Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Benítez laat dribbelaar niet zomaar vertrekken

Laatste update:
/
Het is goed mogelijk dat Marcel Appiah met NEC meegaat naar de Eredivisie. De Duitse rechtsback kwam een jaar geleden over van Arminia Bielefeld en maakte in Nijmegen deel uit van het kampioenselftal, maar zijn eenjarige verbintenis werd nog niet verlengd. Er is nu wel een aanbieding gedaan, laat de zaakwaarnemer van Appiah weten. “Maar er is nog niets getekend”, maakt de belangenbehartiger duidelijk. (De Gelderlander)
/
Phil Jones zet vermoedelijk op korte termijn zijn handtekening onder een nieuw contract. De verdediger van Manchester United beschikt momenteel over een verbintenis die over een jaar afloopt, maar krijgt een verbeterde aanbieding. De Engelsman gaat naar verluidt hetzelfde verdienen als ploeggenoot Chris Smalling en dat betekent dat Jones komend seizoen meer dan 110.000 euro per week zal incasseren. (Daily Mail)
/
Denis Cheryshev wil door een gebrek aan uitzicht op speelminuten vertrekken bij Real Madrid, maar dat is nog makkelijker gezegd dan gedaan. Trainer Rafael Benítez wil de Rus niet laten gaan, tenzij er een andere speler wordt gehaald voor de rechtervleugel. Het voorbije seizoen speelde Cheryshev op huurbasis bij Villarreal. Naar verluidt heeft Liverpool Cheryshev op het oog als opvolger van Raheem Sterling. (AS)
/
West Ham United trekt de stoute schoenen aan en neemt het op tegen Chelsea. De kampioen van Engeland schijnt belangstelling te hebben voor Tottenham Hotspur-middenvelder Mousa Dembélé, maar ook the Hammers zijn geïnteresseerd in de voormalig Willem II- en AZ-speler. West Ham wijst erop dat de Belg op Stamford Bridge waarschijnlijk geen vaste basisspeler wordt en is bereid zeventien miljoen euro te betalen. (The Sun)
/
De clubleiding van Crystal Palace steekt een stokje voor de plannen van Alan Pardew. De trainer wil zijn voorhoede aanvullen en had gehoopt zich te versterken met Charlie Austin, die met Queens Park Rangers uit de Premier League degradeerde. QPR heeft echter een prijskaartje van 21 miljoen euro om de nek van de topscorer gehangen en dat bedrag willen de beleidsbepalers van the Eagles niet betalen. (Daily Star)
Real Madrid moet Denis Cheryshev houden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Cheryshev is zeker welkom, maar Liverpool haalt Firmino als vervanger van Sterling.

24 juni 2015 om 01:53

Firimino is zelfs beter dan Sterling.
Wat een geluk hebben jullie dat hij Britse is als Sterling uit bijvoorbeeld Frankrijk kwam werd hij nooit zo'n hype.

24 juni 2015 om 05:41

Oja want jij kan in als scenario's zien wat er zou gebeuren?

24 juni 2015 om 10:03

Hij heeft gewoon gelijk hoor. Zet je rode bril even af en voel je niet zo aangevallen. Sterling heeft een half jaar goed gespeeld en bezweek daarna gewoon onder de druk. Dat wil niet zeggen dat hij er nooit meer komt, maar de hype blijft voortduren. Puur om het feit dat hij de toekomst van Engeland is, blijft dit aanhouden en kan Liverpool hem voor enorm veel geld verkopen. Als hij uit Frankrijk / Nederland / Duitsland of iets dergelijks had gekomen, had de media hem al lange tijd geleden afgeschreven en kostte hij 15-20 miljoen.

wat een onzin hij laat hem alleen gaan als er een vervanger voor komt, afgelopen seizoen speelde die niet eens voor madrid

24 juni 2015 om 08:12

Hij wilt hem gebruiken in een rouleersysteem

24 juni 2015 om 10:04

Vorig jaar zat Benitez ook niet in Madrid, dus kan hij Cherysev er moeilijk bij houden. Iedere coach gebruikt andere spelers en spelers anders. De enige onzin hier is dus jouw reactie.

Hij speelt toch op de linkervleugel?

24 juni 2015 om 16:08

Ja dacht ik ook maar real heeft toch al veel vleugelspelers

In deze optiek geef ik Benitez gelijk. Cherysev is misschien niet de beste optie voor Real, maar als je hem hebt kan hij als Back-up dienen. En als er niemand anders is kan ik mij best inbeelden dat Benitez eerst een andere speler wil.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren