Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona meldt zich na vertrek Neymar in Madrid

Laatste update:
/
Paris Saint-Germain is op zoek naar versterking op de backpositie en wil César Azpilicueta graag verleiden tot een overstap naar de Ligue 1. Er zit tot nu toe echter weinig schot in de onderhandelingen en Chelsea wil de Spanjaard graag houden. (Le Parisien)
/
Theo Walcott wordt al geruime tijd in verband gebracht met een vertrek en Liverpool wil de rappe vleugelspeler graag een nieuw thuis bieden. De Engelsman wil echter nog minimaal een seizoen bij Arsenal blijven, dus van een vertrek lijkt geen sprake. (Daily Star)
/
Barcelona houdt stiekem rekening met een vertrek van Neymar. Als de aanvaller weigert om zijn contract te verlengen, dan ziet Barcelona in Antoine Griezmann van Atlético Madrid een geschikte vervanger. (Mundo Deportivo)
/
João Mário heeft zich in de kijker gespeeld van Manchester United, maar Sporting Portugal wil niets weten van een transfer. De club heeft de middenvelder daarom een flinke salarisverhoging in het vooruitzicht gesteld als hij nog een jaar blijft. (Daily Express)
/
Willem II versterkte zich al met Jari Schuurman en Thom Haye en ook het derde doelwit van de Tilburgers is bekend. Kersverse technisch directeur Joris Mathijsen wil Malinees international Mamoutou N’Diaye namelijk overnemen van Royal Antwerp. (Voetbal International)
/
Juventus was al geïnteresseerd in Artur Ionita, maar <i>La Vecchia Signora</i> ziet de vleugelspeler waarschijnlijk naar een concurrent vertrekken. Napoli heeft zich namelijk gemeld bij Hellas Verona en lijkt bijna rond te zijn met de Moldaviër. (Sky)
Wie vind jij beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
23 juni 2016 om 00:47

Perez kom op paul pogba en neymar en je pakt de trippel..

23 juni 2016 om 01:04

Trippel ja

23 juni 2016 om 01:49

Waarom zou dat niet kunnen?

23 juni 2016 om 01:57

Real gaat nooit minimaal 300 miljoen neerleggen voor deze spelers. Neymar is praktisch onhaalbaar en onnodig zolang je Ronaldo hebt en ook Pogba is onnodig met Kroos, Modric en Kovacic.

23 juni 2016 om 05:39

Ja een trippel bier

23 juni 2016 om 08:04

Nee hoor, middenveld is dan weer te aanvallend zobder de juiste balans en is de verdediging te kwetsbaar. Niet pogba halen en ook niet neymar halen

23 juni 2016 om 16:13

Zolang je Kovacic hebt geen pogba halen....?? Kovacic is de zwakste schakel bij real. Als real een mogelijkheid ziet om pogba te halen dan moeten ze die kans pakken

Neymar blijft gewoon, dit spelletje kennen we nu wel. Je zou wel aardige spelers kunnen halen zeg voor het geld dat je dan krijgt. Die 190 miljoen, woow.

Mocht Neymar vertrekken (wat in mijn ogen zeer onwaarschijnlijk is), krijgt Barcelona 190 miljoen euro te besteden om een opvolger te halen. Griezmann of Dybala lijken me dan de meest geschikte opties. En als je dan toch met PSG aan het onderhandelen bent over Neymar, dan zou ik Verratti en Marquinhos in de deal betrekken. Natuurlijk een droomscenario, maar dan kom je op het volgende elftal uit (veel beter dan wanneer Neymar daarin zou staan):

Ter Stegen
S. Roberto
Piqué
Marquinhos
Alba
Verratti
Busquets
Iniesta
Messi
Suárez
Dybala
23 juni 2016 om 00:52

Neymar naar Madrid denk ik

23 juni 2016 om 01:21

Gaat niet gebeuren. De uitkoopclausule van 190 miljoen zal dan nog verhoogd worden met de belastingen die er geheven worden op dit soort transacties. Zal dan rond de 220 miljoen (als het niet meer is) worden en denk niet dat Pérez zo gek is om dat te betalen.

23 juni 2016 om 01:55

Achja alle prijzen zijn hoog op de transfermarkt!
Overigens zie ik Neymar ook niet gaan, past ook beter bij barca vind ik. Veel beweging, en een sterk middenveld die strooien met passes en dan natuurlijk Suarez en Messi in de spits. Met dit team wil toch iedereen spelen?! Overigens viel het mij wel op toen ik bij Barca - Bayer Leverkusen was dat toen Messi niet de hele pot kon spelen, Neymar niet de ploeg samen met Iniesta en Suarez de ploeg op sleeptouw kon nemen. Maar hij is nog jong en gaat nog veel stappen maken!

23 juni 2016 om 06:51

Dan kijk je zeker niet vaak 'aar Barcelona. Want in de 1ste helft va' het seizoe', toen messi geblesseerd was, nam hij Barcelona net wel op sleeptouw. Hierboven op doet hij dat ook al jaren met de nationale ploeg...

23 juni 2016 om 08:14

godsson dan moet je wel vermelden dat Barca toen een heel makkelijj schema had in die periode op Madrid na, dus het was in principe de beste tijd voor Messi om zichzelf te blesseren.

23 juni 2016 om 09:48

Dan ken jij perez nog niet haha😂

Ze kunnen beter voor dyabala gaan als neymar vertrekt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren