Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Begeerde Huntelaar stelt Turkse topclub teleur

Laatste update:
/
Skhodran Mustafi speelde nog nooit in de Bundesliga en daar komt binnenkort mogelijk verandering in. De international van Duitsland, die onder contract staat bij Sampdoria, staat in de belangstelling van VfL Wolfsburg. De ambitieuze Duitse subtopper zal circa tien miljoen euro moeten betalen voor de verdediger. Ook clubs als Internazionale, Lazio, Juventus, AC Milan en Tottenham Hotspur hebben interesse. (Braunschweiger Zeitung)
/
Santi Cazorla werd nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Atlético Madrid, maar de spelmaker blijft gewoon bij Arsenal. De 29-jarige middenvelder heeft het, in tegenstelling tot wat de geruchten doen vermoeden, uitstekend naar zijn zin bij de Engelse grootmacht. “Ik voel me goed, ik ben gelukkig en het team is sterker dan vorig jaar. Ik hoop dat we een prijs kunnen pakken voor de fans”, zegt hij. (Daily Mirror)
/
Klaas-Jan Huntelaar heeft zijn zinnen gezet op een stap hogerop, maar Galatasaray hoeft niet te rekenen op de komst van de spits. Huntelaar ziet de Turkse topclub niet als een grote stap voorwaarts ten opzichte van zijn huidige werkgever Schalke 04. Huntelaar hoopt op een club uit Engeland: het lijkt erop dat Liverpool interesse heeft om de spits aan te trekken als opvolger van Luis Suárez. (Daily Express)
/
Southampton wordt aan alle kanten leeggeroofd, maar nu vindt manager Ronald Koeman het genoeg. Na een bod van Cardiff City op verdediger José Fonte is Koeman naar de clubleiding gestapt met de mededeling dat Fonte absoluut niet mag vertrekken. Cardiff City, dat uit de Premier League degradeerde, heeft circa vier miljoen euro geboden op de dertigjarige Portugees. (Daily Mirror)
/
Nabil Bahoui, onthoud die naam. De 23-jarige Zweed met Marokkaanse roots maakt indruk bij AIK en hij wordt in verband gebracht met tal van clubs uit de Premier League. Everton zou de beste papieren hebben om de vleugelspeler aan te trekken. Bahoui heeft bij zijn Zweedse werkgever nog een contract tot medio 2016, mar een miljoenenbedrag zal er niet gevraagd worden voor zijn handtekening. (Daily Mail)
Is Galatasaray een stap hoger dan Schalke 04?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou we kunnen dus opzoek naar een nieuwe spits, blijkbaar heeft hij het hier niet goed genoeg dus

27 juli 2014 om 18:14

O o o gelijk dat verongelijkte.. Bah, die jongen wil gewoon nog 1 keer op het allerhoogste niveau, en helaas voor jou, dat is Schalke 04 (nog) niet

27 juli 2014 om 20:20

Jij hebt toch ook gezien dat hij dat niet aankan, domme jongen dat je er bent

27 juli 2014 om 18:16

Maar vz heeft bijna altijd onzin dus maak je niet druk

27 juli 2014 om 19:40

Je weet dat je de wandelgangen met een korreltje zout moet nemen?

27 juli 2014 om 20:32

Wat een drama reactie weer van je Stan. Het zijn dan nog eens geruchten waarschijnlijk nergens op gebaseerd. Jammer dat je zo reageert met je 'blijkbaar heeft hij het hier niet goed genoeg dus'.

Huntelaar heeft al vaker duidelijk gemaakt hoe goed hij het naar zijn zin heeft bij Schalke. Enkel mag/kan hij best rondkijken, mogelijkheid om nog meer te verdienen, misschien kan hij wel kampioen worden in de PL want in DE gaat dit niet snel gebeuren, ... .

Schalke heeft een erg goed en talentvol elftal dus eigenlijk zou het een slechte keuze zijn maar als dit nog op zijn to-do lijstje staat wat houdt hem tegen.

27 juli 2014 om 21:19

Voor 7 miljoen per jaar heb ik het ook naar mijn zin bij Schalke.

Klaas-Jan moet ook helemaal niet naar Galatasaray gaan joh. Niveau van de Bundesliga is vele malen hoger dan de Turkse competitie.

27 juli 2014 om 22:09

Dus omdat de Premier League een hoger niveau is dan de Turkse competitie kan hij bijv. beter naar Leicester City dan naar Galatasaray?

Galatasaray heeft Huntelaar niet nodig
Van Drogba naar Huntelaar is ook geen stap vooruit.

Galatasaray heeft grotere namen nodig.
Met alle respect voor Huntje.

Als je Real en Ac niet aan de bak komt hoef je niet te rekenen op een topclub meer.
Schalke 04 is goed genoeg voor Huntelaar.

27 juli 2014 om 18:28

Bij Real scoorde hij veel voor het aantal minuten dat hij kreeg. Bij Milan zetten ze hem op de rechtsbuiten en wist ie alsnog wat te scoren. Dus ga je mond spoelen met zeep. Ik hoop dat hij naar Liverpool gaat, het niveau van de PL kan hij echt wel aan. Scoorde bijvoorbeeld met gevaar voor eigen leven (en tanden) tegen Engeland met een kopgoal.

27 juli 2014 om 23:47

Liverpool lijkt een club die heel goed bij Huntelaar past dus logisch dat hij daar liever heen gaat dan de club voor de uitgerangeerde spelers. Schalke 04 is ook een hele leuke club dus als er niet echt iets beters komt blijft Huntelaar gewoon bij Schalke waar hij het volgens mij wel prima naar zijn zin heeft.

27 juli 2014 om 18:38

Jij bent grappig

27 juli 2014 om 18:45

De manier waarop je het nu typt, lijkt het alsof je Galatasaray als een topclub bestempeld. Dat vind ik toch wel een beetje bijzonder, mits je het hebt over geheel Europa natuurlijk en niet de (relatief) zwakke Turkse competitie. Huntelaar zou prima meekunnen in Turkije en t.o.v. een spits van 36 lijkt hij me wel degelijk een vooruitgang.

Klaas-Jan heeft echter groot gelijk wat mij betreft, als je naar Liverpool kunt zou je wel gek zijn om in Turkije te gaan spelen.

28 juli 2014 om 08:35

Dat is juist het probleem bij de Turkse clubs.. ..namen!! Wat heb je aan namen? Alleen maar hoge verwachtingspatroon. Van Drogba naar Huntelaar is achteruit? Ga alsjeblieft je mond spoelen.. Alsof Drogba zo goed was bij Gala. Ze missen hem als kiespijn.
Huntelaar legt er dit seizoen zonder blessures er weer 25 in, Drogba ik schat 5-6?

Zou toch wel heel mooi zijn als hij de kans zou krijgen om bij Liverpool te voetballen. Leuke carrière heeft hij dan aan elkaar geregen. Bij grote clubs gespeeld in Nederland, Spanje, Italië, Duitsland én Engeland. Dat kunnen er niet veel zeggen.

Hij heeft het lekker gedaan bij Schalke, en zit daar goed op zijn plek. Maar als Liverpool komt snap ik dat hij daar nog één keer wil proberen te vlammen.

Liverpool is een geweldige club voor Huntelaar. En hij zou er prima passen. Overigens vind ik Arsenal en Atlético Madrid ook wel bij hem passen maar Atlético heeft Mandzukic al en Arsenal Giroud. Maar ik vind Huntelaar beter dan Giroud. Vind ik dan. Maar ik denk dat Liverpool zijn nieuwe thuis wordt. En daarna weer Ajax hoop ik.

Galatasaray is beter dan Schalke
Bundesliga is beter dan de Super lig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren