Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona stuurt 'take it or leave it'-bod naar Brazilië

Laatste update:
/
De kans is groot dat Eduardo Vargas wel naar de Premier League, maar niet naar Arsenal komt. De Chileense aanvaller van Napoli zou op het punt staan om naar the Gunners te verkassen, maar er zijn nog twee Engelse clubs in hem geïnteresseerd. Sunderland wil Vargas een jaar huren en dat is ook Queens Park Rangers van plan, maar QPR wil daarbij een optie tot koop en heeft daarom een streepje voor. (Sky Italia)
/
Christian Abbiati maakt op 37-jarige leeftijd misschien nog een binnenlandse toptransfer. Juventus huurde de doelman in het seizoen 2005/06 al eens van AC Milan en wil de routinier nu opnieuw naar Turijn halen. Hoewel Abbiati zijn basisplaats in Milaan vermoedelijk aan nieuwkomer Diego López moet afstaan, zijn i Rossoneri echter niet van plan om de sluitpost naar de Italiaans kampioen te laten gaan. (La Gazzetta dello Sport)
/
Barcelona heeft een bod uitgebracht op Douglas Pereira, die wordt gezien als de mogelijke opvolger van Dani Alves. De Spanjaarden waren al een tijdje in gesprek met Sao Paulo en hebben nu voorgesteld om zes miljoen euro te betalen. Dit is direct een take it or leave it-voorstel: Barcelona heeft namelijk laten weten dat het bod niet verhoogd zal worden. (Sport)
/
We mogen Queens Park Rangers deze maand nog op de transfermarkt verwachten. Trainer Harry Redknapp kreeg al de beschikking over Steven Caulker, Jordon Mutch, Rio Ferdinand en huurling Mauricio Isla, maar wil er nog drie aanwinsten bij. “We zoeken nog één of twee middenvelders en willen een extra spits”, zegt de coach. Voor de voorhoede is Ajax-aanvaller Kolbeinn Sigthórsson in beeld, maar ook Mevlut Erding van Saint-Étienne. (Life Sports)
/
Voor Tim Eekman en Wilmer Kousemaker lijkt het avontuur in het profvoetbal erop te zitten. Eekman werkte onlangs een proefperiode af bij RKC Waalwijk, maar die club kon hem niets bieden. Daarom traint de 23-jarige verdediger mee bij Barendrecht. De 29-jarige Kousemaker Kousemaker was 11 jaar actief in het profvoetbal, maar kreeg na zijn degradatie naar het tweede van FC Dordrecht geen nieuw contract. (RTV Rijnmond)
Als Barcelona er nog een back bij haalt, is de selectie compleet

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Douglas Pereira ziet er een beetje oud uit...

19 augustus 2014 om 18:04

Hahaha dat vond ik nou ook! Maar is die Douglas een beetje goed, ben een barca fan en volg de meeste spelers wel die ze willen maar deze ken ik niet. Iemand die het volgt?

19 augustus 2014 om 18:27

Kan je beter Danilo halen van Porto, maar dat is mijn mening

19 augustus 2014 om 18:39

Tja maar bij Porto betaal je natuurlijk wel weer een belachelijk hoog bedrag. Al ben ik het wel met je eens. Danilo is een keurige RB.

19 augustus 2014 om 20:41

Danilo van Roda jc?

19 augustus 2014 om 21:24

Lastig he lezen

19 augustus 2014 om 19:30

Hij is 24

Je zou maar Kousemaker Kousemaker heten :D

19 augustus 2014 om 18:32

Hahaha

Juventus wordt helemaal verpest zo, met Allergri en Abbiati.

Barca moet nog een 2 middenvelders en een rechtsbeck en een centrale verdediger halen.
Bijvoorbeeld Agger, deze Pereira, Koke en Rojo(waars United).

Abbiati naar juve hahahaha

19 augustus 2014 om 23:42

Waarschijnlijk als 4de keeper omdat ze zoveel wedstrijden spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren