Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Chelsea biedt 20 miljoen euro en spits als ruilmiddel

Laatste update:
/
Luis Suárez doet Javier Mascherano bij Barcelona denken aan Samuel Eto’o. De huidige spits van Sampdoria speelde tussen 2004 en 2009 in stadion Camp Nou, op dezelfde manier als Suárez nu doet. “Ze hebben een vergelijkbare speelwijze, ze zijn vechters”, vindt Mascherano. “Luis komt dichter bij Eto’o in de buurt dan ik jarenlang iemand heb zien doen. Hij zorgt ervoor dat we voorin al beginnen met verdedigen”, zegt de Argentijn. (Goal)
/
Atlético Madrid heeft opnieuw een Zuid-Amerikaanse verdediger op het oog. Het hart van de defensie wordt bij los Cochoneros doorgaans gevormd door Diego Godín en Joao Miranda, maar zowel de Uruguayaan als de Braziliaan wordt met diverse andere clubs in verband gebracht. Emanuel Mammana, een negentienjarige Argentijn, zou daarom komende zomer moeten worden overgenomen van River Plate. (TyC Sports)
/
Chelsea gaat een serieuze poging doen om Alexandre Lacazette naar Stamford Bridge te halen. Trainer José Mourinho is op zoek naar een spits die als concurrent dan wel kompaan van Diego Costa kan fungeren en heeft zijn oog laten vallen op de topscorer van Olympique Lyon; de aanbieding die de Engelse topclub in gedachten heeft voor Lacazette, is een bedrag van twintig miljoen euro én aanvaller Loïc Rémy. (The Sun)
/
Danilo D’Ambrosio adviseert zijn club Internazionale om een concurrent in huis te halen. De vleugelverdediger werd afgelopen zomer overgenomen van Torino en hoopt dat voormalig ploeggenoot Matteo Darmian, die voor dezelfde positie in aanmerking komt, na dit seizoen dezelfde weg bewandelt. “Daar zou ik blij mee zijn, hij is een vriend. Voor de concurrentie ben ik niet bang, ik wil dat we sterker worden”, zegt D’Ambrosio. (Sky Italia)
/
Tottenham Hotspur heeft de laatste weken regelmatig scouts naar wedstrijden van Stade Laval gestuurd. De club uit de Franse Ligue 2 beschikt over een talentvolle aanval en Sehrou Guirassy steekt er bovenuit. De negentienjarige spits maakt tevens deel uit van de Franse vertegenwoordigende elftallen, maar kan ook voor Ivoorkust spelen. In dat land werden zijn ouders geboren. (Daily Mail)
Alexandre Lacazette zou een goede spits zijn voor Chelsea

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Remy doet het prima als 2e spits zou dom zijn om hem weg te doen.

3 mei 2015 om 21:10

Mee eens ik ben zeer tevreden over Remy zou zonde zijn van die 20 miljoen. Volgend seizoen zou ik graag Remy als tweede spits willen zien en Bamford als derde.

3 mei 2015 om 22:36

Lacazette halen als linksvoor en indien nodig als 3e spits gebruiken. Als we dan ook Remy behouden kan Bamford mooi speeltijd krijgen bij een verhuur in de Bpl.

4 mei 2015 om 00:06

3e spits lacazette zegt genoeg over wat een koopclub chelsea is lacazette zou bij de meeste top club's in europa in de basis staan

4 mei 2015 om 00:16

Als we hem halen voor *edit rechtsvoor, dan staat hij toch gewoon in de basis. Dus wat is je punt precies?

3 mei 2015 om 21:11

Dat denk ik ook. Ik weet niet hoe goed die spits is en of hij dat geld wel waard is. Diego Costa is een goede spits en heeft tot nu toe geen concurrentie nodig gehad, het gaat hem heel goed af in zijn eerste seizoen bij Chelsea.

Met Remy heb je een perfecte spits als stand in voor Costa, helaas gaat Mourinho vaker voor Drogba.

3 mei 2015 om 21:18

Zijn teller staat nu op 27 goals in de ligue 1, maar lacazette totaal onnodig en te goed als 2de spits

Lacazette presteert echt top bij Olympique Lyon ik denk wel dat hij klaar is voor een transfer maar zou niet naar Chelsea gaan als ik hem was zou eerder naar Manu of Arsenal gaan als zij belangstelling hebben maar kan het natuurlijk altijd proberen miss een 4-4-2?

3 mei 2015 om 23:55

Is hij niet te goed als wissel spits bij chelsea? ik zou hem inderdaad liever zien bij arsenal

Remy is wel vrij blessuregevoelig. Hij is nu al 2x geblesseerd precies op het moment dat Costa er ook uitligt. Drogba heeft meerdere keren 3x per week moeten spelen. Wat mij betreft Lacazette kopen en hem ook speelminuten op rechtsbuiten geven. Remy gewoon behouden. Met Costa weet je ook maar nooit met zijn hamstrings en zijn schorsingen. Zo heb je 3 goede opties.

3 mei 2015 om 21:21

Eens 👌

Remy naar Lyon? Hij kwam toch ooit uit voor Marseille? Dan zou dit een gewaagde overstap zijn

El pistolerrooo is een geval apart

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren