon van Chelsea en Manchester City en dat van Manu dan is de 3e plaats van Manu gewoon simpel te verklaren. Eerstgenoemde clubs kopen gewoon elk seizoen voor meer dan 100 miljoen aan spelers.

19 februari 2015 om 11:06

En Manu voor 150 miljoen dit seizoen. Wat is je punt?

Enner Valencia is zeker een goede speler, op het WK van hem genoten. Bij west ham doet hij het ook goed, nog redelijk jong(25). Zijn rendement is helaas wel wat laag, maar dat is te begrijpen als je van een 3de wereld land hier in Londen komt voetballen. Moet je nagaan dat voor het WK zijn waarde nog op 3 mil werd geschat haha

Leuk dat chelsea hem wil kopen. kan op de bank plaats nemen en hoort er niks meer van.
zijn ze bang bij chelsea dat iemand anders deze speler koopt ofzo.

Waarom zou Chelsea Valencia kopen met Costa,remy en Drogba als opties in de spits?
Dan komt ie op de bank terecht

Geloof niets van dit gerucht. Daily Express geeft al aan in welk straatje we dit moeten plaatsen.

Misschien dat ze bij Chelsea rekening houden met het vertrek van Drogba. In Engeland is het zeker niet raar om over ten minste 3 goede aanvallers te beschikken, zeker met het oog op die drukke schema's die de ploegen daar hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren