Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bayern München wil profiteren van situatie in Madrid

Laatste update:
/
Salvatore Sirigu is niet van plan amok te maken bij Paris Saint-Germain. De doelman is zijn basisplaats kwijtgeraakt aan Kevin Trapp en wil als goede vrienden vertrekken uit het Prinsenpark. “Als ik in januari een goede aanbieding had gekregen, was ik vertrokken. Maar het ging niet door en nu wil ik het seizoen hier goed afmaken. Ik blijf mij keihard inzetten voor de club en daarna zien we het wel”, aldus Sirigu. (Sky Italia)
/
Internazionale blijkt in de zomer een poging te hebben gedaan om Paulo Dybala te contracteren. “We hebben geprobeerd om hem te halen, maar zonder succes. Hij brengt Juventus nu veel vreugde toe”, zegt voormalig directeur Marco Fassone. De 52-jarige Italiaan vertrok in september uit het Giuseppe Meazza en was eerder werkzaam voor Napoli en Juventus. Dybala kostte Juventus minimaal 32 miljoen euro. (Corriere dello Sport)
/
James Rodríguez is door Real Madrid in de etalage gezet en dat klinkt als muziek in de oren van Carlo Ancelotti. De Italiaan kent Rodríguez nog van hun gezamenlijke periode bij Real Madrid; Ancelotti is vanaf komend seizoen hoofdtrainer van Bayern München. Rodríguez had het bij Real moeilijk onder Rafael Benítez en vervolgens vroeg hij ook nog om een salarisverhoging. Dat viel slecht bij de clubleiding. (AS)
/
Stefano Pioli moet vrezen voor zijn baan. De trainer staat door het teleurstellende seizoen van Lazio zwaar onder druk en Eusebio Di Francesco van Sassuolo schijnt de topkandidaat te zijn om hem op te volgen in het Stadio Olimpico. Hij is echter niet de enige optie, want Ivan Juric, Stefano Colantuono, Simone Inzaghi en Cristian Brocchi zijn in beeld bij Lazio, dat donderdagavond overigens wel wist te winnen van Hellas Verona. (Tuttosport)
/
Oscar Cardozo staat voor een avontuur in China. De aanvaller, die in de zomer nog in beeld was bij Ajax, heeft een aanbieding ontvangen van Shandong Luneng, de nummer twee van het voorgaande seizoen in de Super League. Met de transfer van de 32-jarige Paraguayaan gaat waarschijnlijk vijfenhalf miljoen euro gemoeid. Cardozo kwam in dienst van Trabzonspor tot 27 doelpunten in 59 wedstrijden. (NTVSpor)
James Rodríguez past ... bij Bayern München

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Typische wandelgangen bericht. We hebben Muller rondlopen die beter is en daarna nog Gotze en James is te duur

13 februari 2016 om 11:33

Nu wellicht beter, maar in potentie is James natuurlijk beter. Kan 1 van de beste zoniet beste middenvelder worden, en laten we niet vergeten hij is nog pas 24 jaar!!

13 februari 2016 om 13:12

Götze is nog maar 23 en Müller 26, daarnaast is Müller een echte clubman. Van mij hoeft James niet te komen.

13 februari 2016 om 13:43

Hoe kun je in godsnaam zeggen dat James in potentie beter is dan Müller...

Ze schelen hooguit een jaar of 2/3 en kijk eens wat Müller al wel niet allemaal gepresteerd heeft voor zowel Bayern als Duitsland en dat ook met een constantheid en fitheid waar bijna geen enkele speler ter wereld aan kan tippen.

Nee dank je, James is gewoon op geen enkel vlak beter voor Bayern dan Müller.

Vind het best disrespectvol hoe Sirugi aan de kant is gezet door Psg. Was afgelopen jaren de onbetwiste nummer 1 onder de lat en word vervolgens vanaf wedstrijd 1 op de bank gezet. Trapp wisselt net zoals Sirigu deed goede wedstrijden af met dramatische dus zie niet direct waarom gelijk de keus op hem is gevallen.

13 februari 2016 om 09:58

Heeft niks met respect te maken. Dat heet topsport. Ze vinden iemand anders beter dus die speelt. Dat hij volgens jou niet onderdoet voor de andere keeper is jouw mening die blanc blijkbaar niet deelt

Ik denk dat James nog steeds de beste zou zijn bij Real Madrid, als ze hem zouden opstellen. Super goede speler! Helaas vinden de mensen bij Real dat blijkbaar niet. Als ik James was, zou ik dan ook weg willen: Ik bedoel, een speler van zijn kaliber hoort gewoon altijd te spelen!
Als dat bij Bayern zou kunnen, zou ik zeggen:'waarom niet?'
Maar ze hebben Muller al, ze hebben Goetze al en worden gelinkt aan zoveel spelers. Ik denk dat het niet de beste stap is voor de loopbaan van James.

13 februari 2016 om 11:58

Ik zie James nog wel naar Bayern gaan. Gotze heeft nog niet veel laten zien en James kan ook aan de zijkant spelen. En Robben en Ribery raken natuurlijk op leeftijd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren