Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Büttner op weg naar nieuw avontuur in Spanje

Laatste update:
/
Pech voor David Moyes: Sunderland grijpt naast de komst van Danny Ings en Jay Rodriguez. Liverpool wil Ings toch niet kwijt en Southampton denkt net zo over Rodriguez, die afgelopen weekeinde tot scoren kwam. (The People)
/
Everton lijkt Manolo Gabbiadini definitief te kunnen vergeten. Ook een bod van liefst 25 miljoen euro op de aanvaller heeft Napoli niet op andere gedachten kunnen brengen; de club weigert medewerking te verlenen. (Corriere dello Sport)
/
Alexander Büttner kan een Spaans avontuur aangaan. De 27-jarige linkerverdediger mag vertrekken bij Dynamo Moskou en is in beeld bij Granada. (Championat)
/
Stevan Jovetic keert voorlopig niet terug bij Fiorentina. De club is namelijk niet bereid om het volledige salaris van drieënhalf miljoen euro voor zijn rekening te nemen. (FirenzeViola)
/
Hull City krijgt concurrentie in de strijd om Jonathan Kodjia. Ook Aston Villa en Derby County hebben namelijk belangstelling voor de 27-jarige spits van Bristol City. (Daily Mirror)
/
Andre Wisdom gaat niet naar Celtic, maar naar Red Bull Salzburg. Liverpool gaat de 23-jarige verdediger voor de rest van het seizoen aan de Oostenrijkers verhuren. (BBC)
Alexander Büttner zou goed passen in de Spaanse competitie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die buttner bakt er ook helemaal niks meer van

30 augustus 2016 om 15:07

Buttner moet lekker terugkeren naar Nederland. Volgens mij heeft Vitesse geen fatsoenlijke linksback lopen, dus dat lijkt me ideaal!

30 augustus 2016 om 15:51

Typisch gevalletje toekomst naar de klote helpen🙈.
Tuurlijk pakt het ook weleens goed uit en tuurlijk geen garantie dat als hij wel naar een Nederlandse topclub gegaan was. Dat hij het dan wel zou redden maar zeker is dat dan de kans groter zou zijn geweest.

Zou goed bij Ajax passen denk ik. Ik heb gelezen dat er ontzettend veel kritiek is op Dijks afgelopen weken, kan iemand dit bevestigen? Afgelopen seizoen vond ik hem namelijk heel erg goed spelen. Buttner is aanvallend natuurlijk ijzersterk en verdedigend is hij zeker wel goed genoeg voor Ajax. Hij heeft al aardig wat (buitenlandse) ervaring dus zal zeker van toegevoegde waarde kunnen zijn voor het team van Bosz. Wat je dan met Dijks moet doen is mijn zorg gelukkig niet. Riedewald zou ook prima linksback kunnen spelen af en toe. (En ik denk niet dat Dijks zou willen banken.)

30 augustus 2016 om 15:17

Kijk de wedstrijden van Ajax en je ziet vanzelf dat Dijks niet het niveau heeft. Die jongen is leuk als back-up, maar is never nooit basismateriaal voor Ajax 1.

30 augustus 2016 om 15:49

Wat een grote onzin gast, dijks is ten eerste vaste basis bij ajax, dus daar gaat je theorie al, en ten tweede speelt niemand hem eruit, al ruim een jaar lang. Hij speelt als enige verdediger elke wedstrijd altijd voldoende, al kan het zeker beter. Maar goed, ik kan dan alleen ook elke wedstrijd van ajax

30 augustus 2016 om 16:07

Heeft Ajax uberhaupt een vervanger voor hem dan? Volgens mij zijn Viergever en Riedewald namelijk geen linksbacks van origine.

Dijks doet het niet slecht maar ook niet bepaald geweldig. Wel veel drive en kracht. Buttner verdiend een vermogen en is niet haalbaar en zie dan ook liever Haps komen van AZ.

Jonathan Kodjia heeft inmiddels voor 4 jaar getekend bij Aston Villa.

Vele willen dat hij terugkeert naar Vitesse, maar ik denk dat hij door zijn tijd bij Manchester United en Dynamo Moskou veel te duur is geworden voor de Arnhemmers.

En Ajax moet nu niet ineens voor elke positie een nieuwe speler gaan halen. Dijks was afgelopen jaar een van de weinige stabiele spelers in mijn ogen. Waardoor hij het voordeel van de twijfel krijgt van mij.

Daarnaast werkt Ajax ook met een salarisplafond. En wanneer de Amsterdammers deze doorbreken zal dit echt niet gebeuren voor een speler zoals Buttner.

30 augustus 2016 om 17:26

Het gaat niet om dat ze het niet kunnen betalen, maar het is het niet waard om je plafond te doorbreken voor een speler zoals Alexander Buttner. Ik vind dat ze dat dan eerder moeten doen voor een speler met veel ervaring die eigenlijk een stap terugneemt door voor Ajax te gaan voetballen.

Met alle respect voor Alexander. Maar hij brengt niet heel veel nieuws naar Ajax.

Volgens Radio Kiss Kiss Napoli heeft Gabbiadini een akkoord met Napoli, maar er moet eerst een vervanger (bony) komen ze hem kunnen verkopen. Transfersom zou toch rond de 25 miljoen euro liggen.

Napoli zou het contract van Gabbiadini willen verlengen tot medio 2021 met een salarisverhoging tot 3 miljoen euro per seizoen. (tuttomercatoweb/mediaset Premium)

Fiorentina is er voorlopig niet in geslaagd om Stevan Jovetic terug te halen, meldt Sky Sport Italia. Beide partijen konden het niet eens worden over de kostendeling en ook de transfersom van 14,5 miljoen euro is een probleem.
Volgens Mediaset Premium wordt er morgen nog verder onderhandeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren