Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bayern München gaat de strijd aan met Barcelona

Laatste update:
/
Daniele Rugani wil naar Arsenal. De 21-jarige verdediger komt bij Juventus nauwelijks aan de bak, terwijl men in Noord-Londen wel een talentvolle mandekker kan gebruiken. Juventus staat een vertrek van Rugani zeker niet in de weg, maar er moet wel minimaal vijftien miljoen euro op tafel komen. Arsenal is bereid dat bedrag te betalen; een transfer in januari behoort tot de mogelijkheden. (Tuttosport)
/
Voor Laurent Blanc valt of staat alles met de prestaties van Paris Saint-Germain in de Champions League. Dat PSG kampioen van Frankrijk gaat worden staat haast vast, maar de steenrijke club uit Frankrijk wil zo graag succes in Europa. Paris Saint-Germain is prima begonnen aan de groepsfase. Als eindwinst dit jaar in het vizier komt, kan Blanc mogelijk tóch rekenen op contractverlenging. (Le 10 Sport)
/
Shkodran Mustafi staat hoog op de verlanglijst van Barcelona, maar de Spaanse grootmacht krijgt stevige concurrentie van een andere wereldmacht. Bayern München houdt de situatie rond Mustafi namelijk ook goed in de gaten. Opmerkelijk genoeg speelde de achtvoudig international van Duitsland nog nooit in de Bundesliga: hij kwam uit voor Everton, Sampdoria en nu Valencia. (AS)
/
Tottenham Hotspur heeft serieuze interesse in ‘de nieuwe Eden Hazard’. Sofiane Boufal, een 21-jarige spelmaker van Lille, kan rekenen op de belangstelling van de Noord-Londense topclub. De international van Marokko wordt in Frankrijk gezien als ‘de nieuwe Hazard’, die van Lille naar Chelsea transfereerde en daar een van de beste spelers ter wereld werd. Eerder werd Boufal al gelinkt aan Leicester City en Newcastle United. (The Guardian)
/
Michy Batshuayi heeft niet overwogen te vertrekken bij Olympique Marseille. “Of ik afgelopen zomer naar de Premier League had gekund? Dat klopt, en de Engelse competitie is voor alle spelers bijzonder interessant. Ik heb er echter geen moment serieus over nagedacht”, klinkt het. In de toekomst is de Premier League wel interessant voor Batshuayi; de spits is ook lovend over de Primera División. (So Foot)
Shkodran Mustafi zou basisspeler bij Bayern München

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tottenham topclub? Leuke vleierij, maar het klopt voor geen meter. We zijn duidelijk sub top.

3 oktober 2015 om 18:12

Ach joh. Als we vanuit de Eredivisie redeneren zijn er zoveel topclubs. Ik kan wel 10 betere clubteams noemen dan de Spurs, maar daarna wordt het lastig.

4 oktober 2015 om 20:50

Wat voor plastic fan ben jij om 'ons' geen topclub te noemen..

Mustafi lijkt me een uitstekende verdediger voor beide teams, maar barcelona heeft er denk ik meer baat bij een nieuwe cv te halen. Hij zou bij veel clubs niet misstaan.

3 oktober 2015 om 18:39

Mustafi is een CV en zou perfect bij barca passen. Bayern heeft genoeg Cv's als ze fit zijn.

Als je Duitser in de belangstelling staat van Bayern Munchen....gaan heel veel daar ook naar toe....en...ik geef ze nog gelijk ook

Aiaiai wat is het Barcelona van een paar jaar geleden veranderd. Toen werden er 1 of 2 topspelers gehaald in 3 jaar en de rest opgevuld met spelers uit eigen jeugd of spelers die er al waren. Ook krijgt de jeugd steeds minder kans wat ook weer zeer jammer is. Ik had 6 jaar geleden mijn handen in het vuur durven steken dat de club met Unicef op het shirt nooit met een corrupt land op zijn shirt gaat spelen. Maar kijk nu zelfs het stadion heet straks Qatar Airways stadion, nee als straks de geweldenaren Messi en Iniesta en Busquets stoppen zie ik Barca net als een City Psg Madrid of United.

4 oktober 2015 om 10:39

Bartomeu is heel de club op een achterlijke manier aan het besturen.
Continue worden er de verkeerde spelers gehaald en wordt er teveel voor betaald.
Vermaelen,mathieu,douglas
Waarschijnlijk wordt Pogba in januari ook voor veel te veel geld gekocht en komt er weer geen topverdediger en stand in voor de linksback positie (gaya en Laporte zouden uitstekende aankopen zijn)

De redenen waarom hij herkozen is, is omdat er successen waren (ondanks hem) en de enige serieus te nemen tegenkandidaat Laporta niet lekker ligt bij veel socios.

4 oktober 2015 om 14:31

Ja inderdaad maar veel Socios kiezen voor resultaat in plaats van voor clubliefde en dat vind ik toch erg jammer. Geef mij maar het Barcelona van een paar jaar geleden met een eigen voetbalstijl en met een eigen clubidentiteit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren