Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona komt eerdaags met groot nieuws

Laatste update:
/
Het is nog onduidelijk of Alfons Groenendijk volgend seizoen de trainer van ADO Den Haag is. Hij heeft een ‘goed gesprek’ gehad, maar de club ‘lijkt langer de tijd nodig te hebben’. (Omroep West)
/
Vágner Love maakt mogelijk promotie. De aanvaller is aan een goed seizoen bezig bij Alanyaspor en heeft zich in de kijker gespeeld bij onder meer Trabzonspor. (Diverse Turkse media)
/
Lionel Messi is dicht bij een akkoord met Barcelona. Woordvoerder Josep Vives laat weten dat de partijen bijna rond zijn over een contractverlenging van de sterspeler. (Sport)
/
Arsenal mengt zich in de strijd om Álvaro Morata. The Gunners zien in de spits van Real Madrid een goede vervanger voor Alexis Sánchez. (The Sun)
/
Adam Smith staat mogelijk voor een mooie transfer. Chelsea heeft onlangs namelijk scouts gestuurd om de verdediger van AFC Bournemouth te bekijken. (The Sun)
/
Brighton & Hove Albion hoopt Lucas Leiva te kunnen verleiden tot een transfer. De promovendus kan de Braziliaan meer speeltijd bieden dan Liverpool. (Daily Mirror)
Denk jij dat Lionel Messi ooit nog voor een andere club gaat spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Messi zal nu nog wel bij Barca blijven. Maar aan het einde van z'n carriere, net als bijv. Xavi, ergens dik gaan cashen (voor zover dat nog nodig is)

12 mei 2017 om 21:07

Waarvoor? Inclusief sponsorinkomsten verdient hij 50 miljoen per jaar gok ik? Spelers als Messi en Ronaldo verdienen zoveel dat cashen in de zandbak gewoon niet nodig is.

13 mei 2017 om 00:09

Toch vond hij het nog nodig belastingen ontduiken. Misschien is geld voor hem wel belangrijker dan wij denken? Die contractverlengingen zouden normaal toch vlot moeten verlopen? Achja, degene die dichtbij hem staan zullen wel weten hoe de vork aan de steel zit.

13 mei 2017 om 02:25

In Nederland zou hij meer dan 50% van zijn inkomen af moeten staan. Dat is dus zo n 25 miljoen. Dat is flink wat, daarnaast heeft een voetballer ook veel hogere uitgaven. Denk maar aan de autos, huizen, goede doelen, kleding. Ja natuurlijk is het een levensstijl, maar jij en ik zouden hetzelfde doen moet dat salaris. Het natuurlijk niet juist van Messi, de belastingontduiking maar om nou te zeggen dat hij daarom geld heel belangrijk vind... Veel voetballers en zakenmensen proberen belasting te ontwijken of ontduiken...

12 mei 2017 om 21:11

Vermoed ook dat hij nergens anders meer heen gaat. Dat zo'n grote speler niet nog een keer de uitdaging in een andere competitie wil aangaan. Vind ik wel jammer.

Een ding moeten ze wel in zijn contract opnemen, dat hij die berschrikkelijke baard eraf moet halen tantjes 😂

Messi weg gaan is hetzelfde als een kind die weg gaat bij zijn moeder. Messi is Barcelona die gaat nergens

Hoezo is dat groot nieuws? Alleen een vertrek van Messi bij Barcelona zou nieuws zijn. Die blijft z'n hele carrière daar voetballen.

Nou nou nou, wat groot nieuws zeg. Messi tekent bij. Zou ik nooit van me leven geraden hebben. Wereld nieuws dit hoor.

Die heeft als het aan kranten ligt tot nu toe elke week zijn contract verlengt. Maar het is nogsteeds niet gebeurt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren