Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona richt zich op Argentijn voor 2017/18

Laatste update:
/
Claudio Ranieri wordt genoemd als nieuwe bondscoach van Engeland, maar daar kan de manager niets mee. De Italiaan zegt dat hij de bookmakers niet gelooft. (BBC)
/
De interesse in Niklas Süle groeit. De centrale verdediger van TSG Hoffenheim is nu ook in beeld bij Everton, Arsenal, Tottenham Hotspur, Atlético Madrid en Valencia. (BILD)
/
Barcelona weet wie de eerste aanwinst voor volgend seizoen moet worden. De Catalanen hopen zich dan te versterken met aanvaller Paulo Dybala van Juventus. (Mundo Deportivo)
/
Max Eberl ontkent dat Chelsea een terugkoopoptie op Thorgan Hazard heeft. De directeur van Borussia Mönchengladbach zegt dat hij zich dan ook ‘geen zorgen’ maakt. (Express)
/
Raul Meireles heeft aanbiedingen van onder meer Vitória Guimarães en Boavista afgeslagen. De middenvelder gaat misschien wel naar Lazio. (La Gazzetta dello Sport)
/
Christian Pulisic houdt zich niet bezig met de interesse van Liverpool. De aanvallende middenvelder van Borussia Dortmund zegt ‘volledig gefocust’ te zijn. (The Sun)
Denk jij dat Paulo Dybala komend seizoen naar Barcelona gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met het oog op de toekomst zou ik zeker voor hem gaan. Suarez zal na dit seizoen denk ik nog wel spelen maar voor de toekomst zeker een aanwinst. Heeft Barca niet Alcacer al gehaald of is die voor een andere positie gekocht?

28 september 2016 om 15:24

Dacht ik ook al. Als je volgend seizoen Dyabala haalt, waar moet hij dan spelen? Zonde om zo'n goede speler op de bank te zetten en daar heb je inderdaad Alcacer al.

Ooit Zou ik voor hem gaan inderdaad, denk dat dybala ook voor Barca zou kiezen vanwege voorkeur en dat hij met messi kan spelen. Zou hem liever nog eff laten spelen bij Barca, zou wel proberen een deal te sluiten voor eerste koop. Net als bij Pogba soortvan.

Dan moet er minstens 100 miljoen op tafel komen denk ik.

Süle verwacht ik binnen een jaar eigenlijk al vast bij de Duitse selectie. Die heeft zo enorm veel potentie. Hij voor zijn lengte niet traag maar staat gewoon altijd goed, wint zijn duels. En daarbij is hij ook heel sterk aan de bal en kiest hij de juiste momenten om het middenveld in te steken. Als ik hem zie spelen dan vraag ik me hard af of wij in Nederland niet zulke verdedigers kunnen opleiden. Hij komt namelijk uit eeb generatie met Klostermann en nlg een aantal spelers die echt typisch Duits zijn. Machines.

Gezien de potentie en leeftijd zal ook Dybala over een jaar of 2 vertrekken bij Juve, kan in mijn ogen een van de beste spelers ter wereld worden. Hij heeft alles wat een spits moet hebben en maakt voldoende speelminuten om ooit de top te kunnen bereiken. Ik denk wel dat Juventus rond de 100 miljoen zal vragen voor deze jongen.

Barcelona heeft Munir nog rond lopen, die is over 1 of 2 jaar wel klaar om de back-up te zijn achter Msn. Ook is er nog Paco, die net voor 35 miljoen gekocht is. Bovendien ligt de prioriteit bij de rb positie als Vidal ook dit seizoen faalt. Dus dit bericht lijkt me onzin.

28 september 2016 om 16:43

Hoezo op de RB, met Roberto en nog een talentje (naam vergeten) en nog Vidal zitten we prima komende jaren.

28 september 2016 om 17:22

Vidal is dramatisch dit seizoen. Lucho ziet het sowieso al niet in hem zitten, dus ik verwacht dat ze Bellerin proberen te halen.

Thorgan Hazard heeft zelf aangegeven dat er een terugkoopclausule is ?

28 september 2016 om 20:23

oja want de speler weet het beter dan de club zeker?

Na pogba wordt dybala de volgende klapper. Dybala kost minstens 70 miljoen!

Dybala minstens 100miljoen anders gaat hij niet weg maar met de voorzitter van Juve gaat hij of weg voor een bedrag boven de 100miljoen of hij gaat niet weg

Precies, deze jongen moeten we halen.
Messi kan dan Iniesta vervangen en kun je met Dybala op rechts spelen.

Süle werd door die clubs (en Internazionale) bekeken tijdens het duel met Schalke (2-1 winst).

Lijkt me onzin, Alcacer vertrekt na 12 maanden dan weer of wat?

Dan mogen ze lekker blijven hopen. Blijft bij Juventus!

idd Juventuspuglia Juventus zal Dybala niet laten gaan en wil zijn contract verlengen tot medio 2021 en zijn loon verdubbelen tot 4,4 miljoen euro per jaar. Daardoor zou hij de 2de best verdienende speler van de club worden. (calciomercato)

Volgens La Stampa wordt zijn loon verhoogd naar 5 miljoen euro per seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren