Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (3/9): Benítez moet vierde Madrileen vergeten

Laatste update:
/
Juventus wil Sebastian Giovinco weer laten gaan om de achterhoede te versterken. De Italiaans kampioen is geïnteresseerd in Gabriel Paletta en is van plan de verdediger van Parma komende zomer naar Turijn te halen. In ruil voor de geboren Argentijn, die uitkomt voor het Italiaans elftal, mag Giovinco naar Parma vertrekken. Daar deed de aanvaller het al eerder goed; zijn rentree bij Juve verloopt minder succesvol. (La Gazzetta dello Sport)
/
Julian Brandt staat er uitstekend op bij de scouts van clubs uit de Premier League. De jonge aanvallende middenvelder van Bayer Leverkusen wordt vrijwel wekelijks bekeken door afgevaardigden uit Liverpool, maar zij zijn niet de enigen. Manchester City volgt de zeventienjarige Duitser eveneens en ook stadsgenoot United én Chelsea houden de ontwikkeling van Brandt nauwgezet in de gaten. (Daily Mirror)
/
Volgens zijn zaakwaarnemer gaat Álvaro Arbeloa zeker niet van Real Madrid naar Napoli. Gonzalo Higuaín, Raúl Albiol en José Callejón gingen de rechtsback voor, maar Manuel García Quilón maakt duidelijk dat Arbeloa de Spaanse hoofdstad niet voor Napels verruilt. “Er is geen aanbieding van Napoli en dat gaat ook niet gebeuren. Arbeloa is een Real-speler en hij is niet op zoek naar een transfer”, geeft Quilón aan. (AS)
/
Het begint er steeds meer op te lijken dat Mauricio Pochettino na het seizoen vertrekt bij Southampton. De man die het sinds het vertrek van voorzitter Nicola Cortese niet meer naar zijn zin heeft in het St. Mary's wordt genoemd bij Tottenham Hotspur, maar hij kan ook naar Frankrijk. Olympique Marseille hoopt met Pochettino aan het roer de strijd aan te kunnen gaan met rijkaards Paris Saint-Germain en AS Monaco. (L’Équipe)
/
De tijd van Bernd Schuster bij Málaga zit er bijna op. Volgens de Portugese media wordt Paulo Fonseca de opvolger van Schuster in La Rosaleda. Onder Schuster is Málaga, waar de bomen tot voor kort tot de hemel groeiden, niet meer dan een grijze middenmoter in de Primera División. De 54-jarige Duitser was in het verleden trainer van onder meer Real Madrid en Besiktas. (A Bola)
Álvaro Arbeloa kan het beste...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat arbeloa zsm terug is echt een gemis

Arbeloa zo spoedig mogelijk wegdoen. niet Real waardig

Ik haal niet echt uit het bericht of Malaga Schuster nou gaat ontslaan of dat hij uit zichzelf vertrekt? Als hij ontslagen wordt, vind ik het echt onzin. In januari stonden ze nog 16de. Nu zijn ze geklommen naar de 11de plek met echt 0,0 middelen.
Las toen ook dat Koeman op het lijstje stond om Schuster op te volgen, daar moet die dus echt noooooit naar toe gaan!

Kan iemand me meer informatie geven over Julian Brandt ?

Giovinco zou ik graag bij inter willen zien.
Als ze hem toch willen doen...
Maar dat zal helaas niet gebeuren denk ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren