Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Belgische ster moet sowieso 50 miljoen opleveren

Laatste update:
/
Red Bull zou plannen hebben om Leeds United terug te brengen naar de Engelse top. Rechtsback Sam Byram lijkt daar echter niet op te hoeven wachten, want de belofte speelt komend seizoen mogelijk op Anfield. Scouts van Liverpool hebben de 21-jarige verdediger de afgelopen weken bekeken en er wordt beweerd dat the Reds op het punt staan om een akkoord met Leeds te sluiten over de transfer van Byram. (Daily Star)
/
Nasser Al-Khelaïfi laat inzake Paul Pogba niet het achterste van zijn tong zien. De middenvelder van Juventus wordt in verband gebracht met vrijwel alle Europese topclubs en dus ook met Paris Saint-Germain. De voorzitter van PSG wil echter niet zeggen of hij al een afspraak heeft gehad met Pogba. “Als dat inderdaad zo was, zou ik het niet vertellen. En als het niet zo was, vertelde ik het ook niet”, geeft Al-Khelaïfi aan. (L’Équipe)
/
Kevin De Bruyne wordt gevolgd door tal van topclubs, maar VfL Wolfsburg laat hem niet zomaar gaan. De aanvallende middenvelder kwam anderhalf jaar geleden over van Chelsea en heeft zich sindsdien uitstekend ontwikkeld bij de huidige nummer twee van de Bundesliga. Wolfsburg weet dat clubs zich zullen melden voor de Belg, maar is bij aanbiedingen onder de vijftig miljoen euro niet bereid om überhaupt te onderhandelen. (Kicker)
/
Manchester United gaat in de zomer een poging wagen voor Nicolás Otamendi. Althans, dat is de verwachting van de Spaanse voetbalexpert Graham Hunter. “Het is bekend dat Manchester United interesse heeft. Er moet wel een bod van dik vijftig miljoen euro komen, dan is het aan Valencia om een beslissing te nemen. Ik verwacht dat ze hem dan laten gaan”, zegt Hunter. (Sky Sports)
/
Angelo Ogbonna werd met veel bombarie naar Juventus gehaald, maar de van Torino afkomstige mandekker heeft het niet kunnen maken bij de grootste club van Turijn. Tottenham Hotspur heeft interesse in de 27-jarige Italiaan, maar er is ook belangstelling getoond vanuit Turkije. Galatasaray hoopt dat Ogbonna de komende jaren leiding wil geven aan een defensie in Istanbul. (Sporx)
Kevin De Bruyne is zeker 50 miljoen euro waard

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

deze jongen is een aanwinst voor elke team, een puike spelmaker moet ik zeggen!

8 april 2015 om 18:22

Heeft zich inderdaad ontwikkeld tot een assistmaschine en wereldtopper. Zou enorm goed bij het directe spel bij BVB passen maar ik acht Wolfsburg dit jaar sterker en zie ze de komende jaren met sponsot volkswagen alleen maar groeien.

8 april 2015 om 18:41

Als Mourinho het niet geblokkeerd had, was De Bruyne al in de zomer van 2013 naar Dortmund gegaan. Toen Mourinho hem in het half jaar dat volgde nauwelijks liet spelen was de maat vol voor De Bruyne en ging hij dan maar naar Wolfsburg.

8 april 2015 om 19:13

De Bruyne stond met anderhalf been in Dortmund toen idd, maar Mourinho stelde zijn veto bij het bestuur. Om hem daarna na uitstekende prestaties zonder reden te droppen.

Heb echt heel erg veel respect voor deze man eerst afgeschreven worden en daarna laten zien dat je wel degelijk goed bent. Hoop dat hij zich nu wel kan bewijzen bij een topclub in engeland. (Vind wolfsburg goed maar geen topclub)

8 april 2015 om 18:40

Hij is nooit afgeschreven. Hij kwam bij Chelsea gewoon weinig aan spelen toe omdat Mourinho nooit roteert en daar is hij na een half seizoen vertrokken.

8 april 2015 om 19:10

Nee, hij heeft zelfs heel goed gespeeld. Was de beste man in de voorbereiding bij Chelsea, was Motm in de eerste competitiematch. Maar daarna zonder veel redenen gedropt en nooit meer een echte kans gekregen. Je kan Mourinho niet zomaar tegen zijn schenen stampen, want dan kom je er nooit meer in.

Sam Byram is een geweldige rechtsback zeker 2 niveau's beter dan Glen johnson.
Hij zou Liverpool echt versterken en het is natuurlijk ook mooi voor Leeds want die hebben de beste jeugdopleiding van Engeland en hebben in het verleden ook veel topspelers afgeleverd.
Ik zou het geweldig vinden als ze weer in de PL zouden spelen.

Heb geen idee of Byram goed is. Als het onder de twee miljoen blijft, kan het niet veel kwaad. Maar ja het is en blijft Liverpool en een Engelse speler, dus het zal wel weer veel te veel zijn.

8 april 2015 om 18:17

Gaat trouwens om 8 miljoen pond, dus die twee is niet meer haalbaar. Al was dat ook maar om een getal te noemen.

KDB zie ik graag naar bv Juventus vertrekken. Toonde vanaf het begin bij België telkens zijn waarde. Verbaast me niks dat het zo'n succes is geworden bij die Wölfe. Mourinho was niet slim deze jongen zo snel weg te doen.

De Bruyne, wat een speler... 50 miljoen klinkt op zich niet zo gek voor hem, maar waar moet ie heen?
Ogbonna lijkt mij zeker een aanwinst voor Galatasaray, ook precies wat ze zoeken. Nog een spits een flankspeler en een verdedigend middenvelder voor op de bank...

De Bruyne gaat nergens heen. Wolfsburg heeft het geld en gaat volgend jaar Cl spelen. Ze zijn goed op weg om weer een topclub te worden en met wat gerichte aankopen komen ze ver. Goede spits erbij (dost als pinchhitter) en ze zijn al weer verder.
Topspeler die De Bruyne.

Ik kan me niet voorstellen dat Wolfsburg hem weg doet. Volgend jaar champions league en VW Concern een recordwinst van 12 miljard. Ik denk eerder dat Wolfsburg er nog een paar goede spelers bij kopen. Khedira transfervrij die zie ik ze zo halen.

8 april 2015 om 18:36

Juist ja, ik zie Wolfsburg Khedira en Dzeko er wel bij halen.. Met Dzeko er weer bij heb je een spits die goed is en constant is. Op weg naar de Bundesliga titel volgend seizoen!

Hij heeft bewezen onder druk bij een topclub niet te kunnen presteren. Zulke bedragen ben je pas waard wanneer je bij een topclub kunt presteren.-

8 april 2015 om 18:42

Hij heeft bij Chelsea nog geen half seizoen gespeeld. En hij is nog maar 23 jaar, geen idee waar je het haalt dat hij bij een topclub niet zou kunnen presteren. Mourinho heeft zo zijn favorietjes en als je daar niet bij hoort dan kan je het vergeten. Maar dat betekent niet dat je geen goede speler bent.

De Bruyne moet gewoon bij Wolfsburg blijven. Hij is de ster van het team. Volgend seizoen spelen ze in de CL. Dus geen idee waarom hij zou moeten vertrekken.

50 miljoen zou de juiste bedrag zijn voor De Bruyne. Heerlijke speler, maar vraag me af of er wel plaats is voor hem bij de echte topclubs. Real, Chelsea, Barcelona en Bayern zijn allen voorzien van evenwaardige spelers op zijn positie. Dus is het afvragen naar waar Kevin daadwerkelijk zal gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren