Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bayern München bezig met opvolger voor Robben

Laatste update:
/
AS Roma wil Morgan De Sanctis langer voor de club behouden. De 38-jarige doelman speelt dit seizoen weliswaar tweede viool achter Wojciech Szczesny, maar heeft aangegeven dat hij niet ongelukkig is met zijn rol. Wanneer De Sanctis nog een jaar als back-up wil fungeren kan dat: de routinier heeft nu nog een aflopend contract, maar Roma wil deze verbintenis met een jaar verlengen. (Corriere dello Sport)
/
Volgens voorzitter Vincent Labrune van Olympique Marseille jaagt de gehele Europese top op de handtekening van Michy Batshuayi en hij lijkt gelijk te hebben. Chelsea en Valencia draaien er in ieder geval niet omheen en geven min of meer toe dat zij de trefzekere Belgische spits volgen. De vraagprijs voor Batshuayi zal daardoor ongetwijfeld weer wat hoger worden. (Daily Express)
/
Bayern München is bijzonder tevreden over Arjen Robben, maar weet dat de aanvaller ook niet het eeuwige voetballeven heeft. Der Rekordmeister denkt daarom ook al aan de toekomst en zou in de 24-jarige Antoine Griezmann een geschikte opvolger voor de Oranje-international zien. Paris Saint-Germain, Arsenal en Chelsea volgen de ontwikkeling van de ster van Atlético Madrid ook op de voet. (AS)
/
De samenwerking tussen Darko Bodul en Dundee United is niet erg succesvol. De voormalig spits van Ajax en Sparta Rotterdam speelde tot dusver tien competitiewedstrijden in Schotland, maar hij wist nog niet te scoren. Bij Dundee is men allesbehalve tevreden over de 26-jarige Bodul en er wordt beweerd dat de aanvaller in januari alweer mag vertrekken. (Daily Record)
/
Jonathan de Guzmán zag in de slotfase van de transferperiode een transfer naar Bournemouth afketsen, maar lijkt alsnog in Engeland terecht te komen. “De Premier League? Er is daar veel geld beschikbaar en verschillende clubs die tegen degradatie vechten, zouden aan De Guzmán kunnen denken. Hij blijft in ieder geval niet bij Napoli”, zegt Fabio Parisi, die zich presenteert als de zaakwaarnemer van de Nederlander. (Radio Kiss Kiss)
Antoine Griezmann zou een goede opvolger zijn voor Arjen Robben

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
19 november 2015 om 12:39

Vul ze allemaal lekker zelf in

Griezmann zou een goede voor Manchester United zijn in plaats van Depay.

19 november 2015 om 12:15

Ik zou Depay toch niet te snel afschrijven hoor. Wat wel vaststaat is dat Griezmann voor iedere club een versterking zou zijn. Maar goedkoop gaat ie niet zijn hoor.

19 november 2015 om 12:39

depay komt gewoon te kort, hij zou nooit naar united zijn geweest als louis van gaal geen coach zou zijn.

19 november 2015 om 12:51

Dat is gewoon onzin, er zaten meerdere clubs achter hem aan (waaronder liverpool) de keuze werd voor hem wel wat makkelijker omdat van gaal bij ManU aan het roer staat.

19 november 2015 om 14:14

precies. bovendien wilden psg en bayern hem ook, psg was zelfs financieel al akkoord met psv.

19 november 2015 om 15:26

Kan je hetzelfde zeggen over blind

19 november 2015 om 12:57

Memphis gaat niet floppen ik ben ervan overtuigd. Ik volg hem al sinds zijn 14e en kon niet wachten tot hij hetzelfde als Ronaldo zou worden. Zijn instelling, kwaliteit, fysiek, type speler kwam zoveel overeen met CR7.
Daarom had ik nooit verwacht dat juist zijn instelling hem de das om zou doen.
Ik ben er nog steeds van overtuicht dat Memphis top wordt, Soms moet je 1 stap terug (de bank) om er weer 2 vooruittegaan!

19 november 2015 om 13:01

Wel grappig, laatst sprak ik iemand die jeugdtrainer is, en heeft gewerkt met depay, bakkali etc. En hij vond depay ook niet echt wauw. Wel een goede speler maar niet dat je zegt, dit word een super grote

19 november 2015 om 13:28

Dus als een oude jeugdtrainer zegt dat hij dat vroeger ( 8 jaar terug? ) betekend het dat hij de top niet haalt...? dat slaat toch helemaal nergens op haha

19 november 2015 om 13:44

Echt triest dat al die mensen hier hem meteen afschrijven omdat hij zijn draai nog moet vinden in de pl... Hij is pas 21 he!!

19 november 2015 om 20:58

Oow ja.... Depay vergelijken met Christiano Ronaldo... Ronaldo was op de leeftijd van Depay al veel verder dan Depay nu is. En wilskracht is leuk, maar als je niet presteert presteer je niet. Waarom zou Louis van Gaal hem niet opstellen? De typische Depay fans vergelijken hem met Ronaldo ja... Als je het mij vraagt: een wereld van verschil!

Wat een.aanval, Lewan, Mueller, Costa, Griezmann, Goetze.

19 november 2015 om 17:21

En dus Robben zolang die niet weg is.

Ze hebben de perfecte vervanger voor Robben al in huis: Douglas Costa

19 november 2015 om 16:23

Nee, dat is riberys vervanger. Toch?

Griezmann speelt vanaf links of in de spits, dat is geen vervanging voor Robben. Dat is eerder Costa, wat een speler is dat zeg.

Comandan die speelt toch op links en costa rechts maar griezman is echt goed. Maar zal robben dan vertrekken?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren