Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bayern verwacht 70 tot 100 miljoen te moeten betalen

Laatste update:
/
Tottenham Hotspur denkt aan een bod op Marco Asensio, maar de clausule in zijn contract vormt mogelijk een struikelblok. Real Madrid neemt niet met minder dan die 700 miljoen euro genoegen voor de middenvelder. (El Chiringuito)
/
Manchester City heeft Fabian Delph op de transferlijst geplaatst. Geïnteresseerde clubs kunnen de middenvelder voor een bedrag van tussen de vijftien en twintig miljoen euro ophalen. (The Sun)
/
Bayern München verwacht dat Leroy Sané voor een bedrag dat tussen de zeventig en honderd miljoen euro ligt los is te weken bij Manchester City. De eventuele komst van de aanvaller was donderdag groot nieuws in de kleedkamer van der Rekordmeister. (SPORT1)
/
Rodri staat daarnaast ook in de nadrukkelijke belangstelling van Bayern München. Technisch directeur Hasan Salihamidzic was onlangs aanwezig bij een duel van Atlético Madrid om de middenvelder te bekijken. (BILD)
/
Arsenal denkt aan een bod op Ryan Fraser. Bournemouth laat de middenvelder echter niet zomaar gaan en vraagt minstens 35 miljoen euro bij een eventuele transfer. (Diverse Engelse media)
/
Victor Moses kan een vierjarig contract tekenen bij Internazionale. De aanvaller van Chelsea werkte in het verleden samen met Antonio Conte, de beoogde opvolger van Luciano Spalletti in Milaan. (FCInterNews)
Vind jij dat Manchester City meer dan honderd miljoen euro moet vragen voor Leroy Sané?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bayern geld te veel?😂

23 mei 2019 om 21:16

Investeren in jonge, Duitse spelers is een goede zaak voor Bayern. Daarnaast vind ik 70 tot 100 miljoen aan de lage kant voor zo'n groot talent als Sané. Helemaal als je bedenkt dat Mbappe rond de 300 miljoen moet kosten.

23 mei 2019 om 21:43

Het verschil is wel dat Sané naar verluid weg mag en geen vaste basisspeler is onder Guardiola. Mbappe is de grootste talent ter wereld en vaste basisspeler, 4 jaar jonger dan Sané plus hij mag absoluut niet vertrekken als absolute sterspeler met Neymar en het Franse gezicht voor de club. Ik kan dus wel goed begrijpen dat het bedrag (veel) lager ligt

23 mei 2019 om 23:18

Daarnaast ben ik niet 100% overtuigd van de mentaliteit van Sane. Hij zal vast met een reden thuis zijn gelaten op het wk. Schitterende voetballer, maar heeft ie in z’n koppie wat er nodig is om the big man te zijn?

24 mei 2019 om 03:24

2 jaar jonger

Sane halen en meteen nr 10 geven. Tenzij hij 19 wilt, is toch zijn kenmerk.

23 mei 2019 om 21:17

Nou, ik denk dat hij toch liever nummer 10 heeft. Nummer 19 is nou niet zo'n populair rugnummer

23 mei 2019 om 21:25

Hij heeft een hele grote rug tattoo van zichzelf. Op het broekje prijkt nummer 19. Zoals Luisbarca zegt, 19 is toch een beetje zijn nummer en waardoor hij zich ook een beetje onderscheidt.

23 mei 2019 om 22:38

Oh dat wist ik niet. Bedankt voor de info! Wie weet kan hij het tot een legendarisch nummer maken🙄

Nou, 35 miljoen voor Fraser zou ik wel toejuichen. Heeft geweldige stats dit seizoen, dus als hij die lijn doorzet kan hij de winger worden die bij Arsenal zo gemist wordt. Zeker met het belachelijke bedrag dat voor Zaha gevraagd wordt en het budget dat Arsenal blijkbaar heeft, is dit toch wel the next best thing lijkt me.

23 mei 2019 om 22:15

Next best thing na Zaha is hoe je het wilt bekijken. Zie je Zaha als winger dan is Fraser wel een goede optie inderdaad, zie je Zaha als aanvallende middenvelder is Ziyech de betere optie. Misschien Tierney en Fraser halen en dan heb je een best goede Schotse linkerflank.

24 mei 2019 om 11:22

Ja ik zie Zaha meer als winger. Vind hem de creativiteit missen voor de nummer 10 positie. Ziyech zie ik liever niet komen. Niet echt onder de indruk van hem, lijkt me een type Ozil (luxe speler) met minder kwaliteit en vaak te gehaast met afstandsschoten. Dan zou ik liever iemand als Fekir zien komen voor die positie. Die kan ook nog eens goed overweg met Laca. Als die niet haalbaar is zou ik Maddison daar ook wel willen zien.

Maar prioriteit gaat voor mij uit naar de verdediging en een CM (Doucoure en vd Beek bijvoorbeeld). Tierney of Chillwel zie ik wel graag komen idd.

Wat een loos gerucht van Moses. Nergens op gebasseerd net zoals alle spelers die voorbij komen zoals sanchez lukaku en rakitic

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren