Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona onderhandelt over back van vijftig miljoen

Laatste update:
/
Eusebio Di Francesco heeft een gelimiteerde transfersom van drie miljoen euro in het contract staan. Directeur Giovanni Carnevali zegt dat dat bedrag betaald moet worden als AS Roma de coach wil hebben. (Radio Radio)
/
Zowel Swansea City als Burnley bereidt een bod van circa 1,7 miljoen euro voor op Andy Yiadom. De verdediger van Championship-club Barnsley mag vertrekken, omdat zijn contract over een jaar afloopt. (Daily Mirror)
/
Barcelona is met Benfica in verregaande onderhandeling over Nélson Semedo. De rechtsback, die ook wordt gevolgd door Engelse clubs, moet circa vijftig miljoen euro kosten. (Record)
/
Als Newcastle United en Lille serieus zijn voor Nicolas Pépé, moeten ze waarschijnlijk wel iets meer dan tien miljoen euro betalen. Voorzitter Saïd Chabane van Angers beweert twee biedingen te hebben ontvangen van die orde. (Foot Mercato)
/
De transfer van Kenneth Otigba naar Ferencváros is zo goed als rond. De Hongaarse Nigeriaan van sc Heerenveen keert zodoende terug naar het land waar hij als kind naartoe verhuisde vanuit Afrika. (Csakfoci)
/
Rangers FC gaat zich versterken met Carlos ‘Gullit’ Peña. De Mexicaanse middenvelder van Club León hoeft alleen nog een werkvergunning te bemachtigen. (Daily Record)
/
Edin Dzeko ziet een zomerse transfer naar Rusland niet zitten. De aanvaller wil niet met zijn ex-trainer Roberto Mancini naar Zenit Sint-Petersburg en geeft de voorkeur aan AS Roma. (La Gazzetta dello Sport)
/
Filip Krovinovic gaat mogelijk in Engeland aan de slag. Wolverhampton Wanderers bereidt een bod van zo’n vier miljoen euro voor op de aanvallende middenvelder van Rio Ave. (O Jogo)
Zou Nélson Semedo een geschikte aanwinst voor Barcelona zijn, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nouja, in mijn ogen is Semedo zeker een aanwinst en een versterking. Maar in hoeverre hij Barcelona kwaliteiten heeft weet ik niet.

50 miljoen is wel heel veel geld, kunnen ze evengoed misschien vergelijken met Bellerin want die kost ook wel rond de 50.

Vijftig miljoen? Compleet van de zotte, dan maak je hem meteen de duurste back aller tijden. Als er geen wereldtoppers beschikbaar zijn voor een acceptabel bedrag moet je niet paniekerig krankzinnige bedragen neer gaan tellen voor dit soort jongens, maar kiezen voor de jeugd. Promoveer dan Sergi Palencia maar en behoudt het vertrouwen in Sergi Roberto en Aleix Vidal. En steek die vijftig miljoen maar in een middenvelder van wereldklasse.

4 juni 2017 om 13:29

Sergi Roberto en Aleix Vidal zijn niet goed genoeg. Dat is dit seizoen wel duidelijk geworden. Van Beek en Tete schat ik zelfs hoger in dan die twee prutsers die jij noemt.

4 juni 2017 om 13:52

nee, Tete en Van beek zijn slechter dan Roberto en Vidal.

4 juni 2017 om 16:12

Volledig mee eens. Geen enkele rechtsback is op dit moment 50 miljoen waard. Voor bellerin mogen ze maximaal 35 miljoen betalen, semedo 30 en cancelo 25 is mijn mening. Anders zoals je zegt het vertrouwen behouden is roberto en aleix vidal maar er dient op zijn minst een topverdediger voor het centrum gehaald te worden die het ook in zich heeft op als rechtsback te kunnen spelen. Mathieu, Vermaelen en Douglas daar moet Barca van af al krijgen ze niets voor hen door contractontbinding. Vermaelen kan nog hooguit 5 miljoen opleveren.
Op het middenveld moeten ze proberen te gaan voor Thiago of Verratti. Ik denk dat Coutinho het moeilijkst onderhandelen wordt ook vanwege de plaatsing voor de CL van Liverpool. Mocht er deze zomer of de zomer erna iets cruciaals gebeuren waarbij iemand van MSN vertekken dan is het een ander verhaal en moet Barca volledig gaan voor Coutinho en Dybala.
Verder weet ik niet precies of Barca nog iets kan verdienen aan Tello, Munir en Deulofeu want ik ben niet op de hoogte of dit nog terugkerende spelers zijn waar Barca nog rechten op heeft.

Hopla hier gaan we weer. Barca zit achter een speler en het wordt meer dan maal drie. Zn transferwaarde bedraagt 14m momenteel. Uiteraard gaat zoiets x2 worden dus 28m zou ik n correcte prijs vinden. Hoe graag ik al even om Semedo roep is 50m een krankzinning bedrag. Barca moet dit maar counteren met een bod van 18m. (1/3de) Kan je daarna rond de 30m uitkomen. Alles boven de 40m is te duur betaald. Benfica gaat hem toch verkopen aan de meestbiedende maar de speler heeft ook nog iets te zeggen en de Engelse competitie gaat hem minder liggen dan de Spaanse

In Portugese media is het verhaal dat Benfica 50m vraagt maar dat ze ook weten dat Barca dat niet gaat betalen. Is al n heel ander verhaal. Semedo zou ook willen komen omdat de coach van Befica B hem eerst gezegd heeft dat de rechtsback ideaal zou zijn voor hem en hij dacht zelf van niet. Nu duidelijk is dat hij voor die positie geboren is en die coach hem nu zegt dat Barca zn ideale volgende club zou zijn lijkt n transfer toch echt in de maak. Lijkt wel n 38m + verhaal te worden dit

4 juni 2017 om 16:18

Alleen Bellerin is nog 38 miljoen waard want hij is het jongst en staat minstens even ver als Semedo voor de volledige rechterflank. Semedo is defensief wel iets sterker dan Bellerin vermoed maar dat is niet het belangrijkste. Qua snelheid is Bellerin beter en qua passing en voorzetten zijn ze evengoed

4 juni 2017 om 18:14

Bellerin is iets sneller maar Semedo heeft meer techniek + n veel betere dribbel en ook overzicht en doet me het meeste aan Dani Alves denken. Bellerin heeft de laatste maandje toch n dipje en heb echt het gevoel dat Semedo de rechtsback is die Barça nodig heeft. Bellerin doet me bij vlagen aan Tello denken.

Ah, Otigba heeft club gevonden. Vraag me wel af of hij nu zoveel minder is dan de huidige spelers temeer omdat t een grote gatenkaas is achterin. Als vAken weer fit is wordt t hopelijk iets beter. Icm StJuste en nieuwe backs kan t wellicht beter worden. Alleen niet zoveel vertrouwen in huidige aankoopbeleid.
Dan heb ik liever eigen spelers dan aankopen die maar wat aan prutsen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren