Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Berbatov via 'the Cherries' terug in Premier League

Laatste update:
/
Tim Breukers staat onder contract bij FC Twente, maar verwacht niet dat hij terugkeert in Enschede. De rechtsback komt op huurbasis uit voor Heracles Almelo en dat bevalt de 27-jarige vleugelverdediger uitstekend. “Ik wil graag in Almelo blijven, ik heb het naar mijn zin. Ik weet wat ik heb. Het is allemaal niet zo vanzelfsprekend als het soms lijkt, niet iedereen heeft de clubs voor het uitkiezen”, maakt Breukers duidelijk. (TC Tubantia)
/
Danny Verbeek weet nog niet waar hij komend seizoen speelt en dat maakt hem ook niet heel veel uit. De aanvaller wordt dit seizoen door Standard Luik verhuurd aan FC Utrecht en is net terug van een blessure. De Belg richt zich voorlopig alleen op het eind van de competitie. “Na komende zondag gaan we rustig zitten en dan zien we het wel. Ik wil gewoon weer lekker voetballen, dat is het belangrijkste”, geeft Verbeek aan. (FOX Sports)
/
Dimitar Berbatov keert mogelijk terug naar Engeland. De aanvaller van AS Monaco speelde in het verleden al voor Tottenham Hotspur, Manchester United en Fulham en staat nu in de belangstelling van Bournemouth, dat kampioen is geworden in de Championship en volgend seizoen dus in de Premier League actief zal zijn. Bournemouth hoopt dat Berbatov wil komen helpen in de strijd om handhaving. (Daily Express)
/
Oguzhan Özyakup kan na dit seizoen een stap hogerop maken. De 22-jarige aanvallende middenvelder van Besiktas wordt namelijk gevolgd door Internazionale, dat overigens al langer achter de Turks international aanzit. De geboren Zaandammer speelt sinds de zomer van 2012 in Istanbul en voetbalde eerder in de jeugdopleiding van Arsenal en AZ. Özyakup heeft bij Besiktas nog een contract tot de zomer van 2018. (Fanatik)
/
Thiago Silva sprak onlangs bijzonder lovend over Samir Santos, een twintigjarige verdediger van Flamengo. De talentvolle Braziliaan moet voorlopig nog even wachten op een overgang naar Europa, want onderhandelingen met Udinese zijn vastgelopen. Volgens zaakwaarnemer Murat Mazlum van management IM Group liepen de gesprekken stuk op een verschil in vraag en aanbod van salaris. (Voetbalzone)
Dimitar Berbatov is goed genoeg voor de Premier League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou mooi zijn voor Bournemouth als dit doorgaat.

12 mei 2015 om 01:17

Hoe moet bournemouth zijn salaris ophoesten? Begrijp me niet verkeerd, als hij daar naar toe zou gaan zou dat geweldig zijn maar ik zie het niet gebeuren. Zulke spelers kunnen wel soms een boost geven aan de wat kleinere clubs maar jammer genoeg gebeurt dat niet vaak.

12 mei 2015 om 02:29

Pro-Verum

Vergeet niet hoeveel de Engelse clubs alleen al via televisie rechten krijgen ;-)

12 mei 2015 om 09:32

Bournemouth heeft een positief vermogen van plus vele miljoenen. Salaris voor Dimitar mag geen probleem zijn, tenzij dit buitenproportioneel is.

12 mei 2015 om 12:12

İk hoef hier al geen antwoord meer op te geven

Dan moet ajax berbatov halen. Als ze toch een ervaren man zoeken moeten ze hiermee makkelijk kunnen concurreren met bournemouth.

12 mei 2015 om 02:47

En jij denkt dat Ajax meer salaris gaat betalen dan Bournemouth. Als ze hem daar 4-5 miljoen bieden is dat geen probleem, terwijl Ajax hoogst waarschijnlijk niet verder dan de helft gaat.

12 mei 2015 om 06:15

Niet verder dan een kwart.

Dus omdat Danny Verbeek bij Luik heeft gespeeld is het meteen een belg? Kom op jongens, beetje research graag..

12 mei 2015 om 08:35

Precies wat ik ook dacht.. plus gedateerde foto van Monaco maar dat is minder storend.

Bournemouth moet Berbatov niet halen. Berbatov is een geweldige speler maar niet een speler die je helpt tegen degradatie. Daarom was hij destijds ook bij Fulham weggegaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren