Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Borussia Dortmund verhoogt bod naar 16 miljoen euro

Laatste update:
/
Chelsea en Tottenham Hotspur willen Franck Kessie. AC Milan moet de van Atalanta gehuurde middenvelder verplicht voor 21,5 miljoen euro overnemen, maar zal tot verkoop overgaan als men niet de Champions League ingaat. (The Sun)
/
Sevilla en de bijna transfervrije Munir El Haddadi zijn in grote lijnen akkoord over een meerjarig contract. De aanvaller heeft een voorstel van Barcelona, drie miljoen euro per seizoen, afgeslagen. (Diverse Spaanse media)
/
Borussia Dortmund heeft een verhoogd bod van zestien miljoen euro op Leonardo Balerdi uitgebracht. Het initiële bod van twaalf miljoen euro op de verdediger werd door Boca Juniors afgewimpeld. (TyC Sports)
/
Atalanta heeft AS Roma laten weten dat Gianluca Mancini 25 miljoen euro kost. De club uit Rome overweegt nu al toe te slaan en de centrale verdediger het lopende seizoen in Bergamo af te laten maken. (Diverse Italiaanse media)
/
Olympique Marseille gaat ook deze maand proberen om Mario Balotelli van OGC Nice over te nemen. De club hoopt wel dat de streekgenoot genoegen neemt met een veel lager bedrag dan tien miljoen euro. (Diverse Franse media)
/
Guillermo Maripán is een van de verdedigers die Barcelona voor komend seizoen op het oog heeft. De Chileense verdediger van Deportivo Alavés beschikt vanaf komende zomer over een Spaans paspoort. (Diverse Chileense media)
Een wijze beslissing van Munir El Haddadi

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Of Ac Milan champions league haalt of europa league, denk dat Kessie gewoon blijft.

4 januari 2019 om 08:00

Yes, is gelukkig daar en 21 mil, ondanks FFP, nog prima te doen

Iemand die mij iets over Leonardo Balerdi kan vertellen? Ik kan weinig over hem vinden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren