Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bayern München garandeert tweetal meer speeltijd

Laatste update:
/
De geboren Parijzenaar Tiemoué Bakayoko heeft een band met Paris Saint-Germain, maar ziet zichzelf niet naar de club vertrekken. De middenvelder van kampioen AS Monaco wordt ook in verband gebracht met Chelsea. (Canal+)
/
De transfer van Vincenzo Grifo naar Borussia Mönchengladbach wordt een dezer dagen officieel bekendgemaakt. Voor een bedrag van zes miljoen euro maakt de middenvelder de overstap van SC Freiburg. (Kicker)
/
Joshua Kimmich en Kingsley Coman mogen zich verheugen op veel meer speeltijd bij Bayern München. Kimmich wordt gezien als de opvolger van Philipp Lahm; Coman zou een belofte van het bestuur hebben gekregen. (Kicker)
/
Als Ernesto Valverde de nieuwe trainer van Barcelona wordt, maakt Cuco Ziganda promotie bij Athletic Club. De clublegende traint nu nog het reserveteam, maar zou in dat geval doorschuiven naar de A-ploeg. (AS)
/
Kenneth Otigba mag van sc Heerenveen op zoek naar een nieuwe club, op huurbasis of permanent. De verdediger keert in de zomer terug van zijn verhuurperiode bij Kasimpasa. (Leeuwarder Courant)
/
René Adler keert Hamburger SV na vijf seizoenen de rug toe. De doelman, wiens contract eind juni afloopt, is toe aan een nieuwe uitdaging. (Diverse Duitse media)
Vind jij dat Joshua Kimmich en Kingsley Coman volgend seizoen een basisplaats moeten krijgen bij Bayer München?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hetzelfde geldt ook voor Sanches. Die 3 zijn de toekomst en hebben speeltijd belooft gekregen.

Overigens weet ik het niet met Coman en Sanches. Ze zijn beide heel erg jong en een club als Bayern hebben die spelers direct nodig.

22 mei 2017 om 18:21

Ik hoop dat ze vaker gaan spelen, het talent wat ze alle drie hebben moet niet verloren gaan door ze op de bank te houden

Joshua en sanchez horen gewoon meer speeltijd te krijgen komend seizoen. At Coman betreft ben ik er niet van overtuigd dat ie van meerwaarde is, en kan ik mij een speeltijd belofte niet voorstellen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren