Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Cech kan Chelsea-bank verlaten voor prachttransfer

Laatste update:
/
Milos Veljkovic gaat Tottenham Hotspur op huurbasis verlaten. De negentienjarige in Zwitserland geboren Serviër speelt sinds de zomer van 2011 op White Hart Lane, maar het is nog niet tot een doorbraak gekomen. De verdediger gaat waarschijnlijk voor drie maanden aan de slag bij Middlesbrough en die club krijgt bovendien een optie tot koop. Veljkovic speelde eerder in de jeugdopleiding van FC Basel. (GazetteLive)
/
Arsenal houdt rekening met een vertrek van Lukas Podolski en overweegt aan te kloppen bij Benfica. De Duitse vleugelspeler zit voornamelijk op de bank in Londen en als hij in januari inderdaad weggaat, willen the Gunners zich versterken met Talisca. De twintigjarige aanvaller speelt sinds dit seizoen voor Benfica, en scouts van Arsenal zaten van de week op de tribune om Talisca te bekijken bij Jong Brazilië. (Daily Star)
/
Chelsea-reserve Petr Cech mag hopen op een prachtige transfer. De keeper is op Stamford Bridge zijn plaats kwijtgeraakt aan Thibaut Courtois, maar staat in de belangstelling van Real Madrid, waar hij Iker Casillas zou moeten opvolgen. Ook Atlético Madrid, AS Roma en Paris Saint-Germain worden in verband gebracht met de Tsjechisch international, maar Cech zou de voorkeur geven aan een overgang naar Real. (Daily Telegraph)
/
Rafael Benítez wil twee oude bekenden uit de Premier League naar Napoli halen. De trainer van i Partenopei zou graag weer samenwerken met rechtsback Glen Johnson, die hij in 2009 naar Liverpool haalde. De Spaanse oefenmeester heeft het daarnaast voorzien op Manchester City-middenvelder James Milner, die eerder al in verband werd gebracht met AS Roma. Het Engelse tweetal is na dit seizoen transfervrij. (Daily Mirror)
/
Juventus wil langer door met Carlos Tévez en dat lijkt geen problemen op te leveren. De dertigjarige spits tekende medio 2013 een driejarig contract en ligt dus nog ruim anderhalf jaar vast in Turijn, maar de clubleiding van de Oude Dame is van plan om de Argentijns international op korte termijn een nieuwe verbintenis voor te schotelen. Tévez heeft daar wel oren naar en staat open voor een oriënterend gesprek. (Tuttosport)
Petr Cech is beter dan Iker Casillas

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zie hem het liefst naar Real of atletico gaan prachtige clubs zijn dat. Na alles wat die voor ons heeft gedaan verdient hij het zeker.

16 oktober 2014 om 18:20

Insgelijks altijd een top doelman gevonden hoop voor hem dat hij naar een mooie club kan

16 oktober 2014 om 18:46

Na alles wat hij heeft gedaan is wel jammer om te zien hoe hij zo aan de kant word gezet. Was beter geweest als courtois nog een jaar of 3 bij atletico zou zitten

16 oktober 2014 om 18:56

Nee, Courtois hoort in de moeilijkste competitie voor doelmannen te keepen. Een perfecte premier league doelman die zich amper hoefde aan te passen.

17 oktober 2014 om 07:59

Of de kwaliteit van de Premier League is enorm hoog of hij moet zich wel degelijk nog aanpassen. Hij kreeg in Spanje amper tegengoals, mede door de minder fysieke speelstijl en de kwaliteiten van Atletico bij standaardsituaties, maar in Engeland vist hij redelijk wat ballen uit het doel. Verder is hij wel naar behoren gestart, maar vind hem nog niet op zijn Atletico niveau presteren.

17 oktober 2014 om 14:55

De tegenstand in Engeland is sterker. Ik doelde meer op de bescherming die de doelman in Spanje krijgt waar de doelman in Engeland vrijwel geen bescherming krijgt.

David de Gea was in Spanje een hele goede keeper want hij moest alleen ballen uit het doel slaan en met zijn ongelooflijke reflexen was dat een makkie. Als hij dan eens een hoge bal voor het doel kreeg dan kreeg hij vaak 'hulp' van de scheidsrechter. In Engeland kreeg hij dat niet en daardoor was het lastig aanpassen voor hem... inmiddels heeft hij zich aangepast en is hij een veel betere keeper dan hij ooit in Spanje zou zijn geworden.

16 oktober 2014 om 21:18

Zou een geweldige stap in de nadagen van zn cariere zijn

Gelijk doen als ik Real was. Petr kan nog wel ff mee op topniveau.

16 oktober 2014 om 18:55

Hoop ook dat hij komt. Casillas vind ik op dit moment te matig geworden op nog in de basis te staan van Real.

Petr nog een paar jaar laten keepen en dan een talent als perin of scuffet in de goal zetten.

Cech is beter dan cassillas ja, zo raar eigenlijk dat cassillas het op 1 of andere manier niet meer laat zien. Je zou op zijn leeftijd nu moeten pieken...

16 oktober 2014 om 18:36

Op zijn leeftijd nu moeten pieken ?

16 oktober 2014 om 19:01

Voor Keepers een uitstekende leeftijd

16 oktober 2014 om 19:05

Begin 30 is voor een keeper inderdaad leeftijd om op z'n best te zijn

17 oktober 2014 om 08:01

Voor 'normale' keepers ja. Casillas laat het al zien sinds zijn 17e. Er zijn bij Real Madrid, uberhaupt bijna nergens, maar weinig talenten te vinden die op hun 17e al zulke klasse hadden. Dat houdt gewoon een keer op. Waar keepers normaal laat pieken, piekte Casillas wat eerder.

Hier moeten we Cech de keuze laten maken en het transferbedrag op de 2e plaats zetten. Wat een geweldenaar was het al die jaren!

16 oktober 2014 om 18:20

Zeker weten een van de beste lijndoelmannen die ik ooit heb gezien

16 oktober 2014 om 18:55

Niet alleen lijndoelman.. gewoon een van de beste keepers van de afgelopen 10 jaar. Misschien wel de beste... zonder hem had Chelsea nooit de CL gewonnen. Wat een reddingen maakte hij toen

16 oktober 2014 om 19:20

Precies, de beste is altijd lastig te zeggen maar zeker wel 1 van de besten! En inderdaad hij was 1 van de sterkhouders tijdens de gewonnen CL, al was hij jarenlang onderschat na zijn hoofdblessure.

uitstekende keeper die nog zeker door kan op hoog niveau.

Ik snap werkelijk niet waarom Liverpool geen interesse heeft in Cech, terwijl die interesse in Valdes er dus schijnt te zijn. Met alle respect voor Valdes, maar Cech is 2 maatjes groter vind ik.

In 1 klap pats boem je verdediging 25 beter.

Cech is te koop! Je weet wel Petr! Die keeper die in de top 3 van beste keepers staat in velen boekjes.

16 oktober 2014 om 18:36

Waarschijnlijk laat chelsea hem niet naar een concurrent gaan

16 oktober 2014 om 18:37

Denk je dat Chelsea hem verkoopt aan een andere grote engelse club? Dacht het niet.

16 oktober 2014 om 20:20

Chelsea is geen Ajax hè

16 oktober 2014 om 20:55

Nee idd.. wel mooi dat Napoli ons wil verlossen van die nietsnut van een Johnson dan nog Lucas en Jones weg en beetje waardige vervangers ervoor halen en je hebt gewoon een prima selectie!

Cech is een absolute topkeeper.
Zal nooit als dé beste beschouwd worden want heeft daardoor de pech gehad in een mindere lichting te zitten voor de nationale ploeg van Tsjechië. Neuer, Casillas, Buffon hebben allen een wk of zelfs ook ek gewonnen. En daar wordt je op die manier toch op afgerekend..
Een prachtige clubcarrière en inderdaad zonde als hij die zou afsluiten op de bank. Chelsea zijnde zou ik toch een financiële inspanning doen om daarmee hem te proberen overtuigen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren